Nou stil de viatza (179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hei, mai e cineva pe-aici?
Eu am tras o buna portie de somn si m-am trezit sa inchid calculatorul, dar n-am rezistat tentatiei de a va .
Puskin imi pare rau, mai ales ca-mi spui ca inca va iubiti.In ultimul timp trec si eu prin niste crize asemanatoare si cand sunt cel mai tare dezamagita si ma gandesc la ce-i mai rau, hop apare sotul cu o surpriza sau face el ce face si ma impaca.
Daca crezi ca si el te mai iubesste si ca mai aveti o mica sansa, PROFITATI DE VALENTINE'S DAY si faceti tot ce va sta in putere sa va salvati casnicia.Nu e usor sa o iei de la capat si dupa cum vad nu vrei inca sa o iei de la capat.Te .Ai grija de tine si pentru ORICE iti suntem aproape; nu ne ocoli
Tzuni pe unde stai in Bucuresti, sa-i spun sora-mii sa scape cat mai are timp de bombardament .Acum 2-3 saptamani ne-a oferit si Edi un week-end "razboinic"
Gata v-am lasat ca mi-e tare somn si maine am ceva de rezolvat. pentru mine, poate vin cu vesti bune

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by ruxij
Eu sunt cea mai grasanca din echipa Da' nu ma las de data asta!
Ruxij sa stii ca atunci cind eram dolofana bine, nu-mi venea a face sport. Planul meu era intii sa se duca "grosul" cu dieta si pe urma sport si frumusete. Sa stii ca merge si asa. Ai job, ai copil, nu ai ajutor, asta e! Alte femei in locul tau ar fi lasat-o balta.Eu consider regimul tau f bun, nu mai tin minte toate amanuntele, dar din meniurle zilnice vad ca e exact ce am mincat si eu si am slabit. Fara sport. Ca sport serios eu fac din noiembrie cam asa cind am reusit sa jung la niste kg, in rest uneori faceam nordik walking si jogging dar la multe extrakg cam iti fac genunchii in toate partile si abia te tine inima. Bine sportul modeleaza frumos, creste masa musculara care papa adiposii pe acolo, dar se poate si fara.Mi-ai facut pofta de friptura!!! Eu sunt o carnivora!! Si de o sapt de cind ma chinuie dintzii nu pot minca ce doresc. Uhhh ia uite si felinele-s carnivore si ce talie au:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Vikinga, merci de incurajare, esti o draguta! Eu as face sport, de fapt vara nu stau pe canapea o clipa, dar nu m-am hotarat sa merg la sala in detrimentul timpului petrecut cu copilul. La mine sportul tb sa fie facut cu copilul de gat Hai ca nu mai e mult pana vine primavara si incep cu bicicleta, tenis, mers pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Puskin, imi pare rau. multa putere iti doresc!

vreau si eu zapada. trimiti si aici? nu ma supar deloc! multa-multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, ceaiul e pregatit.

Eftimie, tinem pumnii sa-ti rezolvi problemele azi.

Mamicadulce, mersi, il astept.

cine s-a mai trezit si e pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza
Io m-am trezit da' inca nu mi-am baut cafeaua.
Revin dupa ce injectez doza zilnica recomandata de cofeina.

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, Rolo.
Ce face Ileana Cosanziana? Creste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'neata fetelor! V-ati trezit?
Tzuni, ce bombe pregatesti, mama?
Eu ieri am reusit sa mananc ce trebuie, cu exceptia a 5 gogosele de pe aici! Exista un obicei in Turcia, (e ca un fel de pomana la noi), dar la ei se face ca sa le mearga afacerile bine; se angajeaza niste patiseri, se ridica un cort de panza in strada si se fac gogosi, care se impart la trecatori. Maamaaaa, si sunt asa de bune!!! Mereu zic ca nu mananc, dar nu ma pot abtine! Iar pe unde locuiesc eu e zona comerciala, adica magazine unul langa altul cativa km., si nu exista saptamana sa nu imparta careva gogosi. Ba se mai gasesc sa faca chestia asta si cate doi trei odata, sau zile la rand! Asa ca ar trebui sa nu mai ies din casa!
Sper ca zi sa nu o dau in bara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Zau ca aveti o viteza la scris! Abia apuc sa citesc!

Ruxandra, imi pare rau... Tu vei hotari daca il iubesti inca si merita inca o sansa sau daca vei inchide usa si vei incepe un nou capitol... Ar fi bine insa sa te hotarasti repede pentru ca boala lunga... stii, nu?

Inainte de a pleca in concediu am avut si eu linkul cu filmul acela... in discutie cu religia... nu ilmai gasesc, mai dati-mi-l o data va rog, ca nu am apucat sa vad tot...

Nu va spun ce mananc ca nu imi vine a crede... in principal, pt ca inca ma doare stomacul cumplit ma invart pe langa painea prajita cu ceai si banane si branza de vaci... azi merg sa fac analizele si am sa aflu ce mai pot face...

Va las... pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

buna dimineata,

mai aveti un loc liber pentru mine ? Da de ala mai lat sa-mi incapa fundul mare ! Am ....ahh...ihh..ehh...89 de kilograme, nu sunt suficent de inalta pentru greutatea astea, am 1,67 cm, sanse de a mai creste ioc, si am in dotare o bebelusa scumpa de trei luni. Alaptez si pana acum mi-am furisat gustaricile in speatele acestui fapt, dar acum ca avem botezul peste 2 zile si eu ma imbrac cu o rochie pe care mi-am luat-o cand eram gravida in luna mare, m-am hotarat. Va citesc pe voi sa-mi creasca si mie motivatia sa trec de la cuvinte la fapte...

mami de Sophia

Mergi la inceput