Piticlontzi de iulie-august 2004 (246)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Carmen, super Ionut, ce barbatel a devenit
Cristalina, spor la pedalat si la amenajat bicicletu` si ambientu`
Ioana,
Mey, restu` de mamici unde umbla ???
Nici o sansa sa intre si Doamnacunumedefloaregalbena ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Dorsilia spune:
buna! (sa speram ca-n devenire macar)
acum ne-am capsat cu totii (tata, calu troian, ca el ne aduse virusul in casa, e bine, fara febra, dar tuseste inca). Dani asemenea, fara pofta de mancare, cu nervi in el cat casa, tuseste si muceste si-l umfla plansul din te miri ce. (eu una si pe mine si pe el ne-as duce intins la psiholog terapeut dar nu ne lasa tata). Dea e la a doua zi de febra, muceste limpede si plange si ea tare usor. ii pun supozitoare ca in rest nu poate inghiti nurofene si panadoale, le vomita instant. Eu am cedat si mi-am bagat degetul in cutia cu amoxi ca nu mai suportam durerea de amigdala. Sper sa imi treaca mai repede ca astept de joia trecuta si mi s-a lasat de asteptat sa treaca de la sine jena, ca de supt am supt toate dropsurile inventate, am spreiat bioparox si tantum si hexoral, aiurea. Cum aseara m-a luat durerea nasol, am zis ca gata....antibiotic scrie pe amigdala buclucasa. Asa ca astea-s noutatile de pe frontul de vest....predau legatura in studiou
Arivederci si sanatate multa si celor de pe aici, am vazut ca mai sunt virusati
roberta04 spune:
Helau!
Am simtit adiere de moare de varza si am intrat sa va salut.
Din pacate, am foarte mult de lucru si nu prea mult timp de stat calare pe Net.
Azi mai am o runda de musafiri si sper ca i-am dat gata pe toti! Misto e ca am primit cadouri frumoase, trebuie sa ma laud cu un ceas D&G si un medalion pe care mi-l doream, primite de la sotul meu.
Dar cel mai si cel mai cadou a fost de la Matei, o poezie pe care nu stiu daca a invatat-o de undeva sau a compus-o el (nu v-am zis, cred, ca mai inventeaza un fel de poezii):"Mama, ia-ma in brate. Saruta-ma. Vreau sa iti simt caldura. Te iubesc!".
Despre biciclete- nici asta nu stiu daca v-am zis- mi-am facut singura cadou de Sf.Nicolae o bicicleta de camera si chiar ma trezesc dimineata la 6 ca sa am timp sa pedalez 15-20 de minute.
Cam atat, v-am pupat, sanatate la bolnavi si bafta celor care merg la doctor!
leeloo2004 spune:
Andries deja s-a intors la servici? Cred ca mi-a scapat...
Cristal - pai spor la pedalat - eu am dat bicicleta (e drept ca nici nu era foarte buna) ca statea de mobila...
Lia - multa sanatate la toata familia voastra!!
Carmen - vazut si pozele voastre (dreptu-i ca nu am inteles faza cu piinea si vinul...) - tare frumosi sunteti!
Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Neata..da eu tot libera ..Povesti de we nu prea am, nu am mai avut nici "date-ul".. au anulat pt ca prea multi copii erau bolnavi. Asa ca ne-am plimbat, uitat la filme..Am vazut un film bun ..After weeding..Alice l-ai vazut?
Vazut poze..cu Giulik (care nu trebuie dusa la psi:)..pt ca eu stiu ca danseaza..cinta..recita..), pozele de la Vatra Dornei (sesizat piine si am inteles:))..iar d-nul Pasarik..f ocupat cu luptele:))
Roxana,nu-l mai dor urechile de la prima doza de antiinflamator si de antibiotic! In rest ma alearga cu lingura prin casa (a facut fixatie sa ma uit la el in git)..si este foarte distractiv mai ales pe la 1-2 noaptea..cind se trezeste, il aud, ma duc la el..si el imi spune sa-l astept acolo..sa nu ma misc..alerga in bucatarie..cotrobaie si apare cu ..LINGURA!!
Ioana, si eu stau cu spray-ul cu anestezic..evident ca ma doare in git..nu puteam rata si luna februarie!:)
Cristal pedaleaza ..este minunat ca poti!
Robi cu scuze de intirziere...La multi ani fericiti!
Andries cum a fost prima zi?
