Parinti AP (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

despre EC
http://en.wikipedia.org/wiki/Elimination_communication
http://www.timl.com/ipt/
http://www.natural-wisdom.com/nihgentlealternative.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Doris, Sofia nu vrea legume noi, la fructe e ok.Dar ai dreptate, se mai schimba gusturile....tragem nadejde sa fie mai bine:)
pupam minunicile!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa iti amintesti cand vorbeam eu de o gradinita 'a noastra'..? exact la asta ma gandeam. ca nu toti copiii cu care va veni d in contact (la gradinita) vor fi crescuti in aceeasi maniera. si daca printre ei unii sunt violenti, daca educatoarele nu au pregatirea si vointa necesara pt a aplana intr-un anume fel conflictele este normal ca orice copil de acolo sa fie puternic influentat de ceea ce se intampla. plus ca la 3 ani cred ca e totusi greu sa iti comunice exact ce se intampla, ce nu ii convine...iar la noi e asa o bataie de joc cu gradinitele incat ajungi sa te multumesti cu orice, numai sa fie...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Doris, Sofia nu vrea legume noi, la fructe e ok.Dar ai dreptate, se mai schimba gusturile....tragem nadejde sa fie mai bine:)
pupam minunicile!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Ok, Sabina, ma bucur ca m-ai inteles.Cu intimplari din ograda proprie, incercam sa transmit mesajul ca nadejdea.

Dandusa , asa am simtit si eu, ca discutam deschis, ''ne punem la bataie'' experienta insotita de exemple.Pentru ca eu sunt adepta practicii, sunt convinsa ca un exemplu este mult mai bine inteles si retinut decat o teorie.

Diana, in legatura cu gradinita, eu sunt multumita ca reuseste sa decanteze ''raul'' de ''bine''si se comporta ca atare.Si ca tot suntem aici, mama unui coleg de-al Otiliei a spus raspicat - eu nu-i spun nimic pentru ca nu vreau sa-i inhib personalitatea!!....ok, niciun parinte nu vrea sa se intimple acest lucru, dar mie imi da senzatia ca acel copil nu reuseste sa deosebeasca ce e bine de ce-i rau.Un exemplu...ca tot vorbeam de exemple: copiii se imbracau pentru plecare, colegul respectiv il pocnea pe altul cu simt de raspundere, celalalt se facuse ghem in bratele bunicului.Bunicul incerca sa-l calmeze pe beligerant, iar mama care nu vrea sa inhibe personalitati impaturea calma, as putea spune absenta, hainele razboinicului.Nu a avut, practic nici o reactie.Bunicul a imbracat nepotul si au plecat, educatoarea iesise din clasa, pentru ca a auzit tipete, a aflat de la ceilalti plozi care erau cu parintii la imbracat ce s-a intimplat si a interpelat-o pe mama...si a primit raspunsul de mai sus.Povestea e lunga cu acel coleg, asta e doar o mostra a ''personalitatii neinhibate''.
Educatoarea s-a declarat dezarmata in fata lui, nu-i vine sa creada ca i se intimpla asa ceva.Si nu e venita cu pluta, se implica, are vointa, cum spui tu, Diana.

: Otilia(02.08.2002) si Irina(10.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Sirod ,fiecare vrea sa aplice cu succes ceea ce stie ca e corect si bine, numai ca nu intotdeauna ne iese(iulia a inteles ce am vrut sa spun ,din mesajul ei m-am inspirat cu acest raspuns).Si nici nu avem dreptul sa criticam pe altul ca isi creste copilul diferit de noi.Cele care se informeaza e clar ca vor sa faca mai mult pentru copiii lor .
Iar cind am zis mama perfecta ,nu m-am referit la cineva anume(dandusa o fi crezut ca e vorba de ea de s-a aprins asa fara rost) ,dar chiar nu cred ca tot ce se scrie aici se intimpla si in realitate.E dreptul meu sa gindesc asa.
Apreciez sinceritatea .Si chiar au fost /sint participante la discutie pe care le cred ,pe altele nu.E dreptul meu,cum am mai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by iula78

despre EC
http://en.wikipedia.org/wiki/Elimination_communication
http://www.timl.com/ipt/
http://www.natural-wisdom.com/nihgentlealternative.htm

f interesant...,am studiat cat am putut...,pasajul de mai jos mi-a placut tare...

"For parents starting with babies who are already walking, any time your baby goes on the floor (or anywhere else), tell him matter-of-factly what he did and then tell him that it goes in the potty. Clean the mess and, together with your toddler, take it to the potty or toilet. Explain again that it is best for the pee and poo to go in the potty."

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

quote:
Originally posted by Laura25

quote:
Originally posted by GGina

Sint sigura ca ceea ce se vorbeste aici si ceea ce se intimpla in realitate e diferit.
Dar daca incercam sa facem pe mamele perfecte doar in scris ,e strict problema fiecariua.
Sper sa nu se supere nimeni ,nu asta e ideea.
Ar trebui sa vorbim deschis ,nu ne cunoastem ,de ce va e frica?

De ce esti asa de sigura ca in realitate ne puram cu copii toatal diferit? De crezi ca vrem sa pozam in mame perfecte?
Mie nu mi-e frica de nimeni si de nimic de pe DC, de ce ai impresia asta?
Eu am recunoscut deschis ca nu reusesc sa fiu asa cum as vrea, ca ii pun la coltz pe copii, ca mai am cedari nervoase si mai tzip. Nu mi-e rusine sa o spun, ca sunt si eu om. Dar incerc sa respect niste lucruri in relatia mea cu copii, in modul in care vreau sa-i educ. Si nu vad ce e rau in faptul ca vreau sa aflu de la alte mamici idei noi, poate mult mai bune decat ale mele sau care ar prinde la copii mei?

Ma rog ... am dormit 3 ore asnoapte si nu am baut decat o cafea, asa ca sunt cam cu 'fundul in sus'. Scuze daca mesajul meu nu a fost tocma i potrivit. Pur si simplu nu inteleg ce vrei.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Laura ,te cred .Nu m-am gindit nici o clipa la tine.Defapt nu esti singura .Oricum ,nu lua in seama postarea "aia".
P.S
Si eu tipam inainte.De ma auzea tot "satul".Acum nu mai tip ,nu ma mai enervez,si crede-ma ca rezolv probelemele cu mai multa detasare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vreo idee si pt mine? Cineva ?... nimeni?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dianocica,
si atunci cum facem?...,mai dam copii la gradi au ba?io zic asa...,daca n-o sa avem bani sa ne deschidem gradi a noastra...,sa facem cu randul ca bone pt copii...,macar asa stiu sigur ca-i pe maini bune...un an tu,un an io...,cine se mai baga?
Sirod,

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by GGina
Laura ,te cred .Nu m-am gindit nici o clipa la tine.Defapt nu esti singura .Oricum ,nu lua in seama postarea "aia".
P.S
Si eu tipam inainte.De ma auzea tot "satul".Acum nu mai tip ,nu ma mai enervez,si crede-ma ca rezolv probelemele cu mai multa detasare.

Ok, ne-am lamurit! Scuze si de la mine pt tonul 'tzepos'.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput