Bucurii de sept-oct 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
lilina spune:
vai Mexxa, nici nu-mi vine sa cred ceea spui, imi pare atat de rau...eu ma voi interesa pe la cunoscuti de un medic ORL-ist f.bun si daca aud ceva, iti scriu
muuulta sanatate va dorim si nu va pierdeti speranta
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
alexutza_26 spune:
Lakioana - de ce te stresezi??? parrerea mea e ca oamenii stangaci au un dar special care dimpotriva ar trebui cultivat...asa ca daca e sa mosteneasca talentul tau, sigur il va mosteni ba chiar te va si intrece in ale pictatului
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
lakioana spune:
quote:
Originally posted by lilina
si ce daca Reby tinde sa fie stangace.....eu cand eram mica aveam inclinatii spre a face toate lucrurile cu stanga si ai mei au dus maaare munca de deviere a comportamentului si sa stii ca toata viata m-am chinuit, pt.ca eu fac mai bine lucrurile cu stanga decat cu dreapta, ce-i drept scriu si mananc cu dreapta, dar restul, tind sa le fac cu stanga
eu stiu ca nu trebuie descurajat un copil care e stangaci, mai rau il chinui....bine, merita sa incerci, dar nu trebuie exagerat....parerea mea
Nici eu nu vreau sub nici o forma sa o oblig sa scrie si sa manance cu dreapta...doar ii mai spun din cand in cand sa incerce cu dreapta...ca poate scrie mai frumos. Ea incearca ...si dupa aceea trece pixul tot in stanga .
Daca este stangace...atunci sa fie...eu nu incerc sa schimb asta...doar vreau sa vad daca nu cumva inca nu stie cu ce mana ii este mai comod sa apuce.
Am avut si eu colegi care au fost obligati sa scrie cu dreapta...si scriau tare urat...era tare dificil pt. ei.
Lilina...aha...deci esti stangace la origini
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
lilina spune:
Lakioana, da sunt stangace la origini si tin sa mentionez ca am un spirit tehnic si practic mostenit de la tata sau poate chiar innascut, nu-mi dau seama (eu tind sa cred ca-i mostenire de la tata) ....oricum, e prea devreme sa-ti dai seama daca e stangace, cred eu!!!
fetele pricepute, schimbati capitolul, ca avem chef de scris
itzy-bitzy spune:
Offf Mexxa!!!!!
imi pare atat de rau...m-a impresionat ce ai scris...Dragul de el...Am o colega de birou care a avut pb si are un medic foarte bun...la Spitalui Grigore Alexandrescu ...acum am intrebat-o repede si mi-a dat numele si tel mobil. Mi-a spus ca este ff buna...este si chirurg... iti dau PM cu numele si telefonul
te imbratisez si iti doresc muulta putere
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
scumpik_lui spune:
deschide cineva cap nou? Sau ma bag eu?Poate reusesc
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
lakioana spune:
Mexxa...imi pare tare rau sa aud ca inca nu sunteti bine. Eu nu sunt din capitala, asa ca nu te pot ajuta cu numele vreunui medic...insa iti promit ca o sa ma rog pt. voi sa va fie bine. Ai dreptate...o adevarata mama merge si pana in panzele albe pt. puiul ei, ca sa-i fie lui bine (fii in continuare ca o o leoaica pt. puiul tau...asa cum imi spunea mie moasa cu care am nascut).
Muuulta sanatate si sa auzim numai de bine!!!
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
ramomar spune:
off mexxa nu-mi vine sa cred! nu-ti pierde speranta, nu are cum sa se intample asa ceva! ma voi ruga sa fie totul bine si sa scapati repede de probleme. Multa sanatate pupiului mic si voua multa putere!!!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
scumpik_lui spune:
CAPITOL NOU
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Lakioana sterge cap 108 ca am deschis eu, nu ai vazut?