Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Luna, am terminat cu grapefruiturile, dar, di pacate nu stiu cat am slabit, din cauza cantarului cel vechi care imi arata toatl aiurea. Eu eram bun bazata ca am 54 kg si cand colo am 56,8...asa ca nu stiu cum sa fac, as incepe de luni scarsdale, dar mi-e greu cu masa de pranz, ar trebui sa ma duc acasa sa mananc...ca sunt cam rea de foame si nici nu pot veni cu toate dupa mine la serviciu. M-ar bate gandul sa incep iar cu grefele, de luni, ca m-am simtit tare bine de la ele, ma cantaresc la inceput, si timp de 16 zile urmaresc sa vad daca scade ceva. Daca nu da rezultate ma bag la ceva strict, ca altfel nu pot da jos.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ellinia,cu masa de pranz faci ca mine - totul intr-o cutiuta si cu foamea care te apuca nici nu iti pasa de privirile celor din jur -
Eva,
spor la toate fetele
larissa,nu ai mai dat nici un semn cum merge dieta?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pentru Eva.... !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Cu mandrie va anunt ca de dimineatza cantarul meu de dimeatza arata 65.5 kg!!!Continuam...acuma tind spre 58 kg cat aveam acum 4 ani cand l-am cunoscut pe sotz.....Mai tin o tura la sf lunii cand va fi luna iar in descrestere.......ca vad ca asata m-a a jutat!
Va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

karra,cat ai slabit paan acum? cate zile mai ai?
si eu simt ca dieta functioneaza si parca nu m-am simtit "torturata" pe parcursul ei si ceea ce ma bucura ca parca mi-a luat pofta de mancare
aproape zilnic prepar fel de fel de deserturi familiei dar ma lasa rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetele,
am dat si eu jos 1 kg. Am inceput dieta sambata si stiu sigur ca dc nu calcam stramb dadeam mai mult. Oricum bine si asa dar mai am pana la 53, asa ca stau pe baricade. Spor la slabit tuturor

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

luna75, sunt pe baricade...e drept ca am mai alunecat cate putin pe langa. Am mai calcat stramb cu 1 martie, dar totusi e ok...am mai slabit cate putin ...am 61 acum. Nu e mult un kg...dar sunt pe drumul cel bun. tu? banuiesc ca tu ai fost mult mai constiincioasa....

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

banuiesc ca tu ai fost mult mai constiincioasa....

intr-adevar m-am tinut de dieta si astept rezultatele - insa parca saptamana asta nici o schimbare
in primele zile am slabit vazand cu ochii...
oricum o sa urmez si perioada de mentinere si sa vedem
mult succes si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Stau pe bara saptamana asta dar va incurajez si va tin pumnii.Hai fetelor:

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu mai am vreo 3 zile pana termin cele 2 saptamani (nici o abatare!! ) insa n-am idee ce o sa fac in cele 2 saptamani pana la urmatoarea tura (mai am de unde da jos ).

Imi recomandati si mie ceva? As vrea un regim cat de cat strictulet, ca daca ma las iar la mana mea e jale. Nu mananc porcarii, dar mananc mult intre mese, ca sa nu mai pomenesc de seminte prajite ...

Sarumana

Mergi la inceput