Nou stil de viatza (177)
Raspunsuri - Pagina 20
Tzuni spune:
Io ma uit (inca) la Sweeny Todd si astept sa se trezeasca fetele sau sa scoata capetele din frigidere! 

tu ce faci?
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
Delidana spune:
Ma duc sa bag si eu capul in frigider, chiar mi-e foame. Promit sa-l scot repede. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
quote:Lol ce diferenta! Nemtzii astia au un fix cu schimbatul numelor, dar atit de aiurea si neinspirat uneori...Mephala am citit tot mai, uite ca acum imi amintii ca m-ai intrebat si de ciini, unul e american staffordshire terrier si unul boschetar valenciano
Originally posted by liris
nemtii astia... e "the bucket list".
.De fapt realizez ca desi tin dieta si fac sport, nu se mai intimpla nimic specatculos la cintar. La mine e ca in natura, nu se pierde nimic, totul se transforma
gusta spune:
Si eu sunt aici.Nici numai pot de cata curatenie am facut in gradina nici mie nu imi vine sa cred ce frumos a iesit.
Mamicadulce multa sanatate.
Tzuni ce iepuras roz si ce frumos.
Delia hai scoate capu din frigider.
Cuscra ce ai facut azi.
Carmen eu am servit azi o bucata de pizza de la magazin ca numai de gatit nu aveam chef.Hai poate pui niste poze cu tunsuliciu.
Hai restu de fete la un ceai pe seara.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Gata Gusta, l-am scos. ![]()
Am baut si eu un ceai de tei.
Vikinga, mie-mi place de Pokemon. 
M-am uitat si la pozele cu tine, arati foarte bine. 
Tzuni, gata filmul? Ti-a placut?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Nu,Delia, nu l-am vazut pe tot, ca m-am mai oprit din vizionat sa dansez cu Maria. 
Haideti si voi la www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">DANS ! 
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
carina spune:
Seara buna,
Nu v-am parasit. Acum m-am intors de la munci si plec la chef. Revin mai tarziu sau maine.
Va pup pe toate,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
mie imi place de Cooper,
.
Marilena, o sa soseasca si pozele.
edit: Tzuni, buna piesa de dans. Am dansat si noi de ne-au sfarait calcaiele. ![]()