Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andutzy, frumoase pozele voastre.

da, cristina, viteza cu care le acumuleaza ma sperie...asa este. nu m-am exprimat eu corect.

nico, ce copii frumosi ai! imi pare ca amandoi seamana f bine cu tine. mai ales alex. iar tui esti slabaaaa...trasa prin inel.

diana, succes cu biberonul! uf, ce aproape e 15 martie!

cafera, si eu ador copiii atasati de san. anya era asa. ilinca, in schimb, m-ar trada fara remuscari ce elegante sunt fetele tale...frumoase pozele.

violeta...poate fi vorba despre dinti. eu i-as da un remediu homeopat. daca doresti amanunte, imi trimiti pm.

alina, iti trimit inapoi niste pofta de mancare pt bulina!!!

cris, inteleg prin ce treci si e groaznic sa te chinui asa cu mancarea. te simti frustrata si nu poti intelege ce se intampla cu alexandra de nu mananca mai nimic. ai rabdare, caci, asa cum le spun mamicilor, nu a ramas copil nediversificat. intr-o buna zi va manca. si iti spun asta din proprie experienta.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Victor tocmai a mancat 5 lingurite de piure de legume si cateva guri de dovlecel (asta a iesit mai mult o zeama, dar am incercat si eu). Se pune? Putem spune ca suntem diversificati? Nici nu stiu ce sa pun: sau Fructe el manaca bine, in schimb. Piureul de legume, parca are oase. E clar, nu-i place, ca il vad ca se chinuie sa-l inghita. Si parca isi provoaca voma cand il are in gura. (primele lingurite, cat nu stie ce se intampla, ca apoi nu-l mai prind cu gura deschisa). Am incercat toate variantele posibile. A mancat vreo 3 zile, acum iar se stramba la orice. Azi cumpar cartof dulce. Perseveram.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

andutzy, frumoase pozele voastre.

da, cristina, viteza cu care le acumuleaza ma sperie...asa este. nu m-am exprimat eu corect.

nico, ce copii frumosi ai! imi pare ca amandoi seamana f bine cu tine. mai ales alex. iar tui esti slabaaaa...trasa prin inel.

diana, succes cu biberonul! uf, ce aproape e 15 martie!

cafera, si eu ador copiii atasati de san. anya era asa. ilinca, in schimb, m-ar trada fara remuscari ce elegante sunt fetele tale...frumoase pozele.

violeta...poate fi vorba despre dinti. eu i-as da un remediu homeopat. daca doresti amanunte, imi trimiti pm.

alina, iti trimit inapoi niste pofta de mancare pt bulina!!!

cris, inteleg prin ce treci si e groaznic sa te chinui asa cu mancarea. te simti frustrata si nu poti intelege ce se intampla cu alexandra de nu mananca mai nimic. ai rabdare, caci, asa cum le spun mamicilor, nu a ramas copil nediversificat. intr-o buna zi va manca. si iti spun asta din proprie experienta.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Alina, eu imi scriu asta pe peretii din bucatarie, pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by cafera

Carlav, de mult doresc sa te felicit pentru lunisoarele lui Sabi, dar cu atata alergatura, am tot uitat. imi pare tare rau ca faci nopti albe. Vad ca si eu am inceput. Cel putin eu am de unde sa dau jos, nu ma plang de extenuare fizica, dar tu...Si mai ai si atat de lucru... Cred ca iti trebuie un pic de odihna. Va trimitem pupici.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Multumim foarte mult, a implinit 7 lunisoare in 7 febr. Sigur imi trebuie odihna, macar o noapte de la 12 la 9 . Aiurea, visez cu ochii deschisi...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna fetelor! Si eu pe aici rupta de lipsa de somn a Denisei. Am vazut ca e ceva ce se cam intampla pe aici la bebei. Nu vad nici un semn de dinte, dar cand e vorba de somnul de noapte e dezastru! Doarme iepureste se agita, plange in somn, se freaca la ochi pana se trezeste. Nu stiu ce sa ii mai fac sa o conving sa doarma si ea noaptea. Am ajuns zombie rau de tot!

Din fericire mananca super bine cam orice ii dau. La branza mai face nazuri daca nu o bag la blender, dar daca e mixata papa bine. I-am luat si borcanele de la Hipp, dar numai cu fructe ce nu se gasesc in perioada asta. Ieri am luat unul cu afine si mere, pe care l-a mancat foarte bine. Exact opusul meu este fiica-mea si prefera gusturile acre, asa ca borcanelul cu afine a fost numai potrivit pentru ea.

Am luat si eu febra botoseilor si am stricat niste blugi de-ai sotului pt asta, dar dupa primul m-am cam plictisit pentru azi. Mai fac maine perechea.

Ma duc sa citesc din urma. Revin.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Revin cu o intrebare:
In alte orase (altele decat Iasi) se mai gaseste in farmacii Ferrum Haussman? Sa stiu, e o problema cu produsul sau cu aprovizionarea depozitelor farmaceutice de aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Buna fetelor! Si eu pe aici rupta de lipsa de somn a Denisei. Am vazut ca e ceva ce se cam intampla pe aici la bebei. Nu vad nici un semn de dinte, dar cand e vorba de somnul de noapte e dezastru! Doarme iepureste se agita, plange in somn, se freaca la ochi pana se trezeste. Nu stiu ce sa ii mai fac sa o conving sa doarma si ea noaptea. Am ajuns zombie rau de tot!

Din fericire mananca super bine cam orice ii dau. La branza mai face nazuri daca nu o bag la blender, dar daca e mixata papa bine. I-am luat si borcanele de la Hipp, dar numai cu fructe ce nu se gasesc in perioada asta. Ieri am luat unul cu afine si mere, pe care l-a mancat foarte bine. Exact opusul meu este fiica-mea si prefera gusturile acre, asa ca borcanelul cu afine a fost numai potrivit pentru ea.

Am luat si eu febra botoseilor si am stricat niste blugi de-ai sotului pt asta, dar dupa primul m-am cam plictisit pentru azi. Mai fac maine perechea.

Ma duc sa citesc din urma. Revin.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Largim clubul bebeilor care se agita si nu dorm. Asta este...Uffffffffff!

Nu ai mai pus poze noi cu dulceata ta. E scumpa rau in poza in care mananca jucaria.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:
In alte orase (altele decat Iasi) se mai gaseste in farmacii Ferrum Haussman?

Am intrebat si eu dar n-aveau.Am uitat insa sa intreb de ce n-au.Mai intreb miine la alte farmacii.

Azi a fost prima zi de servici si a trecut f. repede.Bebe a stat cu mama si 3 ore cit am fost eu la scoala nici n-a realizat prea bine ca nu-s acasa(a dormit mai mult dimineata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Despre Ferrum Hausmann: cautati pe net in stocurile de la farmacii si vedeti care e cea mai apropiata de casa; eu am gasit in Farmaciile Dona.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

ghinetz ai zis ca bebe el tau isi face greata la puiureul de legume. Asha imi facea si mie,dar incearca sa il faci mai moale decat il faci, mai mult lichid, poate e mai bine.La noi a mers.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput