Votati pentru Costel - important
Raspunsuri - Pagina 6
torna spune:
Fiindca am scris la repezeala si nu eram sigura de ceea ce am spus despre Caruso, am cautat putin ca sa nu ramana niste informatii eronate.
Caruso nu si-a inceput cariera chiar tarziu, dar a muncit de tanar, de la 10 ani, la topitoria la care lucra si tatal sau. Era dintr-o familie f. saraca, cu multi copii, el era al 18-lea nascut, dar cei dinaintea lui murisera, dupa el inca trei frati. (http://it.wikipedia.org/wiki/Enrico_Caruso )
Editez pt. un gand: pai fetelor va dati seama cator talente si genii nu le dam sansa sa apara deoarece majoritatea facem doar cate 1-2-3 copiii?
Am inteles ca si Costel e dintr-o familie modesta, cu f. multi copii. Si el la randul lui are ceva copilasi, poate vreunul o sa-l mosteneasca. Sa dea Domnul!
Anina_n spune:
Bravo, Costel !
Aveti, www.youtube.com/watch?v=rmxV5cY8n_g" target="_blank"> aici, interpretarea de aseara.
Eu n-am Romantica. Multumesc pentru comentarii ! 
Inseamna ca saptamana viitoare va fi finala. Succes, Costel !
Geany,
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
andruskandu spune:

Bravo, Costel!
Am vazut si eu dimineata, la stiri, si ce m-am bucurat!!!!
Dumnezeule, chiar are o voce dumnezeiasca. Ii tinem pumnii!!!!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
torna spune:
quote:
Originally posted by torna
Am inteles ca si Costel e dintr-o familie modesta, cu f. multi copii. Si el la randul lui are ceva copilasi, poate vreunul o sa-l mosteneasca. Sa dea Domnul!
quote:
Originally posted by adinell
nu are foarte multi copii,...:)
Adinella
Eu am inteles ca eroul nostru mai are 10 frati, deci provine dintr-o familie cu 11 copii, ceea ce inseamna foarte multi copii, cel putin dupa standardele actuale.
La randul lui, Costel are patru copii (deocamdata
Mai sunt doua zile pana la finala!
Costel va interpreta Brindisi din Traviata si daca e intre primii trei, acestia reiau una din piesele deja cantate, pt. a se vedea progresul, un fel de baraj, el pregateste Nessun dorma din Turandot, pe care a mai cantat-o in prima etapa. De abia astept sa-l ascult si sper sa putem toasta (brindisi) miercuri in cinstea lui!
Editez un P.S: Din pacate, asa cum s-a mai spus, nu prea il putem ajuta altfel decat tinandu-i pumnii, deci sustinandu-l moral. Doar cei din Spania pot vota sau pot descarca melodii contra cost, sper ca cei de acolo sa-l sustina pe Costel. Costel a iesit intotdeauna f. bine la juriu si la descarcari melodii, dar la voturi, pe primul loc a cam iesit tot timpul sirianul Karim, cu 10, fiind f. votat de comunitatea mulsuman-maghrebiana. Asa ca romanii de acolo care pot sa-l ajute, sper sa o faca in finala, cand e cel mai important.
_
"Torna, torna, fratre!"
Anina_n spune:
Maine seara ii vom tine pumnii lui Costel ! ![]()
Hai, Costel, esti cel mai bun de acolo ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Marina spune:
nici eu nu am romantica dar saptamana trecuta realitatea a transmis in direct prestatia lui Costel si jurizarea. Sper sa o faca si maine. De nu contez pe voi sa ne tineti la curent.
Tinem pumnii pentru Costel
irlandeza spune:
Azi e finala ? La Romantica se da ? La ce ora ? Vreau si eu sa-l vad.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 6 zile de viata 03.IAN.2008
katty spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Azi e finala ? La Romantica se da ? La ce ora ? Vreau si eu sa-l vad.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 6 zile de viata 03.IAN.2008
De la ora 21, in cadrul emisiunii : Pe contre
Sursa: http://www.port.ro/pls/w/tv.channel?i_ch=51&i_date=2008-03-12&i_where=1
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei