Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Claudia1178, vad ca o ti una si buna cu diversificarea dar, sper ca nu te superi pe mine, instinctul de mama te insala. Daca fetitz ta va lua mai bine in greutate dupa ce-i vei da sucurile de fructe si legume va fi pura intamplare. Fiind nascuta cu greutate mica ea are nevoie intai de toate de proteine, sa creasca, iar sucurile astea nu contzin asa ceva. Sunt ff bogate in vitamine si-i vor prinde tare bine copilului peste ceva timp, nu la 4 luni.
Intzeleg ca tu ai fost sfatuita chiar de medic sa asteptzi cu diversificarea pana la 6 luni, dar nu iei in seama. Daca nici sfatul pediatrului si nici parerea celor care ti-au raspuns pana acum nu ti se pare suficienta, poate te conving recomandarile Organizatziei Mondiale a Sanatatzii.
Ceea ce vei face e alegearea ta, insa nu te astepta la minuni.
Am o prietena, mama de gemeni prematuri, care a tzinut mortzis sa-i diversifice devreme, in jur de 4 luni. S-a chinuit cu suc de morcov. Le dadea din doua in doua zile. Intr-una dintre zilele cu suc, inainte de masa respetiva, fetitza ei a vomat, nedigerat, sucul de morcov, pe care-l primise cu 2 zile inainte. Nici nu avea cum sa-l digere, stomacul ei era imatur si nu avea enzime pentru altceva decat lapte. Asa a intzeles si maica-sa si-a lasat copiii in pace.

Sanatate multa!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bebeka, tu dai bine si acu', stai linistita ! Te-am admirat la intalneala, da' n-am vrut sa spun pana acu'
Si mai esti si gospodina , in weekend vreau sa incerc reteta ta

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti de va conversati mai departe aici

Mergi la inceput