*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 12
Dayana78 spune:
Buna, fetelor!
Nu am mai scris de mult dar va urmaresc tot timpul, am mai multe comenzi la redoute ultima care mi-a venit a fost din 11 ianuarie, acum mai astept din 28.01 si din 7.
As avea si eu o intrebare la voi cand am pus comanda din 7 mi-a aparut o eroare , ca un produs nu mai este disponibil si imi zice ca nu poate sa imi puna comanda apoi am scos produsul respectiv si am mai pus o data comanda. Am primit mail de confirmare doar pentru ultima dar imi apar in cont ambele comenzi si de pe card mi-au luat banii pe mandoua.
Am scris pe site de incurcatura si astazi mi-a scris Sabine un mail in care imi spune ca comenzile mele au foat livrate in 8 februarie si numai daca au vazut cei de la livrari ca este o dublura imi pot returna banii, dar deocamdata nu stie numic sa stau si sa astept un raspuns de la ei.
A mai patit cine asa ceva?
diotima spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by diotimaquote:
Originally posted by alina.a
diotima are si banc post-ul m-a rugat o tipa de la ghiseu sa-mi fac nu am avut timp, dar rezolv in curand si asta,eu am un card taifun, la ei
Si eu tot taifun am. Ce nu inteleg e de ce trebuie sa-mi deschid un cont curent, eu avand doar de card, ca sa pot avea ebanking. Si mai mult, de ce sa le platesc taxa de administrare a contului vreo 20-25 RON/luna??? trebuie sa ajung la banca, oricum...
de unde stii ca trebuie sa deschizi un cont curent si sa platesti taxa aia de 20-25 RON/luna?Asa ti s-a spus de la BancPost?
Si eu am card Taifun la ei si ma gandeam sa cer internet banking,desi la BancPost nu se accepta chargeback si eu am cardul asta special pt LR.
Pt ca s-a interesat colega mea de birou care ocupa de salarii si are relatie directa cu banca, si asa i-au spus. Mai mult, poti intra pe site, fastbanking.ro, si se precizeaza si acolo destul de clar ca trebuie sa iti deschizi cont curent.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Dayana78
Buna, fetelor!
Nu am mai scris de mult dar va urmaresc tot timpul, am mai multe comenzi la redoute ultima care mi-a venit a fost din 11 ianuarie, acum mai astept din 28.01 si din 7.
As avea si eu o intrebare la voi cand am pus comanda din 7 mi-a aparut o eroare , ca un produs nu mai este disponibil si imi zice ca nu poate sa imi puna comanda apoi am scos produsul respectiv si am mai pus o data comanda. Am primit mail de confirmare doar pentru ultima dar imi apar in cont ambele comenzi si de pe card mi-au luat banii pe mandoua.
Am scris pe site de incurcatura si astazi mi-a scris Sabine un mail in care imi spune ca comenzile mele au foat livrate in 8 februarie si numai daca au vazut cei de la livrari ca este o dublura imi pot returna banii, dar deocamdata nu stie numic sa stau si sa astept un raspuns de la ei.
A mai patit cine asa ceva?
da am patit si eu si inca cineva imi scapa acum cine....cred ca tot in ziua de 7 daca nu ma insel...eu m-am resemnat o sa fac cadou dublurile si gata...oricum erau haine pt nepotica mea nu pt mine si mai cunosc si alti copii la care sa le pot da hainutele
daca ti-a zis ca a plecat comanda deja si banii sunt si luati...slabe sanse
------------------------------------------------
claujro spune:
Am editat ghidul, nushu si ti-am atribuit "paternitatea" fragmentului.
In asteptarea comenzilor din 22.01...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am editat ghidul, nushu si ti-am atribuit "paternitatea" fragmentului.
hai ca nu pot sa cred...sterge de acolo ca ma scalpeaza fetele care au muncit la ghid ...inclusiv tu
eu ma gandeam la niste comisione cand am zis drepturi de autor
------------------------------------------------
Dayana78 spune:
Multumesc foarte mult , pentru raspuns.
Asa ma gandeam si eu, mai ales daca imi apar in curs de pregatire nici o sansa sa se mai anuleze, nu e nici o problema mai ales daca imi vine si acel produs care ziceau ca sa terminat , e si mai bine, restul asa ma gandeam si eu sa le fac cadou si nu ar fi o mare problema daca am si dubluri daca arata bine, la preturile care au fost sunt super.
Dar ma minunez sa fi plecat asa repede comanda , a doua zi.
Si vin si eu si va spun ca face o treaba foarte frumoasa aici, am vazut pe o gramada de sit-uri anunturi cu diferiti oameni care fac comenzi de pe redoute si iau niste comisione babane, nu ii inteleg pe cei care apeleaza la semenea persoane cand exista acest forum care te ajuta mai mult decat e necesar. deci inca o data Bravo fetelor ! faceti o treaba frumoasa aici.
Promit sa vin si eu cu link-uri cand imi vin comenzile.
Dar in general am fost multumita de produse.
emushi spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
am mai dat si azi o comanda si vad ca nu imi trimit email de comfirmare. bani pe card am ca de dimineata am alimentat contul...apare in suivi "EN COURS D'ENREGISTREMENT"....
am mai patit cineva asta? o sa-mi trimita mai tarziu oare confirmarea comenzii???
Astept comenzi din 1 si 4 februarie!
si eu am patit la fel
, cred au ei ceva probleme, ca nici site-ul nu se deschide chier bine, probabil lucreaza la el...si eu am alimentat cardul de dimineata, am si verificat, erau banii pe el, ...sper sa fie totul ok, chiar am cateva produse pe care4 de-abia le-astept!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
claujro spune:
eu mai am 9 comenzi pe drum...si sincer nu ma mai tenteaza nimic la preturile actuale! fetelor, sunt scumpe!!!!!!!!!!!
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by emushiquote:
Originally posted by mirunajr
am mai dat si azi o comanda si vad ca nu imi trimit email de comfirmare. bani pe card am ca de dimineata am alimentat contul...apare in suivi "EN COURS D'ENREGISTREMENT"....
am mai patit cineva asta? o sa-mi trimita mai tarziu oare confirmarea comenzii???
Astept comenzi din 1 si 4 februarie!
si eu am patit la fel
, cred au ei ceva probleme, ca nici site-ul nu se deschide chier bine, probabil lucreaza la el...si eu am alimentat cardul de dimineata, am si verificat, erau banii pe el, ...sper sa fie totul ok, chiar am cateva produse pe care4 de-abia le-astept!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
Merci mult emushi!
m-am mai linistit un pic....intr-adevar am vazut ca nici site-ul nu merge bine...mai astept poate se rezolva si imi confirma comanda...chiar mi-ar parea rau...aveam niste lucruri acolo pe care abia asteptam sa le primesc!!!
addya spune:
am fost azi la banca (BCR) unde am dat peste o tanti amabila care mi-a explicat cum e cu holdul.
conform spuselor ei, din momentul in care se face crerea de plata prin internet si pana la data extragerii efective a banilor de pe card dureaza cateva zile, maxim 30, in functie de cum vin documentele de la banca externa si prin cate banci trece.
Dar, daca sunt bani pe card, atunci se pune hold, comerciantul primeste ok-ul si tranzactia se considera incheiata, daca nu exista bani destui pe card nu are cum sa puna hold si tranzacia se considera esuata.
Deci se considera "luati banii" ziua in care s-a pus hold, nu cand se face plata efectiva.
n-am primit nimic nici azi....
poop!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet