Comori de nov-dec 04(171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY multumim mult!!!!

PAXELA alaltaieri vorbeam cu o cunostinta de-a mea care are baietelul in grupa cu Paul si vine cu bebe 2 dupa ea sa ia cupilul de la gradi....ca asa a patit ea cu fetita, care acum are 1 an si jumatate...avea dureri ingrozitoare, se vedea clar ca da sa iasa dar nu strapungea deloc gingia inflamata...si a crestat-o ea singura, adica mama i-a crestat fetitei gingia , nu mai stiu cu ce a zis, oricum eu am ramas interzisa ce curaj si poate inconstienta!
Deci eu cred ca se poate, dar cel mai bine duci fata la doctor, si la cum te stiu, daca alegi varianta sa i se cresteze gingiuta, clar la medic o duci, nu faci de capul tau! mi-era dor de tine, de voi!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://family.webshots.com/photo/2688169740081869328cpJAXX asa arata gingia ei in perioda buna, iar partea care pare galbena e verde, ca de puroi, azi 2 dr au zis ca e ok ca nu se intervine, si sa o dau cu zeama de lamaie, frectie pe loc, dar oare o sta?, incercam maine, azi si asa era terminata de febra dinti, diaree, muci tuse si etc
try ii asteptam din decembrie cu semne clare gingie umflata si unele nopti albe, dar ultimele 3 sapt au fost.... e lasa cresc ei..


Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andra eu trag speranta ca ei vor fi destul de constienti si vor invata astfel incat sa mearga la cele mai bune scoli(asa cum viseaza orice parinte) pe bursa lor. Si ma gandeam poate la masina/casa asa cum le-am primit si eu.Scoala de soferi mi-am platit-o din banii stransi lucrand la fastfood in vacanta dintre a 10-a si a 11-a, iar parte din banii de prima mea masina i-am avut din "micile afaceri" pe care le faceam in liceu intr-a 11- a si a 12-a (vindeam tabere la munte, faceam pe ghidul, pe profa de ski- fara nici o patalama, asa intre colegi), plus iar o vara chelnerita la mare.Restul la pus mama(eu am crescut doar cu ea) si a avut multumirea ca m-a ajutat dar si ca m-am ajutat.
Asa ceva am sa-i imping si pe ei sa faca, o data ca am exemplul meu de munca inca din frageda tinerete, si apioi ca tati a inceput din nimic, a muncit ca sclavul si acum conduce o filiala de multinationala de multi oameni si castiga pe masura.Deci nu-i vom invata cu banii "de-a gata", dar vrem totusi cum zicea si prietenul meu sa le dam sanse egale si de ce nu cat se poate de mult calitativ(cu cat ai mai putini bani cu atat poate scadea nivelul scolii- si aici ma refer la alea private ca nu stiu cum va evolua sau involua sistemul public de scoli)si sa ne ramana si noua de batraneti, adica de vacante.Poate ne gandim prea departe.

ianuarie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, am rezervat 16 bilete si le am pe toate ocupate cu mamici si copilashi...insa o pot tine pe ruxi in brate(sau sa stea pe scaun cu alex) si sa vii si tu cu paulica si sa-l tii in brate...ce zici?
miki,tu ai aflat daca poti merge sau nu sambata?
pe toate


monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey si aici in Jp parintii strang bani in primul rand pt liceu(costa enorm) iar in al 2-lea rand pt"zile negre"-adica operatii si alte lucruri care pot interveni in viata.nu ai bani esti un nimic,nu te baga nimeni in seama.trebuie sa platesti o operatie dinainte si dupa 2-3 luni ti se reantorc banii de la asigurare.
pe mine m-a frapat tare cazul a 2 prietene japoneze:locuiesc in blocul lui taica-su(mai are 2)si0-i platesc chirie.mie mi s-a parut ciudat dar in viziunea lor e normal cica.l-am intrebat si eu pe al meu daca ar putea sa ia bani de la copiii lui stiind ca au si ei familie si poate le e greu(nevestele nu muncesc si traiesc doar din salariile sotilor unu-i politist iar celalalt e tamplar)?binenteles ca nu as putea face asa ceva dar cine stie ce dedesubturi sunt in fam resp.

