Nou stil de viatza (177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io ma uit (inca) la Sweeny Todd si astept sa se trezeasca fetele sau sa scoata capetele din frigidere!

tu ce faci?

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ma duc sa bag si eu capul in frigider, chiar mi-e foame. Promit sa-l scot repede.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by liris
nemtii astia ... e "the bucket list".
Lol ce diferenta! Nemtzii astia au un fix cu schimbatul numelor, dar atit de aiurea si neinspirat uneori...Mephala am citit tot mai, uite ca acum imi amintii ca m-ai intrebat si de ciini, unul e american staffordshire terrier si unul boschetar valenciano, poreclele de moment sunt Godzila si Pokemon Ziua mea e pe 25oct, Aldo 15noi, Nadja 30 martie. Liris ma gindeam si eu ca din cauza sportului intensiv poate ca muschii cintarind mai mult dau ideea de extrakg, adica slabire in cm nu in kg, dar nici in cm nu ma indrept spre ideal. Pt ca sunt la marimea aproape 40 nemteasca dar nu am burta, sta carnea strins pe mine, la picioare se vad muschii frumos, la abdomen se intrevad, si la brate chiar, dar eu vreau sa port marimea 38, ori macar 40 sa-mi vina lejer. Nici nu stiu cum sa procedez pt ca in stilul asta ma fac ca o Xena blonda, in loc sa ma fac firava si finuta ma fac masiva si muschiuloasa:). Cind am inceput sportul eram lesinata dupa o ora de aerobic, acum abia dupa 2 ore ma simt obosita si inca as mai face fata la ceva miscare. Pilates prima oara a fost impracticabil pt mine, acum simt ca pierd vremea, cu toate ca nu reusesc sa fac perfect toate exercitiile cerute. Un program de fitness ma satisface dupa 2 ore jumate, ca de nu iar simt ca m-am dus degeaba. Tre sa-mi iau manusi ca de la greutati am facut bataturi in palma.De fapt realizez ca desi tin dieta si fac sport, nu se mai intimpla nimic specatculos la cintar. La mine e ca in natura, nu se pierde nimic, totul se transforma. Nu stiu unde grasesc, dar ceva fac aiurea.Am mai patit odata fenomenul asta si dupa ce am intrerupt sportul intensiv am fost in vacanta o luna, nu am mincat in exces dar nici enorma grija nu am avut si am slabit vreo 4kg. Dar totusi se vedeau cele 4 kg si in cm! Nu e vorba doar de o "fleoashcaire" a muschilor.Carina, merci de lamuriri, esti o dulce. Eu nu sunt fun al numararii caloriilor, insa dieta pe care o tin nu contrazice regula lor. Eu maninc genul un file la gratar cu o salata, peste cu legume fierte, salata din furcte de tot felul, caloric nu sunt sub limita, dar nici peste. Kg ala pus a ramas, stiu ca nu conteaza cinatarirea de la o zi la alta, insa el totusi a ramas acolo, dupa 4 zile de dieta si sport intensiv nu-mi pica bine la socoteala asa un premiu. Azi am mincat fructe dimineata, la prinz brinza proaspata 3,5% grasime, aia o% nu o pot inghiti, la cina salata cu 2 feliute de somon si ceva macrou marinat. De luni revin la fileurile de vita cu salata, seara peste fiert sau la gratar cu legume fierte. Asa mi-a mers cel mai bine. Dimineata numai un mar si o banana. Scot nucile si pestele gras. Ramin pe sport la acelasi nivel, ca vreau neaparat abdomen muschiulos. Mai ales ca acum ati pus biciul pe mine si vreti bellyVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si eu sunt aici.Nici numai pot de cata curatenie am facut in gradina nici mie nu imi vine sa cred ce frumos a iesit.

Mamicadulce multa sanatate.

Tzuni ce iepuras roz si ce frumos.

Delia hai scoate capu din frigider.

Cuscra ce ai facut azi.

Carmen eu am servit azi o bucata de pizza de la magazin ca numai de gatit nu aveam chef.Hai poate pui niste poze cu tunsuliciu.

Hai restu de fete la un ceai pe seara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gata Gusta, l-am scos.
Am baut si eu un ceai de tei.

Vikinga, mie-mi place de Pokemon.
M-am uitat si la pozele cu tine, arati foarte bine.

Tzuni, gata filmul? Ti-a placut?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu,Delia, nu l-am vazut pe tot, ca m-am mai oprit din vizionat sa dansez cu Maria.

Haideti si voi la www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">DANS !

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,
Nu v-am parasit. Acum m-am intors de la munci si plec la chef. Revin mai tarziu sau maine.
Va pup pe toate,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mie imi place de Cooper, .

Marilena, o sa soseasca si pozele.

edit: Tzuni, buna piesa de dans. Am dansat si noi de ne-au sfarait calcaiele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

capitol nou, 178

Mergi la inceput