Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Multumesc ptr sfaturi si incurajari, nu-mi pot reveni si nici n-o voi face decat cand voi avea niste certitudini....acum inot intr-o mare de intrebari, de pareri pro si contra, nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa actionez, nu pot avea grija nici de Miruna asa cum trebuie, ieri a cazut, si-a zdrelit tot obrazul, s-a lovit la cap, mie mi-era rau....sunt atat de ametita incat imi vine sa ma duc si sa ma arunc in gol de la etajul 9. Doar sa se sfarseasca totul. Si durere si suferinta si tot. Miruna ar trebui sa ma tina in viata, dar acum nu e de ajuns doar atat. Nu-mi e de ajuns. Sper sa reusesc sa-mi revin, sper din tot sufletul, nu stiu pt ce platesc si eu si ea, n-am facut nici un rau nimanui, imi vine sa ma iau la tranta cu Dumnezeu, de ce noi? Imi pare rau...sper sa ne mai auzim curand. Nu mai scriu ptr ca fac rau tuturor
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
xandra28 spune:
madau, suntem alaturi de tine. ai grija de voi si oricand vei simti nevoia sa-ti versi amarul, suntem aici.
sa te ajute DD sa treci si peste asta.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
soanso spune:
Madau,nu stiu ce as putea spune in aceste momente teribil de grele pentru tine insa un lucru e cert ! ai o responsabilitate pt Miruna si nu ai voie sa gandesti ca "ma arunc in gol de la etajul 9" ,Doamne fereste cum poti gandi macar asa ceva???
ai atatea fete minunate alaturi de tine care te sustin si te sprijina ,ai o minunatie de fetita ,nu esti cu nimic vinovata ,parerea mea e ca tb sa incerci sa te linistesti sa-ti pui ordine in ganduri si eventual cheama pe cineva sa stea cu tine zilele astea(mama ,o prietena),mananca,bea lichide sa te hidratezi ,si incearca sa te odihnesti.ai grija de tine!
Sorana tuseste destul de rau,se ineaca ,azi dimineata a tusit prin somn(am crezut ca se sufoca) ,mai bine mergeam ieri cu ia la pediatru,daca nu-si revine merg azi .multumesc pt sfaturi!
tot nu sunt lamurita cum e tusea seaca!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
maria_alexia spune:
Soanso, daca ti se pare ca se inneaca cand tuseste, atunci probabil tusea e productiva, nu seaca. Cea productiva are secretii, la cea seaca e doar "latratul" iritativ... Mai bine mergeti la doctor sa vedeti ce si cum si sa primiti si tratament potrivit. Sanatate multa Soranei!
De Ionikka nu mai stii nimica ? Din cate retin eu, si burtica ei e tot ca a mea (si asta a doua oara - si la primul bebeu am luat startul tot in aceleasi zile!)
soanso spune:
Maria _Alexia,multumesc pt raspuns,am vb cu socrela adineaori a zis ca nu a mai tusit Sorana decat o data,de doua ori ,a zis ca e vesela,a mancat si nu mai e asa palida ,se joaca si fuge de olita.
Socrela mi-a zis ieri ca nu are rost sa o duc la dr. si eu am ascultat-o .
mi-a zis o colega sa-i dau pt tuse ceai de "scai vanat" -oare e bun ????
nu am mai vb demult cu Ionikka,nici la tel nici pe mess ,am ramas inteleasa cu ia ca ma suna cand se interneaza sa merg in clinica sa o sustin.daca aflu ceva iti scriu.
SOSO (20 dec 2005)
Madutza10 spune:
Neata!!
Noi sintem mult ,mult mai bine ,e vioi ca inainte puiul meu ,maninca ,are chef de joaca ,cum era el pina acum o saptamana ,ieri i-am dus kk la analiza pentru coprocultura si antigen giardia ,mie mi-era cam frica sa nu fie giardia dar vom vedea ,important e ca si-a revenit complet
Madau ,imi vine sa te bat ,cu gandurile tale negre ,nu-ti mai plinge de mila ,credeam dupa ce te-am cunoscut personal ca esti o persoana mult mai puternica ,stiu ca e greu prin ce treci dar mobilizeaza-te ,iesi din starea asta ,gandeste-te la Miru ca n-ar vrea sa aiba o mama bolnava ,depresiva, ca asa vei ajunge daca nu-ti revii acum .Pe domnu' io zic sa-l ignori ,sa nu-l mai cauti ,sa-ti vezi de ale tale ,sa te faci frumoasa ,sa iesi cu prietenele ,sa vada ca nu ai nevoie de el ,ca esti o femeie tare ,independenta ,eu sincer asa as proceda .Daca intr-o zi isi va da seama c-a gresit ,ca inca vrea sa fie cu tine o sa se intoarca dar pina atunci ai grija de tine ,de Miru ,incearca sa-i vezi doar partile rele ,asa poate te vei inrai si vei putea trece mai usor peste suferinta .
Imi cer scuze daca sint prea dura dar asta-i sfatul meu ,nu poti cersi sentimente la infinit ,esti tinara ,frumoasa ,ai multe de oferit ,pacat ca el nu vede asta .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Madutza10 spune:
Fetele ,HELP!!
Unde gasesc Nestle Junior ,simplu ,fara miere???Peste tot mi s-a spus ca nu se mai gaseste in depozit ,nu se mai importa iar eu nu-i pot da altceva dupa atitea probleme din cauza laptelui lichid
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
anda77 spune:
http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-02-20&id=216196
al 13 semn zodiacal pica cumva in colectia noastra, deci verificati care aveti copii cu capacitati de vindecare cica:)) io am.
ina, nu stiu ce sa zic cu bolile astea ca si la noi e la fel cu gradinita, il pun cu greu pe picioare si pac alt virus
sa vezi cand or incepe sa vina cu bolile copilariei...moama, cred ca o iau pe extraverale. din plante, vorba lui mama di tutti
maria alexia, multumim de linkul cu interviul, mi-a placut si mie, sotia lui e pe forum la mai-iunie 2007 (acolo sunt 3 mamaici de rares:)), ghici cine-i)
sa ne pui poze cu noua camera a lui cristi neaparat. ce-ai luat pt bebelina, vreau poze de fustite si rochite....
ieri am cumparat pt niste fetite de-ale prietelor mele, of ce mi-ar placea o fetitza. dar nu e situatia geo-politica potrivita deoacamdata, mai asteptam:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
madutza, nu numai ca nu mai gasesti fara miere, dar eu am umblat 2 zile ieri si alaltaieri sa gasesc cu miere macar! ca nici de-asta nu aveau la 4 farmacii de pe mosilor, la 2 mega image, la 3 sensi-blu-uri si la alte 2 supermatketuri de lamga serv pe care le stiu eu cu nan. a, nici la cora nu aveau saptamana trecuta
abia am gasit la un help net pe mosilor ultimele 3 cutii cu miere
frate, dk se intampla asa ceva, asemenea gol in distributie oficiala intr-o alta tara, anglie spre exemplu, a 2-a zi, jumatate din consumatori schimbau laptele ca nu sunt seriosisi sa nu mai pateasca asa ceva,
in romania isi permit toate magariile din lume
incompetenti
cat de greu o fi sa asiguri permanenta? la ce bani ia nestrle de pe piata romaneasca!?
sunt fte suparata pe ei!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
MADAU io una cred ca vrei o smotoceala rau de tot. baga-ti mintile in cap si nu te mai gandi la prostii!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu am zis de nu stiu cate ori ca ma arunc, dar NICIODATA, DAR NICIODATA nu m-am gandit cu adevarat la asta.
asa ca sper ca sunt numai vorbe, ca de nu, vin dupa tine.
MADUTZA vai de tine cu Orlando. si io care abia asteptam ecografia sa vad daca este bine cu constipatia lui. ca daca pana la primavara nu-l reglez si eu pe Vlad, ma duc la cautat cu el ca este teroare in ultimele cam 2 saptamani cu kk.
si cu laptele, cica NU SE GASESTE, mi-a zis si Ela ieri ca cauta disperata pt Daria.
eu cred ca o sa-i iau din acela cu miere, ca doar zise ANDA ca trebuie scos laptele de vaca.
aoleu ANDA si eu am fost in Sel zilele trecute si aveauu cu miere, dar nu i-am luat, tot cu gandul ca gasesc oricand.
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)