Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Am disparut ca magaru'n ceatza, dar ieri n-am avut curent pana dupa amiaza si azi am fost sa ne schimbam permisele de conducere. Abia acum am aterizat. Am citit aseara din treishpe-n paishpe, asa ca trageti-ma de urechi daca incurc borcanele sau sar peste chestii importante.

Rox, tragic, groaznic ce s-a intamplat. Bietii parinti... ce-o fi in sufletul lor...

Sabina, am vazut Gheo voinicel. Maaama ! Intr-o luna o sa sara din carutz. Sa-l priponesti bine!

Betty, am vazut si baietzel scumpel cu degetul in guritza. Isi cauta maselutzele?

Rodica, am vazut moroshanul, dar pe mess. Doamne ce scump e! Sper ca te simti mai bine.

Luy am vazut ca aveti probleme cu dermatita sau eczema, sau ce-o fi. Noi suntem pe Zyrtec si s-a imbunatatit mult situatia. Si mai am o rereta cu un preparat de farmacie, cu antihistaminice, lanolina, talc, si, din pacate, si putin hidrocortizon. Situatia s-a imbunatatit mult, am ajuns sa nu mai dau cu crema decat seara, de rest hidratare la greu. Si cel mai bine ii merge cu Mustela, crema din gama speciala contra atopiei. Multumim frumos pentru poze. Deosebite ca intotdeauna.

Ah, Gabitz, vazut baietan mumoooos! Poate-i fac cunostintza cu Miruna, desi ea zice ca si-a gasit deja sotz. Dar nu-l place tati, asa ca ... Si am vazut si omuleatza de zapada. Tare dulcica!

Andries, sanatate sotului! Noi tocmai am scapat de gripa aia nenorocita.

Sim, pupam soferitza curajoasa si spor la shopping (hi, hi, azi ti-am luat-o inainte... la 10 rupeam usile batante la mall vitan si m-am infipt direct in promod)

Rox, sanatate tie, ca inteleg ca esti racita rau. Bine cel putin ca Andrei e sanatos.

Uof, daca am uitat ceva, batetzi un apropo, obrazul, ceva... Ma duc sa fac bagajele. Maine plecam la Targu Mures sa o luam pe Miruna si sa o vad si eu pe bunica mea, ca am asa, o vaga presimtzire ca nu o sa mai am alta ocazie.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Evident ca am uitat ceva: sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, frumosi, destepti si, daca se poate, cuminti

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am reusit sa-l adorm, cred ca juma de ora.....
cine-a dat cafeaua azi ca io adormita am bagat 2 nesuri cu pepsi si-s foarte agitata !
incerc sa citesc din urma sa vad ce dati voi la gingiute, ca nu mi-am notat

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Suntem bine, multumim!

irina cum sa ma supar? in occident este o denumire consacrata, aici in schimb, acum 8 ani se prapadeau de ras colegii...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

afibebe, ai primit mesajul ? ca nu-mi apare-n sent.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Am reusit sa-l adorm...
am spalat niste rufe, ar tb sa-mi fac si eu repede o baie, sper sa ma lase agitatus:))
nu e nimic de mancare, e un maldar de urfe de calcat, de ce sa ma apuc mai intai............nu am chef de nimic!
vad ca au inceput sa-i curga mucii lui rares asa ca i-am dat repede putin panadol, sucul de fructe mi l-a cam scuipat, maine sa incerc sa-i dau niste piure de fructe cu niste cereale sa vad daca imi iese pasienta! si al meu recurgiteaza mult, tb sa-i schimb vreo 3 bluze cu babetica cu tot................nu stiu de ce! luca nu facea asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

rodica ce morosan simpatic.Vai iti vine sa il mananci nu alta.
Si pui Andrei de papanash nu-i mai prejos cu noua masina mica.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Papanash,nu , nu am primit nimic.si astept cu nerabdare.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bine v-am regasit!
Va multumesc din inima pentru ca ati fost alaturi de noi si ca va ganditi si rugati pentru noi.

Am ajuns inapoi acasa in Islanda.
La Boston i-au facut lui Andrei analize de la A-Z. Nu am primit raspuns decat de la rezonanta magnetica si de la eeg. Eeg-ul a iesit ptr prima data bun si asta ptr ca de 3 saptamani nu a mai avut nici un fel de spasme ptr ca-i facem injectiile cu steroizi care se pare ca au efect, drept ptr care continuam, mai avem 7 si sunt 40 si se pare ca vom mai face numai ca am inceput sa micsoram doza.
La RMI a aparut ca in fata, in partile laterale, creierul este imatur, adica insuficient dezvoltat, si asta din cauza spasmelor care nu l-au lasat sa evolueze decat f lent. Obiectivul nostru principal acum este sa oprim spasmele ca sa-i dam timp creierului sa evolueze si sa-si reia functiile asa cum trebuie. Din motivul asta, diagnosticul pe care l-am primit, dupa aproape 5 luni de investigatii, este Developmental delay and seizures.
Ei banuiesc ca este ceva genetic, ca a fost o incompatibilitate intre noi atunci cand s-a format Andrei, iar dupa ce s-a nascut incompatibilitatea a dat nastere unei reactii biochimice in jurul creierului, reactie care declanseaza spasmele. Daca se va dovedi a fi asa, sansele ca si urmatorii copii sa aiba asa ceva sunt de 50%-50%.
Rezultatele analizelor le vom primi in 4-5 saptamani ptr ca trebuie facute in alt stat, respectiv in Georgia. Pana atunci asteptam, continuam tratamentul cu steroizi si ne rugam ca dupa ce il terminam, sa nu mai apara spasmele, ptr ca e foarte posibil sa reapara.
In cazul in care vor reaparea, vom trece la pasul urmator care este o dieta cu un nivel foarte ridicat de grasimi, care sa matureze in continuare creierul. Asta inseamna formula speciala de lapte, preparat in farmacie, fara carbohidrati si altele, dar care are si efecte adverse nasoale cum ar fi scaderea in greutate, probleme cu inimioara, etc., regim ce va trebui tinut pana la 2 ani. Ne rugam la Dumnezeu sa nu fie nevoie si sa se opreasca ptr totdeauna.
Cam atat despre noi.
AM ramas in urma cu toate, ma refer la evolutie, suntem in urma cu 6-8 saptamani fata de varsta reala.
Trebuie sa se termine odata tot! Am incredere ca asa va fi. E greu, e foarte greu, dar trebuie sa rezistam!
Va multumim ca ne sunteti alaturi!
Multi pupici si numai bine!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Nana ca totul sa se termine odata cu ultima injectie.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa treaca si apoi are timp sa-si revina.Ei sunt niste luptatori.

va doresc multa sanatate si putere.
sunt alaturi de voi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput