Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
Vivela spune:
Neata.
Violeta, multumim de cafea , nu ca as avea f mare nevoie, dar de placere.
Felicitari pentru dintisor! Macar daca tot plange, e bine sa stii de la ce e, sa stai si tu linistita ca nu e altceva.
Oaana, felicitari pt reusita cu cuculetul. Bineinteles ca la baie se "rezolva" problema, eu deja am reusit sa-l decalotez complet, fara durere (ba chiar as zice ca dimpotriva). Si la fel, David avea doar un orificiu mic-mic cat gamalia de ac si mi-era frica sa nu se astupe si ala.
Luna, cu intarziere pt scumpetea de Adelise! Sa creasca mare si frumoasa.
Ioana, deci cu Nurofen zici ca dorm copiii... I-am dat si eu aseara ca urla de mama focului, ma gandeam ca-l doare ceva. A adormit de la 7 jumate, urla cu ochii inchisi si n-a fost chip sa-l mai tin treaz. A dormit pana la 4, dar i-am dat doza mai mica .
Lia, succes cu diversificarea!
Alina.a, multumim de vizita pe siteul nostru si de cuvintele frumoase .
Eu aseara, in elanul creator care ma tot chinuie de cateva zile , i-am facut lui David niste adidasi . Sper sa va placa.
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
jadi spune:
Ca sa vedeti ce fac eu la serviciu, stau si citesc ce ati scris: mancare, somn si dinti
Eu de cand am inceput serviciul clar ma culc la ora 10 odata cu Vlad. Peste noapte ma scoala Dodo de 2-3 ori depinde de setea pe care o are si ma trezesc constiincioasa ca daca ziua nu mananca lapte deloc, macar noaptea sa recupereze cele 400-500 ml de lapte. Si clar se vede la pampers, se trezeste dimineata cu el plin si greu.
Alina, zici ca iti plac copiii atasati de tzatza? Eu zic sa facem schimb, ti-l dau pe Dodo si eu o iau pe Arina, cu ocazia asta vedem si cum e cu fata/baiat
Dodo al meu inca nu sta in picioare si cand il mai asez eu sta caraghios cu picioarele departate rau sau cand il asez agatat de pat, tine un picior in spate promptea. Asta 2-3 secunde ca se lasa repede in fund. Ziua il tin pe jos pe o paturica de copii cu maimutoi si fosnitori dar trebuie sa ii pun paturi de jur imprejur ca Vlad se joaca pe langa el si cand il baga in seama, ii da un vant sa cada pe spate. Ne-am distrat copios cand trecea pe langa el si pac il impingea si asta se distra, credea ca se joaca cu el. Plus intr-o dimineata statea cu sotul in pat si Vlad care tocmai se trezise si il vazuse pe Dodo, il intreaba asa scump : " Ce faci chetzule?" Ce sa mai, cred ca nu ma pot mandrii doar cu unul, sunt la pachet
Gata ca ma apuc de munca, nu stiu pe unde sa scot camasa! Parca m-as plange un pic dar nu as fi eu, nu? In plus simt ca neglijez multa lume si sper din tot sufletul sa nu va suparati pe mine. Sau devin paranoica?
Deni & Vlad & Tudor
Gabrielabv spune:
servus fetele
iar am avut o pauza lunga, am citit pe aici de atatia copii plangaciosi de la dinti ca ma cam speriati
Andutzy sanatate multa ca e tareee rau sa fii bolnav
nma am admirat-o si eu pe Andra cu clamita in par si pot spune ca m-am indragostit de Alex. Transmitei complimente de la mine ca e un frumos . Esti o fericita cu asa copii. Si eu eram tare incantata de Dragos dar acum ca am si o fata sunt si mai fericita. Nu-i asa ca e altfel cu fetitele?
Diana2007 imi place cum il cheama pe puiul tau e un crestin victorios
Violetan chiar vroiam sa-ti spun ca si Medeea plange uneori seara chiar si cu ochii inchisi si urla de mi se rupe sufletul dar de cate ori ii dau cu dentinox se linisteste. La noi nu se vad inca dintii dar se pare ca o mai supara probabil se deplaseaza spre marginea gingiei ca la un moment dat se vedea ceva alb dar a disparut
Oanabbb ce copil cuminte ai, fericit-o. De unde ai luat esenta de asa copil perfect?pupici lui Iani si sa fie tot mereu asa bun bun
eu am cumparat borcanel cu caise dar lui Medeea nu i-a placut, nici cu altceva nu se omoara
fug ca plange
burtika spune:
buna ziua fetelor! tot incerc sa scriu si eu de cateva zile si nu reusesc. vroiam sa va spun ca am luat scaunelul auto de la inglesina moovy si iris sta foarte bine in el, am incercat sa-i fac doua poze sa va arat dar nu au iesit prea bine, asta este o poza. este foarte incantata , eu imi faceam probleme ca nu va sta, dar a chiuit tot drumul
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
redai spune:
Vivela ce frumosi sunt adidasii. Tu iai facut?Folosesti ceva masina de cusut,de unde iei modelul?ce frumos. E chioar o idee buna pentru a-ti ocupa timpul.
burtikapitica sta in picioare la nici 7 luni? sau nu am vazut eu bine.Se tine singura?Nu imi vine sa cred.David abia sta in fundulet.su e mai mare cu 10 zile decat Maria.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
burtika spune:
redai, da sta singurica daca se tine de ceva, in fundulet sta bine de la 5 luni, eu incerc sa nu o las in picioruse mi-e teama ca e mica, dar cand o tin sa mearga o ia la fuga la un dulapior sa traga de usi si foarte fericita. ea a fost mai "tzapana" de mica, la o luna isi tinea capul bine.a, si se ridica singura in fundulet.:)....cred ca peste 2 luni trebuie sa alerg dupa ea prin casa. dar in schimb nu se rostogoleste, nu suporta sa o pun pe burtica , ea vrea in picioare...in fundulet.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD