Pentru mame
Raspunsuri - Pagina 2

ramyteo spune:
Blue eyes--minunat, m-ai facut sa plng sincer. Mi-e dor de mama !
Pe cand eram copil la mama acasa nu ma lasa nici macar mancare sa fac ca zicea "ai timp dupa ce o sa te mariti". A avut mare dreptate!
Sunt mama la randul meu si "imi sufoc" fetita cu dragostea mea.
Va pup
Teo
Perlute

Elena.2006 spune:
Frumos, mi-au dat lacrimile!Felicitari pentru subiect!
Asa e si mama, asa sunt si eu, e minunat sa fi MAMA.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi

addiana spune:
blue eyes foarte frumos subiectul!
vad ca toate care l-am citit ne-am emotionat si am dat apa la soricei...
e frumos sa fii mama! e cel mai frumos....

cafera spune:
M-a emotionat foarte mult. Poate ar trebui sa citeasca si taticii...
Pe mine m-a dus cu gandul la mama mea. Totul a fost perfect si in copilarie si acum. Cand merg la mama, gasesc caldura de care am nevoie, parfumul copilariei, lucrurile adolescentei mele, dar mai ales o gasesc pe MAMA.
Mami, iti multumesc ca existi! Dumnezeu sa mi te tina sanatoasa! Tu m-ai invatat si mi-ai aratat cel mai frumos lucru din lumea asta: dragostea de mama. M-ai scaldat intr-un ocean de iubire materna si mi-ai dat aripi sa zbor...

porumbita80 spune:
Foarte frumos, si ce bine e zis totul. Asa cand faci toate zi de zi parca nici nu realizezi ca poti atat.De cand sunt mamica mi se pare cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei.
Felicitari pentru subiect
Stela 23s cu printesa
Cleopatra+
Mario Gabriel(31.10.06)

TOMALAVINIA spune:
blue eyes, felicitari ptr subiect!
Ma recunosc si eu in lista.Orice ar fi, cit de obositor ar fi, e un sentiment de nedesris in cuvinte.Toate mamicile cred ca stiu acest fapt.
Multa sanatate si putere in ceea ce faceti!

absoluta spune:
Sunt muta....da, parca e caracterizarea mamei....si incet...incet o sa devina si caracterizarea noastra.
Mama cel mai minunat cuvant !

l_carmen2003 spune:
Mda... e ceva genetic cred. Cand ai hotarat sa devii mama iti activezi si functia respectiva...
Oricum nicioadata nu e prea mult sa le multumim mamelor noastre pentru ca exista!

kokiy spune:
blue eyes si
in fata ta. M-ai sensibilizat pana la lacrimi cand m-am recunoscut in postarea ta.
Imi permit (stiu ca nu te superi) sa fac o dedicatie tuturor mamicilor care citesc acest forum www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8" target="_blank">Cleopatra Stratan - Mama
Va si sa aveti grija de puii vostri.
Kokiy mami de
Claudia (12dec.2001) si
Razvan (8 iunie 2007)