Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
nicolica spune:
genie, mada
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Consi spune:
Emilia sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!!!
Crissa si noi am trecut prin aceeasi situatie. Din cauza smegmei adunate s-a umflat putzulica lui Luca. Am fost la chirurgie, i-a taiat pielita si ne-a zis la fel sa nu umblam si sa punem comprese cu musetel. Durerile la urinare au durat 1,5 zile. Problema a fost ca in unele parti s-a lipit la loc. Asa ca am fost inca o data cu el, dar la un prieten...:). A dezlipit pielita din locurile in care se lipise din nou. Si chiar nu am mai avut probleme... Acum il decalotez in fiecare seara la baie si e ok. Si putza si baiatu'.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
Nicolica, Bulinuta multa sanatate la puiuti!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
MADYN spune:
Mey, da' cum ii decalotati voi pe baieteii vostri??? Ca al meu, cum ma apropii de "dinsa" face ca toate alea ....
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
MissJJ spune:
Nico, Eugenia si a mea e cu desenatul, nu a desenat peretii inca dar deseneaza tot inclusiv hainele si ercanul de la laptop. Nocor ca era creion din ala cerat si s-a curatat si nu a zgariat sau stricat de tot ecranul. De atunci numai de fata cu noi are voie sa coloreze are carti de colorat da alea nu is bune si mai bun decat creioanele ii pixul.
Claudia noi mergem de pa 1 pe 3 martie in Irlanda langa Dublin daca vrei si ai chef sa ne vedem da-mi te rog nr pe pm, poate reusim sa ne intalnim asa rapid.
Nici a mea nu le are cu branzeturile de nici o nuanta si culoare si nici cu iaurtul. Vad ca nu suntem singurii si ea tot pe lapte praf e inca, lapte de vaca papa cu cereale sau cu biscuitei si mai bea cacao cu lapte de la noi daca bem noi da ia doua trei guri si gata.
Anasia si a mea are faze cand papa cand nu, de ex mai nou cartofii si piureurile nu le vrea de nici o nuanta nici ciorba nu mai e buna si nici o mancare care ii placea din care faceam pt noi nu mai e buna decat de gustat in schimb acuma vrea borcanele da si alea numai doua feluri vrea. Bine ca macar papa fructe si cereale, fructe de oricare amestecate cu biscuite sau simple si adora strugurii ii musca ii dau eu cate jumate de bobita odata ca aici is din aia fara samburi. Sandvisuri ii mai fac dar nu papa decat putin macar bine ca le papa ca pana acuma painea era cahh.
Norocuta si eu sunt pt chestiile mai nonconformiste ca e pagina pt copiluti deci tre sa fie hazlie si trasnita.
Legat de fructe eu inca i le dau pasate sau musca da tin eu fructul si ea musca, ca de ex banana vrea sa pape singura dar daca o las de capul ei musca ditamai bucata de isi umple gura si nu o scuipa da isi face greata. Asa ca noi musca de la mami sau tati sau papam pasat, bine asa din mare cu furculitza, nu dat prin blender sau ceva.
In rest eu azi am ajuns oficial la jumatatea sarcinii fix 20 de sapt uff nu mai am rabdare pana pe 12 cand mergem la eco morfo poate poate is draguti si ne zic ce e fetita sau baiat.
Am si eu emotii cand vad ca mai apar bebeii mici la noi in livada vb lui Sabina, ma ia cu emotii si calduri si amintiri si griji ca mai la vara tre sa faceti galerie si pt mine.
la noi e tot rece cu toate ca e soare e tot rece afara si bate vantul asta nesuferit si nu prea putem iesi mult din casa si ne cam plictisim da ce sa ii facem asteptam vremuri mai calduroase sa putem sta mai mult pe afara, poate vine si pofta de mancare si ajungem sa papam mai ca oamenii.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
anasia spune:
norocuta, am vazut poza lui genie, o sa le pun in seara asta; cu adobe image ready scriu; linkul l-am facut in one true media, DA NU MAI STIU CUM SA-L FAC PUBLIC, HELP!
nicolica, sanatate multa!
mada of, mancatul asta;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Consi:am cateva intrebari..please!!
Cat a durat o zi jum?Sau intre 1-5 zile?
Si cea mai importanta care e si dilema mea:poate de-aia s-a lipit la loc ca n-ati mai umblat!!Cu cateva fete cu care am mai vorbit si au fost la alti medici le-a zis sa umble macar seara la baie!!Deci nu stiu ce sa mai zic!!
Madyn:parca tu ai intrebat cum le umblam acolo?Pai la noi poate si de-asta s-au format chestiile alea ca nu ma mai lasa deloc sa-l spal ca lumea...urla se zbatea..Sau ma rog nu cred ca e de la igiena defectoasa pt. s-au format sub pielea lipita, asa mai jos.
Acum e si mai nasol ca-l doare si-l ustura..
Asa de rau imi pare ca n-am facut-o cand era cu mult mai mic, n-ar fi fost asa o drama ca acum pt. el!Am zis ca nu e cazul, sa lasam mersul normal al lucrurilor..si uite!!
Pupici la toata lumea!
anasia spune:
norocuta, gata, am trimis linkul, poza tb s-o produc acusica;
o sansa pentru Sosonica
Muuh spune:
emilia felicitari sa iti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii.
crissa Alexei a avut si el o galma mare sub pielea de la putza dar noi nu am intervenit pana la urma s-a decalotat de la sine. Seara la baie el se trage de putza si eu i-am aratat cum sa se traga si in sens invers ca sa o decaloteze singur apoi dam cu apa pe ea. Din cand in cand dar foarte rar (maxim odata pe luna) il decalotez eu si il sterg cu servetel.
Imi aduc aminte ca atunci cand Consi a facut interventia m-am contrazis cu ea. Raman la parerea mea de atunci, daca e sa se lipeasca la loc si sa faca fimoza l-ai chinuit degeaba de data asta. In rest cu apa si sapun si atat.
nicolica suna a roseola ce spui tu cu bubitele pe corp.
buli eu am citit un interviu cu vestitul Jianu - ortoped de copii in care el spunea ca pantofii purtati invers sunt zero barat ca mai mult ii invata pe copii sa calce gresit. Eu stiu doi copii in parc care au purtat de la inceput ghete ortopedice la recomandarea doctorului.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
norocuta, este montaj, poza n-am pus;vad ca la mine merge;
o sansa pentru Sosonica