Copiluti de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
blackpanterro spune:
O de d-zeu nici sa nu aud.....nu credeam nici inainte dar de acum in colo nici atat nu voi mai crede....daca ar exista nu ar sta cu mainile in san si s-ar uita cum moare un copilas de nici un an in chinurile cancerului....daca cumva exista pot sa spun ca e un sadic.....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
andutzy spune:
Adriana, nu exista cuvinte pentru tragedia familiei voastre! Suntem alaturi de voi!
Danelutza, de azi dimineata tot vreau sa-ti zis ca imi pare rau ca treci prin astfel de probleme si sper ca pe acolo sa le rezolvi mai usor si mai civilizat decat ai face-o aici, in tara.
Eli, vazut si eu poza de Bibi mic...e angelica!
La noi azi a fost o zi fara febra deloc, dar il suspectez ca nu ii prieste ceva din compozitia antibioticului. ca are niste brobonele pe pleoape si obraji. Speram intr-o noapte cu mai mult somn.
Sunt tare suparata ca se pare ca a luat si tata(bunicul meu) gripa noastra, nu se simtea bine in seara asta. La 70 de ani se trece mult mai greu printr-o astfel de viroza si el de obicei face forme tare urate care ne dau emotii. Oricum daca nu se simte bine probabil vom tine cateva zile magazinul inchis ca nici eu nu sunt inca apta sa ies sa stau acolo.
va pup, noapte buna, fara febra sau alte probleme la toata lumea!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
Adriana, ! Ca de spus nu stiu ce sa spun, numai cind ma gindesc la cit sufera micutza, imi vine sa pling si mai tare! Imi atit de rau!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Adriana, nu am cuvinte. Imi pare rau pt copilas. E si mai cumplit ca parintii trebuie sa aleaga. Si asta o sa ii termine.
Loreen, fetele sunt cu muci. Ambele. Alexia insa merge mai departe la gradi. Se trezeste in fiecare dim la 6.30 cand e somnul mai dulce.
La multi ani de Sf Valetin.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Cornelia spune:
Adriana, imi pare asa de rau. Ma rog pentru puiul mic, sa sufere cat mai putin.
Of, nu trec si racelile astea. Sanatate tuturor, mici si mari!
Danelutza, multa sanatate si tie!
Elisor, mi-ai infrumusetat si mie ziua cu poza angelica a Biancai! Multa sanatate!
Si noi o tot tragem de o sapt., cand cu Maria, cand cu Stefan cu raceala. Tot sper sa nu o luam de la capat, ca anul trecut cu tusea.
Laura, Oana, Lli, imi e dor de voi!!!! Ma gandeam cat au crescut copiii nostri. Am vazut cateva poze de anul trecut si acum Stefan vorbeste numai despre colega lui Alex . Cand ne mai vedem si noi??? Laura, poate nu asteptam intai statuiile (ca si eu am in vizor una ).
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
Mercedes spune:
Adriana-groaznic trebuie sa fie sa stii ca nu poti ajuta cu nimic. Ma gandesc ce o fi fost si in sufletul alor mei parinti cand copilul lor ( fratele meu mai mare) la trei ani ai sai a murit de leucemie. Eu aveam pe atunci in jur de 1 an iar urmatorul frate al meu s a nascut peste trei ani si probabil din cauza tristetii a fost tinut in puf si... din pacate nici asa nu este tocmai bine.
monu spune:
De la Gusta
Mara nu e bine deloc, are temperatura si vomita. La 10 merge la dr cu ea. Gusta este f obosita si suparata.
Gusta, multa sanatate Marei si sa nu fie nimik grav.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Cloreta spune:
Adriana, imi plange sufletul, putere multa le doresc parintilor sa treaca peste asta iar puiului cat mai putina suferinta. Nici nu stii ce sa spui in astfel de momente:(
Gusta, sananate multa pentru Marutu, doamne ce va mai da si voua D-zeu.
Danelutza, imi vine sa spun: I told you so:(( Mie mi-a zis dr ca nu ma opereaza si ma nerfez ca nu am consultat un altul. Daca ai ligamentele rupte opereaza-te ca pe termen lung e rau daca nu faci, operatia se face laparoscopic si in cateva ore poti pleca acasa.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
gusta spune:
Am venit.Avem antibiotic Amoxicilina.Se pare ca copilul e sensibil rau si speram ca sa ii treaca si sa nu ajungem din nou la ORL.Cica e bine ca a varsat ca a eliminat niste resturi de la operatie de la care cica i s-a inflamat gatu si urechile.M-am mai linistit ca chiar ma speriasem ca cine stie ce boala are si eu mama denaturata nu ma ocup de copil.Sa va zic ca mi-au zis sa o duc in continuare la gradi si sa o las cu copii ca cica asa e cel mai bine .Nici nu stiu ce sa zic.
Mai revin .
Marilena si Mara Augusta
elisor spune:
Buna!
Adriana imi pare nespus de rau de Elena si de mamica ei. Nu exista cuvinte de consolare in situatii ca acestea decat sa-ti exprimi regretul si sa fii cu gandurile alaturi de ei. Sa-ti vezi copilul murind e de neimaginat ca poate suporta un parinte, in special mama, nu stiu ce resurse ar fi sa poata sa-si continue viata...draga de Elena, ma gandesc la micul ei sufletel ce n-a cunoscut ce inseamna bucuria de a fi copil, de a creste si a se juca alaturi de alti copii, la micul ei trupsor atat de incercat si chinuit, sper sa ii fie cat mai mica suferinta si durerea...
Merecedes durere fara margini si pentru parintii tai, imi pare rau! Cred ca nu-ti amintesti nimic de fratiorul tau, erai mult prea mica.
Am vazut-o pe mica ta blondina la concursul "clipe de viata", foarte frumoasa poza!
Gusta ma intristez sa aud vesti proaste de la voi, chiar nu inteleg cum a putut face complicatii de la o asa banala operatie. Va tin pumnii la dr., sper sa se refaca totusi repede Ruti si sa va reveniti si voi, ca tare le-ati mai tras. Multa sanatate va doresc!
Cornelia multa sanatate si puilor tai, poate scapati de complicatii mai grave! Las-o si tu mai moale cu serviciul ca a avea statuie inseamna o grija in plus, cine crezi ca ti-o va curata de gainaturi?! Tot tu Sarumana de complimente
Andra sanatate multa si voua ca vad ca vi le invartiti in familie. Ce antibitoic ia Dragos? Vezi la prospect ce contine si ce reactii adverse sunt ca pe viitor sa tineti cont daca e alergie de la el sa-l evitati. Si Bianca e alergica la substanta activa din cexyl si a ramas cu o pielicica mai aspra in unele zone. Multa sanatate tatalui tau! Sarumana de compliment !
Laura sarumana de telefonul de ieri , o sa incerc sa ajung la un homeopat, dar intai sa-l gasesc. Sa ai o zi cat mai usoara cu idiotii!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"