Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
map spune:
nicomico te.am botezat, scuze
Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
nicomico spune:
babee
asta sa fie necazul.....mergem inainte ca nu avem incotro
ai grija de burtica
mai poti s afaci ceva treaba? mancare etc???
map spune:
Nicosa stii ca si la mine acum la 18 saptamani am ditamai burtoaia, ma simt o elefantica deja La Robert am avut diametrul burtii maxim 106 si acum am deja aproape 100
Monica 18+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Genie spune:
Fetele am fost la medic...
Fii-mea are inceput de hernie ombilicala... M-a trimis la un pediatru la Budimex sa ma lamuresc mai bine. A zis ca nu e ceva de care sa nu poti dormi noaptea dar totusi trebuie supravegheat. O sa merg saptamana viitoare si la pediatra ei si la nenea asta de la Budimex sa vedem ce mai aflam nou. Azi a plans ingrozitor cand a consultat-o medicul, cu arcuiri si dat pe spate, nu vroia pur si simplu sa stea in picioare. Nu mai zic ca urla mama-mama de parca cine stie ce ii facea biata femeie. Offf...
Bysko, merci de raspuns
Babee, nu te necaji cu laptorpul, tu ai alte treburi acum
SimonaU spune:
Raspund la apel!!
Suntem prin zona dar mai ocupate! Va mai urmaresc periodic, uite asa am aflat de blog si am trimis si eu niste pozici.
Mara o duce bine, ar vrea sa stea tot timpul si cu mama, si cu tata si cu Rares. Daca dispare unul din vizor imediat il solicita! Nu stiu ce ne facem cand va trebui sa merg la serviciu!
Va pup si va doresc numai bine
anasia spune:
babee, lasa laptoul, sanatosi sa fiti toti 4!am patit-o si noi, de-am pierdut toate datele, ma rog cam 90%; poate totusi reusiti sa recuperati ceva;
genie, of, multa sanatate Antoniei, mititica!
doniro, e dificil cu dr pediatru; si e nasol ca nu vine acasa pt bb mic; mie asa mi se pare normal, in orice tara am fi, sa nu te plimbi lauza si cu nou-nascutul dupa tine si sa si astepti...ore; noi am nimerit la o pediatra f detreaba care este si dr ei de familie, mi-a venit acasa pana la 3 luni;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
eugcem spune:
anasia o sa incerc de acum sa nu mai infierbant cuptorul prea tare dinainte, ca sa nu mai patesc asa cu crusta. Saptamana trecuta m-am chinuit nu stiu cat sa fac o prajitura cu iaurt si a iesit gustoasa, dar nu a prea crescut :(((( Intr-adevar si eu am fost foarte constiincioasa ca vroiam sa imi iasa bine si am deschis cuptorul cu vreo jumatate de ora - o ora inainte, la foc mic spre mediu. Saptamana viitoare as vrea sa fac un tort pentru sotul meu, ca e ziua lui si sper sa gasesc o reteta usoara si sa imi iasa
doniro, daca vrei ti-o recomand pe pediatra lui Nicolae(in Drumul Taberei) care a fost foarte amabila mereu, iar bani i-am dat doar prima oara cand a venit acasa, cu tramvaiul. In rest i-am dat un mic cadou bomboane, cafea ca mie mi-i cam rusine sa umblu cu plicuri, ma simt ca si cum le-as da spaga. De raspuns la telefon imi raspunde si seara tarziu si in weekend. Noaptea nu am deranjat-o noi, ci am fost cu Nicolae la Grigorescu sau am sunat la urgente cand am avut nevoie. La un momenta dat stiu ca am mai recomandat-o unei fete de pe forum, care m-a sunat la inceput.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
anasia spune:
eugcem , eu te-am sunatsi dr ne-a trimis la colega (ca eram pe traseul ei), de care sunt f multumita; o sa-ti trimit niste retete de tort , daca vrei;
o sansa pentru Sosonica
eugcem spune:
quote:
Originally posted by anasia
eugcem , eu te-am sunatsi dr ne-a trimis la colega (ca eram pe traseul ei), de care sunt f multumita; o sa-ti trimit niste retete de tort , daca vrei;
o sansa pentru Sosonica
Da? Stii vorba aia: ce mica-i lumea. Eu eram asa de ametita atunci dupa nastere, ca nu am tinut minte. Vreo luna nici nu mi-am mai citit mail-ul, asa de mare a fost schimbarea pentru mine. Si da, as vrea tare mult sa imi trimiti retete de tort, ca in retele neverificate de nimeni, si care poate reusesc marilor experti, nu mai am incredere.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
doniro spune:
Fetelor, am primit azi un telefon de la asistenta doctorei despre care va povesteam. Ce sa-ti spun... a vazut fisa lui bb, a vazut ca am chemat salvarea si vroia sa stie ce s-a intamplat, ce e cu bb. S-a trezit. I-am zis asistentei: "eu am incercat sa ii spun doamnei doctor ce s-a intamplat, dar nu am reusit"... In fine, om vedea ce o mai fi.
Noi suntem singurei de alaltaieri si e chiar bine. Cand dorm copiii fac cate ceva de mancare, am timp chiar de TV si de net :) E drept, destul de putin, dar e mai bine decat ma asteptam.
Daria s-a obisnuit cu bb si cu faptul ca trebuie sa ma ocup de el, nu mai face istericale si am observat ca e chiar mai cuminte cand nu e mama. Mama o rasfata pt ca ii e "frica" de ea. Nu suporta sa o auda plangand si ii face toate poftele. Cu noi nu e asa, stie ca nu e loc. Imi pare rau ca nu apuc sa va citesc, decat pe diagonala, dar macar mai scriu cate ceva.
Am uitat sa va spun ca acum vreo 2 saptamani cautam sala pt botezul lui Victor si am fost la pizzeria lui Mishi, daca o mai stiti (cea care a castigat Miss nu-stiu-ce la emisunea lui Maruta). Era acolo cu piersicuta ei (cred ca Mihai il cheama pe cel mic). Am vb cu ea, i-am zis ca o stiu de pe forum si a zis ca sunt bine, dar nu a mai intrat pt ca nu mai are net.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE