Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
daia1202 spune:
sheri sa-ti traiasca ingerasul, super faine pozele :), si ea plinge cand o scoti din baie ? Carina urla zici ca o pun pe jar
bb_yasmi spune:
ooo ce de lume!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Eu nu am mai vazut de f mult timp un film. Dupa ce adoarme seara Matei (pt ca ziua nu doarme ), prefer sa stau putin pe net sau cu sotul (cand e acasa) si ma bag repede la nani ca sunt franta. Trebuie sa-mi incarc bateriile pt a doua zi.
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by Roxxy80
Sunt eu, BB. Mi-am culcat baiatul si acum ma relaxez pe net. Tu ce faci?
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
hi hi si eu si eu!!!!
desi tot spun ca ma pun in pat sa ma uit la un film...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
a mea are ratia de 150 ml lapte + cereale!! pana nu gata nu face nani..
Roxxy80 spune:
Eu nu l-am bagat inca pe Matei in cada mare. Nu stiu de ce am fixat eu termenul pt cand face baiatul 3 luni (nu am o explicatie de ce am ales acest termen ). Atunci o sa intre tati cu el, ca asa i-am promis. Sa se laude si el mai tarziu ca a fost primul la ceva cu baiatul . La cum il stiu pe nebunul meu de barbat cred ca o sa foloseasca inainte vreo 3 solutii de dezinfectat cada ca de cand il avem pe Matei vede numai microbi, bube si boli in aer .
fecian spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ooo ce de lume!!!!
Buna Yasmi
Scuzele mele ca nu ti-am raspuns la odisee la noi, insa am avut ceva probleme si nu mai intrasem pe forum. In primul rand saru'mana de urari...Crestem si noi mari sa va ajungem pe voi din urma...
Acusi intram si noi in trim. III...hihihi..Abia astept sa imi tin puiucul in bratze...insa sa stea cuminte pana in mai, ca e mai cald acolo decat afara.
Bubulina ta ce face?
Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
bb_yasmi spune:
roxxy noi ne uitam des la filme!! pana acuma ne-am uitat la seriale LOST, PRISON BREAK.....HEROS, etc!!
ank azi m-am uitat si eu la JUNO intr-adevar o prostie de film!! nu stiu de ce il lauda atata!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu nu am mai vazut de f mult timp un film.
Si eu la fel...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by fecianquote:
ooo ce de lume!!!!
Buna Yasmi
Scuzele mele ca nu ti-am raspuns la odisee la noi, insa am avut ceva probleme si nu mai intrasem pe forum. In primul rand saru'mana de urari...Crestem si noi mari sa va ajungem pe voi din urma...
Acusi intram si noi in trim. III...hihihi..Abia astept sa imi tin puiucul in bratze...insa sa stea cuminte pana in mai, ca e mai cald acolo decat afara.
Bubulina ta ce face?
Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
feli am bucur sa te "vad", sper ac au trecut probelemele!!
chiar aca a trecut timpul, cand ma uit la Iasmi nu imi vine sa cred ce fata mare am.. si dc zic asta la 3 luni jumate imi inchipui cum o fi mai tarziu!!
Roxxy80 spune:
Urmaream si eu intr-un timp Lost. Acum parca m-am prostit de tot. Nu-mi mai arde de filme. In schimb, acum 2 saptamani am vazut un documentar care m-a cutremurat: despre femei obeze si obezofili. Eu nu stiam ca obezofilii sunt persoane (in general barbati) care-si indoapa partenerul de viata pana il aduce la vreo 200-300 de kg. Si erau acolo niste femei de 300 de kg care m-au socat. Nu mai aratau a fiinte omenesti. Am ramas socata. cred ca am vorbit vreo 3 zile despre documentarul asta .
quote:
roxxy noi ne uitam des la filme!! pana acuma ne-am uitat la seriale LOST, PRISON BREAK.....HEROS, etc!!
ank azi m-am uitat si eu la JUNO intr-adevar o prostie de film!! nu stiu de ce il lauda atata!!