Sugerati-mi ce nume sa dau unui caine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Pe al meu il cheama Ursache. Cand era pui semana cu un ursulet si nu avea coada (din nastere!). Dupa o saptamana am constatat ca este fetita! Da' se obisnuise cu numele, asa ca nu i l-am mai schimbat! Ursache a ramas. Uneori ii mai spun si simplu: Catel! Bafta la alegerea numelui si sa ni-l spui si noua.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Tara, Cleo, Vanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Pe cainii mei ii cheama Ralph si Doris, dar ti-as sugera niste nume de fetite...AGATA, AKIRO, ARA, AKITA, AMAZON, ASTRID, MAYA, DIDA, RITA, LUNA, SUZY, MARA, VERA...si daca mai am inspiratie, mai revin!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

ALMA, RONIŽA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pe moment n-am idei pt nume.Dar pot sa-ti dau un sfat : desi o sa fie greu,trebuie sa fii foarte ferma cu un pui de rottweiler.Sunt caini cu multa personalitate,au tendinta de a prelua comanda.Gandeste-te cat de mare se va face.Trebuie sa te impui in fata lui cat e mic,ca pe urma....
Sunt tare dragalasi cand sunt mici,ca niste pui de urs.Te topesti de dragul lor si e greu sa fii un stapan "ferm",dar trebuie,pt binele tau dar si al lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Eu am doua cateluse:un teckel-Joujou(se citeste Juju) si o maidaneza-Tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Joujou = jucarie (in franceza)
Iar mai vin cu o idee: YSIS (se citeste YZIS). E nume de fetita :)
Sa ne spui cum ai botezat-o pina la urma, sa stim si noi cine este nasica

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Pe catelusa noastra ( terra nova) o cheama SARA si fiind un nume relativ simplu a raspuns la el inca de cand era micuta..
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu am 3 catelusi..mama si cei 2 pui.....unul e bichon frise si 2 sunt bichon maltese.

Mama: Cichita (Cichi alintata)
Puiul baibat:Pif
Puiul fata:Daisy

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada00 spune:

Eu am un baietel boxer-Spic, iar mama mea 2 cateluse:Lisa si Linda.Pentru fetita mie imi place foarte mult Lisa si Cora.Sa ne spui ce nume i-ai pus.

Ada00

Mergi la inceput