Bucurii de sept-oct 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Inca una si ma duc: Beatrix, spune-mi si mie te rog inca o data de unde i-ai luat lui Eric canuta cu pai? Nu stiu daca am inteles bine, ai luat-o de la un magazin online? Daca da, da-mi si mie linkul, pls. Am cautat de-am innebunit magazine online pt. copii aici, in Germa, si n-am gasit nimic.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, multumesc pentru povestioara, mi-a placut tare mult poza cu arena. Eram curioasa sa stiu, chiar si un mic amanunt.
Maria, sa nu se imbolnaveasca! Sa stii ca eu multe din lucrurile pe care le-am luat Narcisei (inclusiv canita cu pai) le-am luat din farmacii. Poate gasesti si tu pe acolo.
Andra
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Andra - foarte frumos le-ai expus, iar cu ultima parte intr-adevar ai mare dreptate si nu cred ca vreuneia dintre nu i s-a intamplat sa fie cu nervii la pamant intr-un anumit moment si sa mai tipe oleaca la micii nazdravani....dar cum ai spus si tu, ei fac asta din iubire si eu mereu ma gandesc ,,,ca timpul trece atat de repede , vor creste, dar fazele astea in general frumoase, dar destul de dificile si care ne pun nervii la mare incercare ...... nu se mai intorc
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
anangel_lexi spune:
Xandrutza, . Lucrurile marunte gen canuta, suzete, etc, i le pot lua din drogherii aici. Numai ca eu as vrea sa-i cumpar o olita din aceea care se transforma in reductor de toaleta. Si asa ceva nu am vazut pe aici.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
beatrix spune:
[quote]Originally posted by anangel_lexi
Inca una si ma duc: Beatrix, spune-mi si mie te rog inca o data de unde i-ai luat lui Eric canuta cu pai?
cat ati scris! revin cand am timp sa termin mesajul de azi-dimineatza ca n-am apucat!
Lexi, uite aici:http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87108&Do=87294&_SSL=0&_PagesqlArtikelgruppe=2
ii zice Tropf-Stopp-Flasche mit Trinkhalm in versch. Größen, 6.50 euro! mie in 3 zile m-i lea adus acasa!
va pup pe toate!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
anangel_lexi spune:
Rox, saru-mana mult. Raman datoare!
GETY spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzyquote:
Originally posted by GETY
[Mie inca nu mi-a trecut durerea de cap 100%. Nu stiu de la ce poate fi.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Gety ...dar un control oftalmologic te-ai gandit sa faci? poate este de la ochi...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Ma gandesc sa trag o fuga pan ala dr. daca nu-mi trece si azi.
De la ochi nu stiu daca o fi, ca vad foarte bine, nu mi se incetoseaza privirea sau altele.[/b]
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Am fost la cumparaturi si mi-am mai cumparat o floare in ghiveci. Le iubesc, pur si simplu!
Sephora, sa-ti povestesc ce-am patit eu cu Maria: o asez pe oala (am vazut-o ca se screme) si plec in camera alaturata sa discut ceva cu taica-su. Cand ma intorc inapoi, Maria facuse no. 2, am vazut-o cand a luat oala si i-a rasturnat continutul pe covor si pleca cu pantalonii in vine si cu popoul gol. Bineinteles c-a calcat pe-o bucatica de no. 2.
Tanima_i2002, e bine ce ti-a scris Eloise, eu chiar ma gandeam sa-l lasi un timp pe Rares sa faca ce vrea si sa-i ascunzi obiectele pe care nu vreo sa le aiba la indemana. Maria arunca pe jos si tranteste usile, dar telecomenzile nu i le lasam la indemana si o lasam sa arunce ce vrea ea pe jos. S-o plictisi si de asta.
Hai, ca o sa treceti peste asta.
Asa creste Maria Diana
tanima_i2002 spune:
Mai fetelor, cat de dragute sunteti voi si cum ati venit repede repede cu sugestii
Alexutza, i-as lasa jucariile dar cel mai rau ma sperie ca se urca pe ele si cade rau. Cu timpul vor incepe sa apara una cate una pe raft, dar o perioada am zis ca e bine sa aibe casa mai libera.
Itzy, tati a plecat mai putin in ultimele 3 saptamani, dar si cand este el acasa tot asa face, in plus nu sta cu el decat 1 min dupa care tot pe mine vine calare de nu pot sa fac nimic. Cu vorba buna incerc si eu mereu, uneori insa mai rabufnesc, pana la urma si nervii mei au o limita. Si in ce priveste neurologul, cam greu in Pitesti, astazi insa mergem la med de fam si o sa cerem parerea. Tati zice ca sa las copilul in pace ca nu e atent de aia cade, dar eu parca nu as sta cu mana in san, desi azi nu a mai cazut, dar afara am stat numai cu gura pe el: ai grija, ai grija...
Eloise fa un ceai de galbenele (chiar si de altceva) si stai cu dudaul in lighean in ceiul cald. Daca este doar o raceala trece dupa cateva aplicari de cald la dos. Legat de ce ai scris, ai perfecta dreptate, chiar incerc sa imi petrec f mult timp cu Rares, treburile le fac seara sau dimineata pana se trezeste, asta cand apuc, incerc sa stau cu el de joaca (esec total in ultima vreme, mai mult de 1 min nu sta dupa care pleaca in cautarea unui lucru interzis. Cheile stau sus pe un raft unde el a invatat ca sunt, mai nou il ridic sa ii arat ca nu mai sunt (le-am schimbat locul) dar el tot urla si cere : che, che. Iar cand vin in casa si descui usa e musai sa i le dau altfel pana bag carutul ma stie toata scara (nu ca nu m-ar sti). De tzipat nu pot sa spun ca tzip la el, dar dupa ce ii spun de mai multe ori ca nu e voie ceva si vin si cu argumente si ii explic in zeci de mii de feluri (asta mai mult ca sa ii distrag atentia) el tot acolo se intoarce facand aceeasi prostie, atunci deja ma rastesc la el ca nu este voie si atat, il iau de acolo fortat, ceea ce e cumplit, reactia lui este f violenta.
Acum am adormit copilul si ma rasfat cu un castron mare mare de cartofi prajiti (traiasca cartofii deja taiati de la Metro la pungi de 2.5Kg) cu mult cascaval cu maioneza si kecup. Asta asa ca voi tot va delectati numai cu bunatati luna asta. Poate nu ar strica sa intru si eu in hora ca am venit cu un surplus de 5 kg din Spania pe care vad ca nu prea am de gand sa il mai dau jos. In plus de la o vreme Rares mai lasa mereu in farfurie mancare si o pap tot eu si pe aia, asa ca la mancare cam portie dubla de ceva vreme.
Si ca sa vadeti cat sunt de capiata: dupa ce ieri am pierdut banii de facturi, azi am pierdut painea din carut. Ati mai pomenit asa ceva? Chiar nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva, ce e drept aveam cam mult bagaj ca azi am facut cumparaturi en gros, dar nu imi pot da seama unde am pierdut-o.
Cred ca pe ziua de azi am fost mai mult decat activa.
Pupam prichindeii cu temperatura, sa fie numai de la dintzuci si nu vreo viroza ceva.
Am terminat cartofii si ma duc sa pap ceva dulce, asa ca va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi, chiar daca sfaturile vostre chiar le-am aplicat si nu au tinut, sper si eu din tot sufletul sa fie o alta faza si sa treaca cat mai repede, mai ales ca mi-e dor de copilul meu care se juca frumos cu jucarioare si punea el animalutzele pe plansa si citeam amandoi cu degetzelul pe carte si aspiram casa impreuna eu cu aspiratorul meu si el cu al lui. Parca a trecut 100 de ani de atunci si am uitat cum este sa ai o zi linistita si frumoasa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
CristinaGoji spune:
Buna fetelor! Va multumesc tare mult ca v-ati gandit la noi si ne-ati urat sanatate! Va pup! Suntem aproape bine. Am avut o noapte groaznica, Vladut s-a trezit de nenumarate ori plangand, febra a revenit la 40 dupa doar 4 ore de la supozitorul de Novocalmin, i-am dat Paracetamol, a scazut, iar spre dimineata - minune!!! Nu a mai facut febra!!! Nu va pot descrie ce usurata m-am simtit! A mai ramas scaunul in neregula, adica e cu mucus, mai des decat de obicei si azi dimineata am vazut si firisoare de sange. Ati patit vreuna asa ceva? Am fost de am dat probe de scaun si urina de dimineata, si astept cu sufletul la gura rezultatele. Ma gandesc oare nu s-o fi iritat de la diaree sau supozitor? Numa sa nu fie cumva simptom de vreo boala E mai blegut si slabit acum, sta numa in brate iar cand merge, parca o face cu dificultate, parca si-ar pierde echilibrul. Ma doare sa-l vad asa si inca nu prea mananca. Dar am eu rabdare cat China, important e sa se insanatoseasca. Va multumesc inca o data pt grija!
Eloise - mi-a venit sa plang cand am citit ultima parte a mesajului tau! Eu reusesc deocamdata sa nu strig la Vladut, dar sa nu credeti ca sunt o sfanta. Pentru ca in fiecare zi imi vars nervii si frustrarile pe sot!
Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza