Votati pentru Costel - important
Raspunsuri - Pagina 4
geanina-nica spune:
COSTEL E PRIMUL DIN NOU
AM VRUT SA VA ANUNT,URMARESC EMISIUNEA,acum a cantat,O SOLE MIO, SUPER SPER SA O PUNA PE SITE CAT MAI CURANAD.A LUAT UN 9, SI AVEA UN 10 DE LA PULIC ASA CA E PRIMUL.
torna spune:
Au anuntat si la noi, chiar acum la Antena 3, din pacate fara imagini. De abia astept sa-i ascult noua prestatie cu "O sole mio", am inteles ca juriul l-a elogiat si de data asta: "Pavarotti ar fi mandru sa aiba un fiu ca tine!"
Mult succes Costel!
arleena spune:
bafta costel
l-am votat si eu dar nu stiu daca merge totusi cu site-ul ala gizmo....am trimis un sms test pe telul meu si nu l=am primit.
fetele din spania nu ne pot da detalii cum putem vota din romania??oare putem vota de pe tel mobil de aici?sau numai de pe numere de spania se poate vota?ma gandesc ca fiind un concurs national nucred ca noi am putea vota de aici??va dati seama ca asa ar vota romanii la greu....
Anina_n spune:
Bravo, Costel !!!
A incantat din nou publicul si juriul, de data asta cu www.youtube.com/watch?v=983JmVux23Y" target="_blank">O sole mio
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
geanina-nica spune:
quote:
bafta costel
l-am votat si eu dar nu stiu daca merge totusi cu site-ul ala gizmo....am trimis un sms test pe telul meu si nu l=am primit.
fetele din spania nu ne pot da detalii cum putem vota din romania??oare putem vota de pe tel mobil de aici?sau numai de pe numere de spania se poate vota?ma gandesc ca fiind un concurs national nucred ca noi am putea vota de aici??va dati seama ca
DIN pacate ai dreptate,nu sepoate vota din tara de la noi,numai de aici,dar oricum nu-mi fac griji,aici toti suntem cu el,si viitorul sau e asigurat.
intradevar asa zis un membru din juriu ca PAVAROTI SI-AR FI DORIT UN FIU CA SI EL,SI AR FI F.MANDRU EL.
INCA o chestie care m-i s-a parut draguta,alt membru din juriu,de fiecare data l-a laudat pe costel cu un cuvant in limba romana,frumos nu?
geanina-nica spune:
Puteti sa-l vedeti cum canta AICI
http://babel.rtve.es/concursantes/index.php?c=5&pes=3&v=4
april spune:
Din nou pe locul I
Felicitari Costel!
piesa de aseara
http://www.youtube.com/watch?v=NGsYrfqV9SQ
Anina_n spune:
Superba interpretare ! Bravo, Costel !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn