Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sim, mare sperietura intr-adevar. E nasol rau pe strdutzele alea inguste cu masini parcate peste tot. Bine ca a fost numai speritura.

Andreea, nu mai astepta. Du-te cu puiul la urgentza. MAi bine sa-l vada un medic. Io mare, la 25 de ani am cazut pe strada din cauza deshidratarii provocate de enterocolita. A fost nevoie de cateva ore de diaree si voma si nu m-au mai tzinut picioarele.

Mandarinutza, ce bine ca au ieshit asa usor dintzishorii Antoniei! Bietzii copilashi sufera, ingeneral, uite la Crisnianul Ceciliei.

Rox, sper sa nu fie nimic grav cu Andrei.

Magdaz, tare greu trebuie sa-ti fie sa ai un ghimpe infipt in legatura cu fetitza. Io cred ca uneori super investigatziile astea shi toata tehnica moderna fac mai mult rau decat bine, mai ales in cazul unui bb, a carui evolutzie e atat de greu de anticipat. Zic asta fiindca in cele 10 zile de spitalizare de dupa ceza am cunoscut o mamica cu un prematur cu hidrocefalie, caruia nu i se dadeau prea multe shanse.Copilul traieshte si e sanatos. Se comporta exact ca un bb de 5 luni. Ai incredere in D-zeu si-n copilul tau si totul o sa fie bine.

Iar nu mai stiu ce si cui vroiam sa raspund. Nu sunt deloc organizata.

Ah, bun venit mamicii din Irlanda, ca, sa-mi fie cu iertare, numele nu mi-l amintesc.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Si-astea fiind zise, doresc noapte buna tuturor. Trebuie sa prind ceva somnic, ca nu stiu cate ture de aspirat nasuc virgula carnel ma asteapta.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Roxana, " aghee aghee dei", adica buna seara. dupa caz cred ac poate fi si "buna dimineata.
eu zic asa: incearca tu 3 luni sa maninci "sanatos", adica cruditati, lactate (dar nu prea multe ca ingrasa),oua,-mai putina carnarie. Sa nu treaca mai mult de 4 ore fara sa ai ceva in stomac, fie si un mar.bineinteles adaptat regimul tau la pb cu bila, ca stiu ca nu poti minca orice (ex: castraveti ?).
Peste 3 luni fa profilul lipidic (colesterol, hdl-colesterol, glicemie), transaminaze si repeta eco la unul care sigur e versat.
setatoza e ceva subiectiv, mai ales daca zice incipienta, depinde f mult de examinator.
eu iti recomand pe dr Dan Stanescu , de la clinica de imagistica fundeni, e tatic in ecografie.nu stiu unde si daca face in privat, dar parca l-am auzit ceva de floreasca. o sa-l intreb. daca si atunci ies pb, mai vorbim ce e de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, imagist exceptional e si dr Pop, stiu un caz cutremurator unde ceea ce parea o declacifiere tuturor, era defapt o metastaza...numa el a vazut-o si din pacate a avut dreptate...(mama lui Junior....)
ideea e ca e f f bun, dar daca vrei eco la el, planifica de maine, si peste 3 luni cand o apuci taman bine termini regimu
CE bine ca e magda aici si ne mai recomanda pe unu altu...bunica fratelui copiilor mei( ) a fost cel mai mare pediatru oncolog din cati a cunoscut tara asta...si cu toate acestea nu mai stie aproape nimeni la Fundeni.
da cardiolog bun nu cunsti, Magdutzo?
Betty, ce dragut iti arat el gurita! e f f scump Mario, si e ...mare! cat fimea la un an, am mai zis de 100 de ori. E f greu pt tine...da e frumos sa fie asa lipicios. una doua se desprind...si o sa-ti fie dor de vremurile astea.

Bernix, ce sa spun....as fi vrut si eu sa te cunosc, ca eu mereu te-am ratat. Sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

wow!!! Da' ce de mamici frumoase si bb-i si mai frumosi. Cred ca nu am vazut niciodata intr-un restaurant atatea mamici cu bebei la un loc... cred ca toti au ramas mirati... tare as fi vrut sa fim si noi acolo, mai ales ca suntem tare vorbarete amandoua si profitam de orice ocazie sa iesim din casa sa facem vizite.

Acolo era cald, ca am vazut toti papanasii si dulceturile cu capul gol... eu abia astept sa vina caldura sa stea ami dezbracata ca tare ii mai place.

Imi pare tare rau cand aud de probleme de sanatate la bebei... si eu sunt cam stresata cand mi se pare ciudat ceva la Ami. Dar pana acum multumim lui Dzeu nu am avut nimic si nici nu am avut prea multe crize de plans... doar asta seara a fost un pic cam agitata, parea nervoasa, parca ii era foame dar nu vroia sa pape parca arunca jucariile.... in final a papacit si a adormit...

In legatura cu slabiciunile din acesta perioada, eu iau inca vitaminele pe care le-am luat la sf sarcinii... scrie ca sunt si pt mame care alapteaza si sinecr, cred ca daca nu le-as fi luat nu faceam fata alptatului... dintii imi sunt pe marginea prapastiei, oasele la fel... cat alaptez nu renunt la ele. Cred ca mi-au facut bine ca nu imi cade parul si am facut fata pana acum si cu dintii cu toate ca am pb destul de seriose inca dinainte de sarcina.

Abia la ora asta am reusit sa vad pozele si sa citesc din urma.. sunteti tare harnice la scris... si candam vazut pozele mi se facu o pofta de vorbarie multa cu alte mamici!!!!! Eu sunt din Iasi, m-am casatorit in Cva, asa ca prietenele mele adevarate sunt depaaarte, vb doar prin mess sau telefon. Iar aici nu am decat o prietena serioasa cu care ma vad destu de des, doar ca ea saracutza nu are bb si tot incearca de 7 ani. Restul sunt doar rude si cunostinte fara bb-i care nu se pun

Noroc ca am un sot care se implica si ii e tare draga minunea lui ca altfel as lua-o razna.

Ma duc sa fac si eu baitza, mai vad maine dim ce mai ziceti.

Pentru bebeii agitati sau bolnaviori le doresc sa vina zana cea buna sa le aline suferintele si sa ii faca sa doarma linistiti, sa se odihnesca si mamicile...

Apropo am vazut mamici slabute... si eu cu cele 70 de kg ale mele.... cand le mai dau eu jos poate cand ma intorc la stresantul meu serviciu

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

pai si eu am tot 70 de kg...si pe cuvant daca s-a luat careva de mine pe tema asta
Andreea 1002, oarca tu erai complexata si nu socializezi din cauza kilelor?
wrong, wrong, wrong, uite la mine ce-am mai defilat pe-acolo:)))

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

AAAA, nici vorba Sabina sa nu socializez... in general sunt foarte vesela si nu sunt complexata... dar m-am obisnuit inainte de sarcina cu vesnicelel mel 56 de kile si acum imi este atat de greu... ca nummai am haine, ma aplec greu... si am avut un soc ca nu ma asteptam sa iau chiar 30 de kile pana la sf sarcinii si macar daca m-as fi simtit si eu bine sa pap bunatati... dar am mancat sanatos fructe, legume... apoi inghetata la greu intr-adevar, ca pe canicula aia!!!!... dar sunt tare lenesa si dezorganizata si nu stiu daca voi avea vointa sa ma tin de gimnastica.

Ziceam doar ca ma uitam la mamicile care, cu toate ca au nascut,au avut gena buna si au ramas aproape la fel... Nu sunt o inversunata a siluetei perfecte, doar ca pe mine de la kilele in plus ma doare rau spatele

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

mai, nu cred ca exista cineva mai pbsedat de kile in plus ca mine....dar, asta e, ce sa-i faci, o sa slabesti, n-avea grija, numa sa vrei!
eu am slabit imediat la prima sarcina, dar tot a fost nevoie de regim pt ultimele 4 kile, pe care le-am dat jos intr-o luna. Ba la un an jumate dupa nastere eram silfida de 51 de kile, bine, eu vroiam 48 ca in liceu, dar TOTUSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

noapte buna tuturor !

pentru SIM ,dar nu numai :
bancuri cu politisti

Un politist vine-ntr-o zi acasa cu un televizor ultimul racnet.
- De unde ai televizoru'? întreaba sotia.
- L-am castigat la un concurs organizat de politie.
- Ce fel de concurs?
- De matematica.
- si ce v-au dat de facut?
- "Cît fac 5x5?" Iar eu, cu 17, am iesit pe locul trei.

2. Doi politai discuta:
- De ce îti tot freci mîinile?
- Ca mi-e frig...
- Da' de ce nu-ti bagi mîinile în buzunar?
- Acolo mi-s manusile.

De ce sta un grup de politisti în fata unei scoli ajutatoare? Ori e sedinta cu parintii, ori întîlnirea de zece ani.

P.S. sper ca nu aveti vreuna sotul politist ,daca da ,persoanele de fata se exclud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

avem aici CAPITOL NOU

Mergi la inceput