noroc sau ghinion?

noroc sau ghinion? | Autor: ale85

Link direct la acest mesaj

am 22 de ani si sunt studenta in ultimul an. acum 1 an si cateva luni m-am despartit de baiatul cu care am stat aproape 6 ani...pe 2februarie ne-am reintalnit si inevitabilul a avut loc. atunci totul a fost bine si frumos,dar acum ma gandesc sa nu fi ramas insarcinata. stiu ca sunt anumite perioade,dar stiu ca poti ramane insarcinata si atunci cand o faci prima data sau cand dupa o perioada indelungata;asa cum poti ramane insarcinata si cand esti la ciclu!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ale nu am inteles intrebarea.Ti-e frica sa nu fi ramas insarcinata?In ultimul an de facultate ar fi trebuit sa stii sa te protejezi in zilele fertile daca nu voiai o sarcina,sau sa foloseasca baiatul prezervativ,anticonceptionalele sunt bune daca ai viata sexuala activa,exista si pastila de a doua zi ( postinor) in ultima instanta,dar nu e f. indicata.Inteleg ca v-a luat valul,amintirile marii iubiri bla bla,dar trebuia sa te si gandesti tu ca femeie putintel inainte.Daca ajungi cumva ca pentru cateva clipe de placere sa ramai gravida si mai faci cumva si avort e foarte posibil ca sa regreti enorm mai tarziu.Suntem aici pe forum o multime de femei care trecem prin multe greutati pentru a avea un copil,multe dintre noi au gresit in tinerete in diverse feluri,altele nu si-au ingrijit sanatatea,altelenu sunt vinovate dar asa vrea DD si tot asa,dar de cele mai multe ori greselile tineretii se platesc mai taziu.....
Acum nu ai ce sa mai faci decat sa faci un test de sarcina bhcg daca intarzie menstruatia.bhcg e cel concludent,cele din urina nu intotdeauna ,iar alta data fii mai precauta.Nu am vrut sa fiu dura,ci am vrut sa iti dau niste sfaturi ca de la femeie la femeie.
Sanatate si sa fie precum doresti!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput