Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

neataaaa

Beatrix, mersi...eu iau fresh-ul de citrice...vreau de grapefruit azi daca se poate

Tanima...am citit ce ai scris ...Nici nu stiam daca sa rad de nazdravaniile lui sau sa te compatimesc pe tine...Este clar ca e un copil hiperactiv...insa pe de alta parte stiu ca el sta numai cu tine toata saptamana ...pe tati il vede doar in WE...nu? Cand este si el acasa tot asa se comporta? sau este un fel de razvratire ...o frustrare...ceva? Zici ca ai incercat sa il iei si cu binisorul...sincer cred ca asta e cea mai buna solutie...ca daca tipi la el sau ii aplici vreo palmuta mi-e ca mai rau face...nu stiu...la noi secretul sta in a-i vb cu muult calm mereu...In acelasi timp tb sa fii foooarte ferma cu el cand ii spui ca nu tb sa faca ceva nepermis...Cat despre dezechilibrarile astea si cazaturile ....eu sincer nu l-as mai lasa fara sa nu il vada un neurolog pediatru...pt ca spui ca acum e in picioare si deodata cade rauuuu...

Cristina m-am gandit la voi aseara....sper casunteti mai bine...si acasa nu in spital...

Zina asa cum ti-am spus noi l-am facut ....priorixul...la 1 an si o luna...

Mirabela ma bucur ca aud vesti despre voi ca sunteti mai bine

Alexutza vreo bona ceva...azi?

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Princess...si la noi se mai intampla ca prima inghititura sa o dea afara cu limbuta ...insa asta se intampla de obicei pt ca prima e de testare asa...apoi papa fara pb....sau daca nu ii este prea foame...si o mai lasam 10 minute...

Sephora hai sa iti spun ceva... varul meu care are un pui de pisicuta...asa de tare s-a obisnuit cu ei...ca atunci cand ei nu vin seara pana la ora 20-21...isi scotea nisipul si il imprastia peste tot....de asemenea facea si nevoile prin casa...asta doar in lipsa lor...
Alti prieteni au avut un caine husky...la fel ca sa arate ca nu ii convine ... in lipsa lor tragea de toate alea, a rupt canapeaua, fardurile ei le-a facut praf, fondul de ten, i-a distrus rujurile...
Ce vreau sa spun este ca s-ar putea sa fie o nemultumire de-a lui...o fi gelos ca lui Matti i se acorda mai multa atentie...si el este mai neglijat? pt covorasele alea incearca si la Metro sau Bricostore / Mr Bricolage...dar mai degraba la Metro...cred ca vei gasi...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Itzy - azi iau o pauza... care cred sincer din cate am vazut ca se va prelungi pana la 2 ani

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cristina, cum e azi Vladut? Mai are febra? Sper ca ai vesti bune!

Cred ca m-am pricopsit si eu cu o cistita. De ieri seara am senzatia aia nasoala cand merg la toaleta. Am baut apa masiv sperand sa ma trezesc ok azi dimineata dar nici vorba, usturimea s-a agravat chiar destul de tare. Am facut 2L de ceai de codite de cirese si maine dimineata o sa dau proba pentru urocultura. Nu stiu ce naiba sa iau pentru atenuarea usturimii, am avut in trecut cistite recurente (si f ciudat la urocultura nu iesea niciodata nimic) si nu treceau cu Piafen si chestii similare. Sugestii?

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Cristinaaaa, ce face baiatu ? cum ati trecut peste noaptea trecuta ??? sper sa vii cu vesti bune

Eloise, nasoala faza....fa-ti si tu niste analize, nu sta

multa sanatate la bolnaviori

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Eloise, oare Uricol este indicat la asa ceva ??? eu am luat cand am avut infectie urinara dupa nastere, de la sonda aia nenorocita si ma durea rau

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Ca e mare...ca e munte (vreo pensiune in Bucovina)

[limegreen][font=Arial] Good idea!

Pai daaaa....ca demult ne-ar placea sa vizitam iar manastirile...ne-am tot propus insa ....si eu si sotul am fost cand eram mici cu parintii....dar acum le-as vedea cu alti ochi...Plus ca stiu ca sunt niste pensiuni acolo ...de mancare nu mai zic......la fel mi-ar placea si in Apuseni ...am avea recomandari de la fetele din Vest...

Lilina vrea la mare ca deh ii convine... a slabit deja 5 kg...si aseara facea de zor Pillates...e e deja o silfida...dar noi....

Apropo de asta cu slabitul...aseara am avut cu fi-mea primul moment asa "ca intre noi fetele" eram intinsa in pat si imi faceam masaj cu crema anti-celulita pe picioare si burta...Papusica mea s-a urcat si ea in pat si se uita ff atenta la mine...Eu eram concentrata la ce imi faceam...si nu observasem initial ce face...ce credeti? A luat crema, a desfacut-o si s-a dat pe picioare si body...si se masa si pe pulpite si pe genunchi de zor......Imi venea sa o mananc....papusica lu'mami...apoi fara sa ii spun eu s-a apucat sa ma maseze si pe mine cu manutele ei mici sau imi dadea crema sa mai ma dau cu ea...Deh si noi ca fetele....ca eram singurele...tati a plecat pt o saptamana...

Itzy-Bitzy
cu
[b]Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu
(28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, buna dimineata!

Sandra, pe unde esti?

Sephora, ai mai gasit mocheta?

Zina, noi am facut vaccinul la 15 luni si 15 zile.

Eloise, chiar nu stiu, n-am avut problema asta pana acum.

Mie inca nu mi-a trecut durerea de cap 100%. Nu stiu de la ce poate fi.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

Eloise, oare Uricol este indicat la asa ceva ??? eu am luat cand am avut infectie urinara dupa nastere, de la sonda aia nenorocita si ma durea rau

Da este bun...si eu am patit la fel...tot de la sonda dupa nastere...Uricol, pliculete timp de 7 zile parca...Mi l-a recomandat chiar ginecologul cu care am nascut si nu am mai avut pb...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

[Mie inca nu mi-a trecut durerea de cap 100%. Nu stiu de la ce poate fi.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.[/b]

Gety ...dar un control oftalmologic te-ai gandit sa faci? poate este de la ochi...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput