Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Zadi,sper ca nu te superi ca te-am intrebat.Stiu si eu cam ce este prin spitalele din Bucuresti;Din acelasi motiv am ales si eu Memorial Hospital saptamana trecuta cand am stat cu Mark 5 nopti.A avut enterocolita,gripa si bronsiolita a facut-o acolo,in spital.Conditiile sunt foarte bune,chiar de 5 stele...insa asistentele,sa ma ierti..lasa de dorit.Ca sa ii bage o branula i-au bagat acul de 6 ori in mana si de 2 ori in picior...mi se pare strigator la cer...el urla din camera asistentelor,si eu din camera noastra..ca nu m-a lasat sa intru.Plus ca a facut reactie la prednison,ca asa mi s-a spus,si a vomat in timp ce ii baga in branula si in loc sa nu ii mai bage...l-au mai chinuit o data,si a mai vomat din nou...nu e normal.Plus ca facea febra peste antibiotic...si m-am dus la Dr.Marcu si i-am spus,si a ramas foarte surprinsa,le-a si certat pe doctorite ca dupa atatea zile nu iesise nicio analiza.N-are rost sa iti mai zic...mi-a lasat un gust foarte amar.Iar nota de plata m-a lasat praf...25 de milioane 4 zile!!!sa ma ierti dar si daca stateam la Hilton plateam mai putin.Este enorm...nu stiu cata lume si-ar permite...si zau,e vorba de niste copii bolnavi...Cert e ca Mark e in continuare bolnav...am tot fost la Dr.Marcu sa imi mai spuna ce sa fac...sper din suflet sa isi revina. Am cumparat la medicamente...lejer pot deschide o farmacie.

Ii urez si eu lui Alexandru de ANcris LA MULTI ANI!!!Sa fi sanatos si sa iti asculti parintii.

Va pup,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Aliona gand la gand cu bucurie!!! Si eu am inceput asta vara sa copiez postarile mele de la odisee pentru a le reciti peste ani... mai am ceva insa... eram mai harnica decat acum la scris, ce-i drept si timp aveam mai mult!

Si, pentru ca uitasem...

LA MULTI ANI SANATOSI ANDRA!!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Si eu! si eu am inceput sa-mi copiez mesajele de la scutece! Mi se pare o idee super! Bine, o sa fie cateva care nu o sa le copiez ca n-au nici o legatura cu ea! Dar restul...sper sa fiu consecventa.

Rebiana ce ma bucur ca te-ai "reactivat"!!

Diana, sunt f de acord cu tine cu alimentele si eu cred ca aceste reguli nu s-au facut degeaba, sau ca a avut cineva chef, ci in urma unor studii. Uite ca mi-ai dat o idee buna cu fructoza si glucoza, eu la Raul ii indulceam mai mult cu zahar brun, dar Sherbi spunea ca nu-i mare diferenta intre acesta si cel obisnuit, atunci o idee mai buna mi se pare ceea ce ai spus tu!
Eu cred ca e bine sa-i ferim cat putem, cand cresc e mai greu, vine de la scoala si-mi spune ca nustiucare are voie chipsuri si cola si el de ce nu, si ce sa fac? mai cedez, pot doar sa sper ca ceea ce il invat o sa se prinda cat de cat de el.

Oare am logoree din cauza maselei sau scriu atata ca mi s-a facut frica sa nu ni se destrame stupul?

PS Diana, nu ma lasa nici cum sa mai votez!!Ma enerveazaaaaaa cu nervii!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ati scris, nu gluma si eu astazi sunt in mare graba. Am cumparat cadou pt. un baietel si mi-a luat 3 ore sa ma decid si uite asa acuma trebie sa dau bice cu mancare, curatenie, rufe, etc

La multi ani cu sanatate, Andra!

Amma, o sa ma rog pentru tine miercuri! Curaj! phiuuu, cate cuvinte stie Lucas!

Arissa, Val, multumesc de intrebare...e mai bine si insist in continuare cu ceai de coada soricelului si unguent de galbenele, alte idei n-am avut...sper sa-mi treaca fara mers la dr.

Arissa, o pup pe frumoasa de Maya, ma asteptam sa inceapa sa mearga, harnicuta de ea

Eu azi noapte am stat de veghe cu stefi, ca nu avea somn , am leganat-o o gramada si abia pe la 6 a cedat, dar macar a dormit pana la 11..nu-mi venea sa cred cat e ceasul ...si-a dereglat tot programnul pe ziua de azi, sunt curioasa diseara la ce ora o adormi

pup fetele

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kitty Am avut o mini-vacanta intersemestriala si mi-am refacut bateriile! S-a simtit in tot ce am facut saptamana asta... am fost mult mai cerebrala, lucru ce se mai diminuase de la atata stres, si, astfel, am organizat timpul cum a fost mai bine pt mine. Si eu ma bucur ca am intrat si ca sa postez, nu doar sa citesc.
Diana Fudulu si eu am admirat bicicleta si gestul bunicii care se vede cu ochiul liber ca o iubeste pe Raisa. Si noi vrem sa-i luam lui Luca "ceva de plimbat" pentru cand va implini un an dar nu m-am hotarat inca ce va fi.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Mada- imi pare tare rau. Se pare ca nici acest spital nu merita toate laudele !!! Nu stiu ce sa mai zic. Doamne fereste sa ajungi pe mainile medicilor.
Dar Prednison de ce i-au dat? La diagnosticul de enterocolita important este regimul alimentar de dupa. Dupa antibiotic ar trebui sa ii dai ceva pentru refacerea florei intestinale. Eu i-am dat lui Ingrid ecoflorina. Dar intreab-o pe dr. daca Mark are voie.
Inca ceva: Mark e posibil sa nu tolereze ceva din alimentatie. Ai depistat ce a declansat enterocolita? Fetita prietenei mele a facut de la sunca de pui care are un conservant pe care ea nu il tolereaza.

Dar la spitalul ORL Panduri ai incercat Karla? Au camera de urgenta si obligatoriu trebuie sa il consulte si pe Luca.

Sanatate multa va doresc si numai bine.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Daca Raisa nu mananca atunci mananca bebele

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Zadi,prednison habar n-am de ce i s-a dat...iar enterocolita a facut de la un borcan de la Nestle.Eu de obicei ii faceam in casa mancare,dar s-a intamplat sa fiu plecata si sa fiu nevoia sa ii dau borcanel.Se pare ca nu a fost o alegere buna. i-am mai dat fructe din borcan dar de la Hipp si a fost ok.

Pentru refacerea stomacului ii dau lapte Milupa HN25,enterol,debridat si cam atat.Problema este ca nu vrea mancare deloc.Bea numai lapte,el care nu a facut niciodata figuri la mancare.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna seara,

Amma – miercuri cu toate ne vom ruga ca Domnul sa puna din harul sau in mainile d-lui dr. Andre Coste pentru a te ajuta sa-ti fructifici sansa cu succes. Esti o femeie puternica si pentru puiul tau vei trece cu bine peste incercarea asta pentru tine si Lucas

Andra Sa fii sanatoasa si cele trei minuni din viata ta sa-ti aduca numai bucurii.

Stefan, Alexandru, Sebastian, Matei – sa fiti sanatosi sis a umpleti viata parintilor numai cu bucurii

Karla multa sanatate lui Luca. Sper sa treaca repede si fara dureri peste oreion.

Mady Razvanel, sa fie sanatos si la fel de atomic ca si pana acum.

Arissa pe tiza noastra Maya, la cat mai multi pasi

Raisa - ne place bicicleta, ne place si clopul, dar cel mai mult si cel mai mult ne place RAISA bruneta mica si frumoasa.
Daca n-ai primit inca reteta de papanasi, eu am una de la Anne. Ies buni, mie mi-au placut ... Maya a papat si ea, dar nu cu foarte mare entuziasm, era in perioada in care facea mofturi la mancare. O sa mai incerc si maine.
100 g branza de vaci se freaca cu un galbenus de ou; se adauga o lingura de gris si o jumatate de lingura de zahar (optional), se amesteca bine. Cu o lingurita inmuiata in apa faci bulgarasi (cat o perisoara, recomandare de la Anne). Se fierb in apa clocotita. Dupa ce se ridica la suprafata mai lasi sa fiarba 5 minute. Se servesc cu smantana sau unt

Mada – bine ai revenit. Mark cel inaltut sa se faca repede bine si sa redevina papacios.

toti puii bolnaviori.

Lauramar - bine ca Ariana este mai bine pentru amandoua.

Stefaniya- ne mai pui pozici cu printisorul tau??

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Maine avem mare sarbatoare mareeeee

Alexandru Eduard Sa ai parte numai de bucurii, noroc, fericire in viata.
Ancris - sa va bucurati de puiutzul vostru si poate intri sa ne arati si noua poze cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARTUTZA- datul cu capul de perete. Si Maria facea la un moment dat. Am ignorat-o si i-a trecut. Si cu tipatul lafel, dupa ce am ignorat-o nu a mai tipat. Mai rau facea cand ii spuneam ca nu-i voie.

Peste- azi i-am dat peste facut pe gratar si a mancat. prima data i-am dat peste la cuptor cu legume si a fost un mare cah. Iar chestiile scrise de tine ca i le-ai dat si ar fi interzise sunt nimicuri si oricum au 11 luni de acum. Nu se compara cu ce aud la alte mamici: cremvusti, saratele, ciocolata...

LAURAMAR- eu una nu-i voi da pufuleti mult timp- au sare, au E-uri si nu aduc nimic bun. Asta e parerea mea.

STEFIMIC- i-am facut o data Mariei o budinca de orez cu mere si branza. In rest nu-i dau gris cu lapte cu nu-i vad sensul... nu ii dau lapte cu cereale de bebei? Dar cred ca-i poti da daca vrei ca de acum are 1 an.

Doamne ALIONUSCHA cata durere trebuie sa fie in familia aia. Cum s-a intamplat nenorocirea?

KARLA- imi pare f rau pentru voi. sper sa treaca repede.

AMMA- vom fi alturi de tine.

RAISAFUDULU- sper sa-si mai revina si printesa ta cu masa ca stiu cat iti este de greu. Si pana la ruma sanatoase sa fie c ane descurcam noi cumva.

MADA- bine ati revenit si felicitari lui Mark.

VAL- cum ramane cu comanda? Ne vedem maine?

Am fost in vizita la o fetita de 10 luni. Nu prea s-au jucat amandoua dar erau haioase ca se imitau. A fost chiar frumos. Plus ca Maria a fost topita dupa jucariile fetitei. cele a ei de acasa nu sunt bune...

Mergi la inceput