***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 17
Ninutza spune:
Chris27, pentru Alma Daphne
Mary_lou, pentru Patrick Andrei
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
kid spune:
Kay Ne rugam pentru Sonia si tinem pumnii sa fie bine!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ramona7 spune:
cu cititul pe diagonala, dar am vazut poze de capsunei frumosi tare!
Insanatosire grabnica pentru david nazdravan de ella si toti capsuneii bolnaviori!
Kay, pentru Soniuta luptatoare.
E super cu intalnirea. Liviana, o sa confirm si eu pe email, sa-ti fie mai usor.
Masura 90 la tricouri o sa fie buna la noi, Razvan poarta deja 86 ca e un copil mare : probabil are peste 10 kg, ca avea 9.800 la 7 luni! Imi rupe mainile. Astazi il ducem la medic sa vedm exact cum e cu masuratorile si cu santataea. Ii ies niste bubite ciudate cand mananca iaurt, asa ca nu ii mai dam pana vedem ce zice medicul, desi lui ii place tare.
pentru sarbatoritii de astazi!
si o zi buna!
Salvati o inimioara
chiquitita spune:
Doamne ajuta pentru Sonia
pepsi si Ancamari, desigur ca trebuie sa fiti in tabel. Toate cele care vor sa slabeasca trebuie sa fie in tabel. Nu trebuie cura stricta etc, fiecare slabeste in ritmul sau si dupa metodele sale. Ancamari, mersi de modificari.
Mami de Livia (08.06.2007)
petit_ange spune:
Tinem pumnii stransi pt Soniuta!!!!
Si mie mi se pare foaaarte mare marimea 90 la tricou.
Multa sanatate la capsunici si capsunei!
kid spune:
In legatura cu tricourile poate ar fi mai bine ca in mailul de confirmare sa scrie fiecare si ce marime vrea pentru capsunica/capsunelul ei; sau eventual putem face sigla si fiecare din noi sa o imprime pe un tricou alb.
Si nu cred ca ar trebui sa se supere cineva, caci inca nu s-a stabilit nimic final, nici marime, nici sigla, orice idee e binevenita si apreciata! Ideea e sa facem in asa fel incat sa fie bine pt toata lumea!
Alma Daphne de Chris27
Patrick Andrei de Mary_lou
ali24 Si eu subscriu la ce eu scris fetele referitor la mancare! Pana la un an mai e putin... si Vladut al meu inghite in sec cand vede pe cineva ca mananca, dar daca ii pregatesc si lui ceva de mancare de-a lui e ok.
moko Multumim!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
carstea spune:
Cum ajung si eu in lista de slabute?Si eu ma lupt cu kg!
La 1,60 am 75kg.Tin scarsdale momentan.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
poohy spune:
Neata!
Kay, ma bucur sa aud vesti! Multa sanatate!
Ella, ma bucur ca e mai bine argintul viu! Multa sanatate in continuare
Monytza, ma bucur ca e bine albastrica
Liviana, Kid, merci mult ca va ocupati de tricouri Imi place mult ideea
Cred ca am pierdut si nu am timp sa ma uit in urma - puteti sa ma ajutati si pe mine - cum e cu mailul? Daca vrem tricou dam un mail catre mailul comun?
edit ca nu se intelege nimic din ce am vrut sa spun: nu va suparati ca s-a zis la inceput masura 90 presupunandu-se ca intra la apa
Nu e absolut nici o problema sa se ia mai multe marimi, nu va suparati Si da, Manu e unul dintre barosani Dar nu e chiar lungana Si eu as opta pentru 81 sau 86, dar sunt si bebei mai lunguti si mai micuti, d'asta s-a zis la inceput 90, insa poate fiecare sa aleaga :)
In legatura cu masurile: 90 nu inseamna neaparat 90 de cm, cred ca d'asta s-a ales asa. Manu are un body 80 care ii e mic - nu ii mai vine in lungime (si ea are 72cm dupa doctor, 73 dupa taicasu'). Dar are si body 71 (luat de pe laredoute) care ii e largut :D Deci depinde de firma.
Pot sa ma inscriu si eu pe lista desi nu cred sa slabesc in curand? Am 1.69 si 61.5kg mai nou (si atarna rau kg astea, sunt efectiv numai pe aripioare si fund) - vreau sa ajung la 57 dar nu cred sa ma infometez in curand. Chiar m-ar interesa niste sugestii ca eu sunt in pana de idei
Am incercat asa:
* regim - cu scarsdale (am murit de foame) am dat 2.5kg jos si 1kg l-am pus imediat in perioada de mentinere cand tot regim mancam
* nu dau nimic jos de 1 luna si jumatate (ba pun pe mine) desi fac si putina miscare (nu multa ca nu am timp de sala, 15-20 minute de cateva ori pe saptamana), nu mananc dulciuri (asta de felul meu, deci nu e ceva ce ajuta la dat jos), nu mananc seara (mai fur 1-2 morcovi de la Manu)
+ si stiu cat de greu dau jos (8 ani mi-au luat sa dau jos de la 63 cat aveam cand am terminat liceul pana la 57 unde ma simt bine) si oricum mai vreau un bebe in vara...
Cristinamaria, ma intereseaza si pe mine te rog mai multe informatii despre nutritionist / regim Merci mult
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
didi pai inseamna ca R e mai precoce decat altii daca merge deja de 6 saptamani si "altii" abia acum se ridica, nu?
liviana cred ca ar trebui sa isi faca fiecare tricoul. Le trimitem pe mail ce trebuie inscriptionat si sa si-l faca fiecare pe ce marime de tricou e ok pt bebeul ei.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Vali5 spune:
Madi, ti-am vazut printesa cu palmier in crestetul capului. Uite un pupic din partea mea!
maricicutz, eu o sa-l tund zero pe Andrei dupa ce ii iau motul. Eu nu prea cred treaba cu indesitul parului, dar vreau sa il vad si cu parul scurt.
roxicucu, ce frumos rade Andrei al tau!
Atat am apucat sa citesc pana acum.
Referitor la tricou, ma supun majoritatii cu marimea si design-ul.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007