Alice iar disparusi?
Liliana la povesti te rog!
Anca cum a fost we?
Gabi bafta la logoped si la dr!
Azi este ziua socrelei si l-am filmat pe Luca special..
http://www.youtube.com/v/p1uDgvTKtoI Asa cum veti vedea am inceput sa sadim floricele..
..si ultima perla..Ne jucam de-a dr..si-l intreb Luca vrei sa fi dr? Da..apoi ...nu ..Superman..Superman dr! De ce Luca? I want to save all!...am pus-o!
g_ioana spune:
Vivia super tare filmuletzul...cred ca socrela va fi tare impresionata de urarea nepotelului...la multi ani,pentru mami de Sorin...azi este si ziua surorii mele "gemene",sa fie sanatoasa si fericita...mei ce-mi place dialogul vostru...tu intrebi in romana el raspunde in engleza
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Andries spune:
Seara buna!
In primulrand La Multi Ani Roberta! Sa fii fericita si iubita si baftoasa si sanatoasa!!
Apoi despre job (ca ma intrebati) ieri a fost prima zi dupa o intrerupere de 10 luni jumate, parca ma angajasem in alta firma, doar toaleta si bucataria erau tot acolo, in rest haos (in capul meu evident). Totusi m-am descurcat onorabil, am reusit sa salut pe toti colegii fara sa uit vreunul , mi-am anuntat reintoarcerea si catre alte departamente, azi de exemplu am reusit sa nu adorm in sedinta de la 13 la 17:30 (bune sedintele astea, mai afli barfele din firma, da' cat p'aci sa pun capul pe birou), am primit cadou de la team hainute frumoase pentru bb, i-am tratat si eu cu praji, pana acum e acceptabil. Obiectul muncii e neinteresant si cumplit de plictisitor dpmeu de vedere, dar pana nu-mi intru calumea in mana parca nu-mi vine sa solicit mai mult cascaval. De fapt n-o sa mai primesc cine stie ce cascaval, pentru ca ...dupa doi bebei la 3 ani distanta, macar inca doi se uita suspicios la tine si se intreaba daca " e gata...sau... mai face unul?" Mi se schimba si titulatura, atat timp cat nu ma frige la bani eu sunt ok, tot somewhat manager o sa fiu. Partea cea mai tare este ca una din colege e si ea gravi
revin cu povesti...
Andries
kim222 spune:
La multi ani Ioana..pt sora ta! Chiar este geamana?
Andries..deci totul sub control
Gata..am reusit sa fac si poze cu camera lui Luca, am renuntat la castel (nu s-a potrivit ce-am comnadat de pe net)..si nici scaun pt Pc, albastru nu mai au cei de la Ikea...va las sa vedeti ce-a iesit (unele poze se repeta nu am avut timp sa le selectez):
http://good-times.webshots.com/photo/2043897970100032467KOEIef?vhost=good-times
Andries spune:
Cristal imi pare rau de dintii tai, ce sa mai spun, dupa doua sarcini e aproape normal...si eu trebuie sa ma duc la dentist si eu vreau un implant mititel...
Alice pentru noi doua s-a inventat masina aia de paine, maine seara imi vine comanda, abia astept sa vad ce produc cu ea.
Lia sanatate!!
Roxana sa-ti conduci in liniste noua masina. La ce trafic e in Bucuresti si la ce gropane au aparut pe traseul meu nu-mi schimb masina (un matiz) cel putin inca doi ani. Nu-i vorba ca nici nu ma dau banii afara din casa, mai am si altele de facut.
Daria daca tu spui ca vrei sa o obisnuiesti cu nea' pisidoctorul e ok atat timp cat Giulika nu se opune. La un gineco/dentist/laborator ii poti explica beneficiul rezultat in urma mersului la doctor, dar pentru vizita la pisi-cucu ce-i spui copilului?
revin dupa ce vizionez poze...daca m-o lasa Vic
Andries
kim222 spune:
A..apropo de masina de piine..pot sa va spun ca atit mi-ati facut pofta..ca acum caut si eu..Problema este ca nu stiu ce sa iau! Sint de la 30 la 200$...eu cum aleg?:))
Dar sa ma laud si eu cu roce cooker-ul meu..De cind am asa ceva ..mincam des orez..Pui totul inauntru si gata orezul..se face singur! Noi il mincam mai nou doar fiert (nici macar sare) si pus sos de soia..un deliciu!