Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
anky eu o scot, dar nu punem nimik in locul ei?
Cum pana mea sa slabesc cand azi la munca m-a luat toata lumea cu "vaaaaai ce bine arati! Ai slabit!" Sa explodez, nu alta! Sunt cu ZECE kile mai grasa si ei ma vad slaba. Chiar nu-mi explic. Si mi-au spus-o si colege care stiu ca nu fac complimente asa, ca sa se afle in treaba... Ma rog...cand am plecat de acolo imi venea sa opresc masina la McShit, da' am apasat pe acceleratie si am trecut mai departe!
Revin.
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
Tzuni,fara poza nu-i bine ?.
Pai mah Tzuni au dreptate colegii tai,areti chiar foarte bine.Cind o sa iti intre in cap chestia asta ?.
Anca,mami de doi nazdravani
vikinga spune:
quote:PrezentIo vin de la un party, cica au avut si salate.. din alea pline cu smintina, maioneze, sosuri. Si legume destule dar gratinate cu brinza ori facute pane. Nu a fost prea bine, dar macar azi nu am mincat mare lucru ca nu am avut timp, doar o salata de fructe dimineata si 2 linguri de brinza proaspata pe la prinz.Si toata lumea ma intreba daca pot minca din cauza operatiei la gingie, ca am o falca foarte expresiva:)) Asta a fost ok, dar am ris prea mult si simt ca-mi sar copcile, ce senzatie de zile mari. Am citit din urma, avem si mirese si gogosi pe strada, aur galben mult si urit in Dubai si meniuri observ eu mai finutze.Revin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by mephala30
gata, predau stafeta "nocturnelor": Vikinga, Ruxij, Liris, Zuzilici. Somn usor!
vikinga spune:
quote:Claudiu Bleont!! I love him!! Imi place tare mult! Tzuni tu lucrezi in televiziune? Asa fata frumoasa, desteapta si plina de umor in spatele camerelor?? Nu e drept mai! Cind e emisiunea, ca sa-ti vad pe acolo stilul;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Tzuni
Ruxandra, schimb poza. drum bun spre casa!Mephala, am filmat un dialog cu claudiu bleont si sotia, andra negulescu si cu prezentatoarea povestirilor adevarate de la acasa si prietenul ei, iar maine dimi cu mihai dedu si sotia si inca un cuplu. Cica e luna iubiri....si scriu niste texte siropoase de dor si de amor...Tzuni mic si drag si scump si MARIA
vikinga spune:
quote:Carina tre sa te felicit pt ca uite sapt asta ai fost printre putinele care au slabit, mai ales ca tu esti si la mentinere! Bravo tie!Cum mai e prin galatzi'city, mergi des pe acolo? Citi ani ai? Avem sanse sa avem aceesi prieteni? Eu am 30, am facut liceul la Cuza si apoi Facultatea de inginerie navala.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by carina
Eu dorm imediat cu capul pe tastatura. Nu mai anima nimeni atmosfera?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Anda si Carina (deja domnisoara)http://community.webshots.com/user/andamihai
ruxij spune:
Salut!
Meniul de azi:
Dimineata: 240ml de suc de portocale (nu am voie, da' raceala asta ma innebuneste)
Pranz: steak fajitas
Seara: friptura de miel, un castravete, cateva rosioare "cherry" si doua oua fierte.
Acum mi-e pofta de un mar.
vikinga spune:
Ruxi friptura de miel ai facut-o la cuptor? Doar asa in suc propriu cu ceva vin? Eu de obicei o frig in ulei de masline pe o parte si pe alta sa se inchida singele cum se zice si pe urma la cuptor, deci ce fac cu uleiul, se poate oare fara? Sau te referi la un file asa rapid 10 min la gratar. Cred ca miine am sa pot sa maninc carne si nu ma pot hotari acum intre o friptura de oaie ori ceva de vita la gratar.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
liris spune:
mey io nu stiu cum rezistati cu meniuri asa de frugale. pe bune, cred ca as cadea "de pe strada" sa maninc o salatica, o maslinica, un cornut, un paharut, si asta luni de zile. pfiu! ... si dc mai vorbim si de sport, 's ca sportivii (aia mai durdulii) trebuie sa maninc frate ca sa-mi tin masa musculara in place. ha-ha!
eu de doua zile - 3 maninc mai putintel si deja ma apuca ameteala cind ma joc cu diferentele de potential ...
ruxij spune:
Vikinga, nu, am pus-o tot in tigaia de teflon, cu suc de lamaie. A iesit OK, desi barbata-miu zice ca si-a pastrat gust puternic specific si ca ar fi trebuit marinata in suc de lamaie sau asa ceva. Mare bucatar el, care nu pune mana sa gateasca niciodata
Mie mi-a placut, dar prefer oricum T-bone steak Pt. variatie insa...
Liris, dc. tii regimu' meu nu ti-e f. foame si nu cazi pe strada pt ca mananci carne si aia "tine de foame". Cand mananci carbohidrati (paine) iti scade brusc glicemia si de aia simti ca pici. Si mie mi se pare ca fetele mananca f. putin, chestia e ca eu nu cred ce spun ele ca mananca, cand zic "un iaurt si un mar toata ziua"
liris spune:
pe-al tau il tin insa maninc fructe (iau ceva dulce din fructele alea). si maninc proteine si mai manic lactate (lactatele nu le iau fat free sau asa ceva. oricum nu maninc cantitati industriale, macar sa aiba gust) si carne (pui). maninc si niste fasole verde d'aia din cutii. cite o salata de varza. dar dc ma pun sa adun cred ca abia ajung la 1000 calorii/zi (si dc calculam la multe, majoritatea, meniurilor pe aici tot la fel). deja vad cintarul usurindu-se dar nu ma simt prea bine. asta e cu slabitul rapid. 6 kg ar trebui date jos in 6 luni intr-un mod de viata cu adevarat sanatos.
dar cu mine timpul nu mai are rabdare. sunt prea delasatoare sa cred ca pot face treaba asa cum trebuie. o s-o fac asa cum imi impun. cit m-o tine. dc nu mai scriu, sunt la spital, "am cazut de pe strada" ...