***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 10
Sobi spune:
Liviana, esti super ca ai luat initiativa cu organizarea petrecerii. multumim.
ancamari, cred ca e foarte buna ideea sa ne mobilizam aici pentru un slabit colectiv, daca si celelalte fete sunt de acord, pentru ca subiectul e cumva off-topic.
cristinamaria, si eu sunt interesata de regimul propus de nutritionistul tau. felicitari! am si eu vis-a-vis de firma un cabinet nutritionist, parca ligia alexandrescu, dar nu am reusit sa ajung pana acolo desi ar trebui sa traversez doar strada ptr. asta!
kay, bafta multa maine!
ella, doamne ce spaima cred ca ai tras. multa sanatate celui mic.
mica0307 spune:
Am pus aici filmuletul cu Maya care se ridica in picioare in patut.
Si poze noi de aici.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Motannel spune:
Kay, va asteptam cat mai repede acasa sanatoase! !
Timur, Teodora bea apa cu paharelul de tuica! De fapt si din paharul meu mai mare ... asa a si invatat (o tineam in brate si beam apa si am vazut ca-i era pofta, i-am dat si a baut ...). Ii dau apa chiar de la robinet ... avem aici, in Suceava, o apa super buna!
Mica, felicitari printesei pentru evolutie! E tare scumpa! Poti sa-mi spui cate grade aveti in casa? Caci vad ca o tii lejer imbracata! Noi avem 22 de grade dar tot o imbrac binisor!
Graviduta, multumim de noul capitol si felicitari Marei pentru dintisor si celelate lucruri invatate!!!
Ibelciug, vreau si eu tricou!!! Platesc si transportul ... nu voi reusi sa ajung la party caci am fost anuntata ca pe 11 mai (culmea ... tocmai cand mi se parea data cea mai potrivita pentru taierea motului Teodorei) s-a stabilit reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului! Vad cum procedez si cum jonglez cu toate petrecerile caci mi-ar placea sa ajung si la voi ... pana atunci te rog sa ma treci in lista cu aspirantele la tricou!. Poate ajung la petrecerea Soniei! Felicitari lui Bogdanel pentru ridicarea in picioruse!
Arcadia, felicitari lui Calin pentru lucrurile noi invatate! Chiar parca e un ingeras ... si e tare ushkit cu body-ul negru de rocker!
Gabiu, felicitari lui Albert pentru progrese!
Ella, imi pare rau ca Bobita e bolnavior! Sper sa-si revina cat mai repede. Multa sanatate !
Monytza, imi pare rau ca mititica are rubeola ... insa ... probabil ca niciun capshunel nu va scapa de bolile copilariei ... sa-i treaca repede!
Chiquitita, imi pare rau pentru incidentul Liviei! Sper sa treaca buba repede!
Kid, prima varianta mi se pare draguta, insa as dori ca scrisul sa fie cu rosu! Si putin mai mare!
Tudorcatalin, multumesc pentru raspuns!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
ella_74 spune:
fetelor,
la cate urari de sanatate am primit pentru Bob, sper sa se faca bine repede; Multumesc.
numa ca din pacate situatia nu e roz; l-am luat acasa in seara asta fiindca soacra-mea e daramata de nesomn si am zis sa-mi fac si eu datoria de mama.
Asa ca de la ora 22:00 de cand ar fi trebuit sa adoarma, Bob e purtat in brate, la verticala, ba de mine , ba de ta'su; cum il punem in pat se trezeste plangand asa ca am renuntat si suntem pregatiti sa-l purtam asa pana la ziua; nici macar nu ne putem aseza pe canapea sau in pat cu el in brate fiindca se trezeste imediat si plange.
noapte buna si sa aveti grija de capsuni.
, mamica de David (24.04.2007)
Motannel spune:
Vai, Ella, o noapte usoara si calma va doresc! Bietul copil ... parca el e bucuros ca e bolnavior! Sanatate maxima!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kid spune:
Am admirat-o si eu pe Maya
Ella Noapte linistita va doresc si eu, atat cat se poate si insanatosire grabnica pt Boby!
Motannel Nu am mai apucat sa scriu, dar varianta cu albastru e pentru capsunei, pentru capsunele sa fie roz sau rosu, n-am mai avut timp sa fac. Oricum, e doar o propunere, mai e pana la varianta finala.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Petra & Maia & Mara de Msemcu
Eliza Ioana de Vas
Stefan Bogdan de doxinu
Eduard Andrei de Cioaca
Matei Stefan de Paky
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
arcadia spune:
am uitat sa va zic ca si Calinut a tras niste trante zilele trecute. o data a cazut din pat, era pe spate si a alunecat cu capul in jos m-am speriat tare rau dar n-a patit nimic, l-am luat in brate si a tacut.. si a mai cazut pe cand se ridica in picioare, a alunecat pe parchet si s-a lovit la caput, dar nu rau. asa ca sunt cu ochii pe el non stop, ca pe butelie, si am din ce in ce mai putin timp sa lucrez
petit_ange, cred ca tu ai scris ca a cazut isa de pe masa de infasat. sper sa nu fie nimic in afara de cucui
liviana, nu mi-am dat seama ca imprimarea pe ambele parti ridica pretul ma las pe mana ta pentru imprimeu, ca stiu ca ai talent apropo, sa fac o poza la tablou care troneaza deasupra patului meu si care imi place tare mult
miniuta, ma bucur ca ai scris. eu zic sa nu te stresezi prea tare ca David nu sta in fundulet, pe de alta parte merge taras ceea ce e foarte bine. o sa vezi ca in curand o sa-si dea drumul
cristinamaria wow, felicitari pentru cele 8 kg! ma intereseaza si pe mine reteta de slabit, ca si pe majoritatea fetelor, cred, asa ca daca nu e vreo problema de ordin etic poate ai putea sa o pui aici
sunt de acord cu tabelul de slabit. poate asa ma mobilizez si eu ca am de dat 15 (!) kg ca sa ajung la greutatea dinainte, dar ma multumesc cu 10
kay,ma bucur ca ai ajuns cu bine. tin pumnii pentru maine. sa ne tii la curent daca poti
motannel, saru'mana
ella, tinem pumnii bobitului sa reuseasca sa adoarma si singurel si sa se simta mai bine
noapte buna capsunici
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Pepsi spune:
la multe lunisoare sarbatoritilor
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
maricicutz spune:
buna dimineata..am intrat pe fuga ca Ili nu ma lasa si are chef de somn..multumim tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au urat sanatate..acum suntem mai bine, de azi sper sa mancam si altceva decat banana, branzica si morcovi, am inceput sa introducem incet si lapticul nostru ca tare rau la gust mai e laptele fara lactoza..apropo, ella, iti tin pumnii sa se faca cat mai repede bine boby, stiu cum e sa iti vezi copilul cu febra si moale, fara vlaga ca si noi am trecut sapt trecuta prin asa ceva...Ili nu a vomat, poate trebuie sa-i scxhimbi si tu laptele pt o perioada, sa-i dai fara lactoza, asta daca ii dai formula ca nu mai stiu dar daca tu lucrezi nu cred ca mai poti sa-i dai numai san..multa multa sanatate si asteptam vesti de la doctor..
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi...pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto