Bucurii de sept-oct 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
Monique_new spune:
Buna seara.
Azi dimineata ne-am trezit cu prima maselutaaaaa si inca una gata sa iasa. Sincer la cit de cuminte a fost nici nu mi-a dat prin cap sa ma mai uit in gura ei zilele astea. Credeam ca i-a ramas brinzica pe gingieCe bine daca ar iesi toate asa pe nestiute.
Sephora l-a admirat si Cosmi pe Matty. Cind ma uitam la el acum parca o vad pe a mea maimutica gata de joaca si de jughineala. Noi mai nou am descoperit niste desene cu tarzan daca ati vedea cu ce pofta ride la ele....bine vre-o 10 minute ca dupa se plictiseste.
Roxana cariocile le-am luat de la FOTO-ul de linga farmacia Dona de jos de la complex. Vezi ca au mai multe variante. Azi nu am iesit in parc cu toate ca ne-a trecut racela dar a batut vintul rau si era si rece asa ca nu m-am riscat cu Cosmi. Deci nu ai pierdut nimic. Ramane pe alta zi sa ne vedem in parc. Bine ca ati terminat cu zugraveala. V-ati hotarit deja la nume pt bebe 2!!! Victor e frumos. chiar ma gindeam ce nume ii pui.Lasa baiatu sa fie sportiv inca din burtica daca dupa Daria nu ai alergat, sa vezi dupa el ce o sa mai alergi in parc
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg
Monique_new spune:
Mirabelac Cosmi de obicei la prinz se suie singura pe canapea la ea in camera si se culca cind ii este somn. Sau mai adoarme pe jos trintita pe animalute de plus sau perne uitandu-se la desene. Noi am desfiintat tarcul si patutul mai demult pentru ca sarea din el si in el asa ca am zis sa nu riscam sa-si rupa gitul alpinista. Seara mai sta la jughineala pina adoarme dar leganata sau chestii de genul asta niciodata.
POZE COSMI 1 ANISOR
GETY spune:
Mirabelac, Maria adoarme singura, la pranz daca nu vrea sa doarma si o vedem obosita, o urcam in pat pe paturica ei si n-o mai lasam sa coboare de pe pat, protesteaza la inceput, dar apoi adoarme.
Seara adoarme singura dupa ce-si bea laptele cu cereale, se mai lipeste de mine. Dar la mine Maria doarme cu mine in pat, asa ca n-o laud prea tare. Plus ca la 3 si ceva bea laptic.
Sephora, ne-au placut si noua filmuletele. Sotul se mira cate cuvinte zice Matti al vostru. E si plin de energie, nu sta locului o clipa.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
Monique_new, felicitari Cosminutzei pentru maselute!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Monique_new spune:
GETY multumim
POZE COSMI 1 ANISOR
beatrix spune:
Mamici de Bucurii,
va rog din tot sufletul sa va rugati pt nepotzelul meu Darius sa traiasca si sa fie sanatos! A venit azi pe lume fix la 26 de saptamani! are 880g!au apucat sa-i faca cumnatei ieri injectiile acelea pt plamnani! bebe a tipat la nastere, medicii zic ac e bine dar ca nu pot garanta nimic ca oricand poate aparea ceva! de ieri dimineatza parca nu mai sunt eu! incerc s afiu tare pt ei, sa o intaresc si pe mamica si pe frate-miu! niic nu stiu ce sa mai zic! Doamne ajuta!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Sephora spune:
Beatrix,Domnul sa fie langa el si sa-l aiba in paza,nu stiu de ce dar din ce in ce mai des aud astfel de cazuri,ma ingrozesc.
Gety multumim
Monique felicitari
eloise spune:
Beatrix, sa il ajute Dumnezeu pe Darius, sa fie puternic, sa lupte, sa creasca si sa traiasca o viata normala!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
microbu spune:
Beatrix, Doamne-Doamne va avea grija de Darius sa fie sanatos si alaturi de voi o viata intreaga.
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
microbu spune:
Mexxa, nu cunosc personal nici un medic ORL, dar ma interesez in jur si te anunt. Fii puternica si increzatoare, se vor rezolva cu siguranta toate problemele.
ANDRA si gargaritza (10oct2006)