Peste 4000 de membri inregistrati!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Catalin spune:
FELICITARI, DC!!!
Ma bucur sa pot avea 4000 de prieteni dintr-o data!
Numai bine tuturor!
verutza spune:
Sunteti ca a doua familie pentru mine. In fiecare zi abia astept sa va intalnesc, sa ma sfatuiesc cu voi, sa stiu despre problemele si bucuriile voastre si ale copiilor vostrii. Ma bucur ca v-am intalnit datorita acestui site care este minunat si pentru asta multumesc f mult administratorilor care au avut aceasta minunata idee.
Felicitati tuturor si la mai multi!!!!!
tilis spune:
Am aflat despre acest site de la o buna prietena si am spus ca este timpul, ca viitoare mamica, sa iau contact cu voi cele care ati trecut prin miracolul acesta care este nasterea sau cele care-l experimentati acum.
M-a bucurat initiativa voastra de a initia acest site si sunt convinsa ca este de un real ajutor tuturor.
V-am pupic si la mai multi membrii!!!
tilis
adimercedes spune:
La mai multi!!! Am venit si eu sa ingros randurile participantilor la acest forum si ale beneficiarilor acestui site super. Felicitari!
Dana_ spune:
Felicitari!!!!!!
Datorita acestui site imi este mult mai usor,inca de pe cand eram gravida.Acum suntem o mare `familie `si ne dam sfaturi poate chiar mai multe decand in adevarata familie.Am spus multor fete despre acest site si sunt ffffff multumite de voi.
Cat mai multi membrii !!!!!Sunteti minunati.
Pupici la toti
Dana
adi2003 spune:
Felicitari va spun si eu! As avea o intrebare: Cand a luat fiinta acest forum?
S-aveti cat mai multi membrii! Succes in continuare!