Onitza pai am cateva luni bune de cand alerg(septembrie).ieri am fost in forma si am atins 5,7 dar de acum incolo 4-5 km imi sunt de ajuns caci imi ia prea mult timp si nu mai am timp pt celelalte.baietii stau doar 2 h la gradi a clubului.bafta si sa auzim vesti bune in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele eram distrusa ca de la spalatul vaselor si nu numai ale lor imi crapase pielea pe maini.aseara mi-am facut impachetari la maini cu avocado si ulei de masline(se amesteca bine bine pana se face o pasta).mi-am pus manusi si m-am culcat cu copiii.am avut placuta surpriza sa descopar dimineata o piele intinsa si atat de frumoasa ca in vremea in care nu aveam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor...am fata la gradinita!am reusit sa o inscriu;cred ca o voi duce la program scurt deocamdata,de la 1 martie,poate
mai vb..voiam doar sa va spun de ce sunt asa fericita azi
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravooo Andreea ,ma bucur pt tine ca o sa ai nevoie in prenatal sa te odihnesti si tu ca apoi vine bebe si...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, de mult vroiam sa-ti scriu dar am amanat iar acum m-am mobilizat de frica sa nu-mi pierd ideile.
Si eu la fel simt, iubesc bebelusii si parca ar fi normal sa fie tot timpul un bb in casa, sau macar unul la trei ani. Cred insa ca dorinta se diminueaza considerabil dupa ce ai 3 nu pentru ca nu am mai avea loc in inima ci pentru ca intervine oboseala si lipsa timpului mai ales daca vrem sa si avem o viata profesioanala.
In ceea ce priveste dilema ta daca v-ati descurca cu 3 copilasi in vacante atat pot spune ca va fi o perioada limitata asa. Ma gandesc ca pana iti convingi sotul, pana vei fi tu pregatita si pana se va naste bb3 Alexander va avea poate 5-6 ani sau poate chiar mai mult ca sunteti tineri si aveti timp. Dar hai sa zicem ca diferenta va fi de 5 ani si atunci cred eu ca veti calatori in formula de 5 pana zic eu cand el face undeva la 15 ani. Cel putin asa am observat eu ca atunci cand merg la liceu copii vor mai mult ca sigur in tabere cu colegii, la mare la munte sa-si faca putin de cap, vor cu prietenii, cu parintii mai rar ca deja se considera mari. Si uite asa zic eu ca vor fi 10 ani e vacante in 5 dar pentru ca primii 2 ani se plateste putin pentru un bb vor fi 8 ani de efort maxim financiar. Sper ca-ti place rationamentul meu de inginer . De asemenea zic eu nu merge sa iei copii peste tot. Nu vad nici un sens sa iau un copil sub 10 ani daca merg sa vizitez Londra, sunt convinsa ca nu prezinta mare interes pentru el sa mearga prin muzee si sa admire arhitectura cladirilor. Alte destinatii gen safari sunt nerecomandate de asemenea.
In ceea ce priveste zestrea eu zic ca foarte important este sa le oferi o familie stabila, intelegere si dragoste parinteasca si automat educatie. Pe aici se spune ca cel mai important dar din partea parintilor pentru un copil este sa-i daruiasca un frate pentru ca nimeni altcineva nu poate sa-i ofere un frate. Dar voi deja stati bine la capitolul acesta deci mai ramane educatia. Eu una ma gandesc serios sa fac o asigurare de viata Anei si de studii dar deocamdata decat ma gandesc, nu am intreprins nimic concret pana acum. Poate si pentru ca ma impart intre doi tari unde sistemul de sanatate este "socialist", platesti impozit si esti asigurat La fel si cu scoala, aici pana si universitatea este gratis. Ba chiar statul le da bani studentilor sa traiasca bani pe care ii dau inapoi in 10 ani de la terminare. Si am auzit cazuri cand merg cu bursa intr-o tara gen Franta unde se traieste bine cu jumatate din suma care o primesc sa traiasca in Norvegia si fac chiar si economii astfel. Eu nu vad un mare avantaj sa faca o universitate privata, mi se pare mai important sa faca un master la o universitate bine cotata, chiar sa si-l plateasca dar important este sa aibe o baza solida care se poate dobandi si in sistemul de stat. Dar pana la universitate trebuie sa dovedeasca, ca vrea sa invete ca altfel degeaba ne chinuim noi cu universitati/mastere platite pentru ei.
Sunt de acord ca parintii sa-si ajute copii cand pornesc in viata dar ajutor poate insemna o parte din valoarea unui apartament, un avans la credit sa spunem, restul sa il plateasca copii sa simta si ei ca au muncit pentru acea proprietate.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by paxela

try ii asteptam din decembrie cu semne clare gingie umflata si unele nopti albe, dar ultimele 3 sapt au fost.... e lasa cresc ei..




Paxela, m-aduc aminte cat de frustrata eram si eu ca nu se mai termina odata trezirile astea ale lui adrian. Mai tare ma termina ideea ca inca se mai trezeste decat trezirile in sine. Si mai mergeam si la servici a doua zi. Dar uite ca putoarea mica de-abia dupa 1 an si 3 luni a incetat cu trezirile. Si cand ma gandesc ca alex le-a intrerupt la 8 luni, mi se pare record acum. Acum maamuza, dar atunci eram spuma de nervi.

am fost ieri cu adrian la audiologist si se pare ca are o problemuta de auz. El pare ca e ok, la o simpla vedere din afara, a unui nespecialist. Pare ca aude cum trebuie, nu mi-a dat niciodata de banuit ca nu ar auzi cum trebuie, dar la testul de ieri a iesit cu ceva probleme (mie mi s-a parut dupa test ca are poate ceva probleme mai pronuntate la urechea stanga). Dar dr. s-a ferit sa se pronunte mi-a zis ca poate fi de vina si tusea (tuseste, dar nu e mucios sau alte simptome)si poate fi de vina si o congestionare a cailor respiratorii/urechii motivul pt care a avut resultate mai putin bune.
Mergem sa repetam testul peste 2 sapt si o sa mai fie de fatza si o a doua parere (deci un alt dr.) sa vedem ce si cum. Daca problema tot persista inseamna ca are o pierdere partiala de auz, ieri mi-a zis ca el aude de la 45 dB in sus, iar vocea umana are 60dB. Deci de-aia eu n-aveam cum sa-mi dau seama acasa de vreo problema. Ma rog, si daca e sa aiba aceasta pierdere partiala de auz, nu cred ca e vreo problema in sine (adica ceea ce spuenm noi popular ca esti mai tare de ureche), ideea e sa nu avanseze, de asta mi-e teama.
Dar nu vreau sa-mi fac griji inainte sa facem si testul urmator si poate o sa aiba si drs. o parere mai concludenta.
De cand ma tin sa contactez pe-astia de la Hearing Program, dar am tot amanat. Pt ca el nu a facut testul corecpunsator prematurilor la iesirea din spital, ci doar un test pt copii nascuti la termen si dupa externare ar fi trebuit sa ne introduca intr-un program de urmarire cu testari din 4 in 4 luni, dar astia de la spitalul de unde a fost externat nu prea si-au facut treaba. Noroc ca m-am autosesizat eu si i-am contactat, chiar daca-mi fac inca reprosuri ca nu i-am contactat mai devreme.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput