Copiluti de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, nu ne-ai mai zis de sora ta. Nu era si ea burticoasa? Sau ma inseala memoria?...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Sunt si eu pe aici

Elisor, DA
Intrebasei si de CFR. Eu am fost la Calatori-scurt parcurs, dupa aia ne-au reintegrat si am fost la Calatori si dupa aia am plecat.

Laura, pai ce faci? Acum un an ma certai pe mine ca exagerez cu munca si tu faci exact pe dos ? Mai gandeste-te si la sanatatea ta.

Danelutza, daca nu te rezolva acolo cu 'romantismul', te asteptam la Techirghiol la niste bai de namol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza nu te inseala memoria nicidecum. Maine merge la eco si sa speram ca e totul in regula cu bebe si eventual sa ne si zica ce este ca ne tine in suspans de ceva vreme. Cred ca e al doilea eco pe care il face si are 20 sapatamani. Misca, creste samburelul si e fericita ca-l are acolo. Sunt foarte fericita pentru ea, stiu ce mult si-l doreste, intodeauna am admirat-o pentru relatia frumoasa ce-a dezvoltat-o cu copiii mei, pentru rabdarea si creativitatea, pentru felul ei de a stii sa si-i apropie. Samburelul tau ce mai face? Se simte si in exterior cand misca? Nu-ti pui la semantura burtica?

Laura mai scoate capul din dosare

Anca unde-i huzurul de care pomeneai zilele trecute?

Pe unde sunteti fetelor?
Aici e o vreme foarte kk-cioasa, parc-ar sta sa ploua, parc-ar vrea sa ninga, nu e hotarata dar e innorat si ma indispune intunericul asta

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 66

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput