Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Pai de obicei pe la ce ora se culca?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
bb_yasmi spune:
pe la 20.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Pai daia nu elimina masa de la 4 ,eu de ex ii fac baie la 9.30 si se culca pe la 10.30 ...doarme pana la 6 dimineata
poze
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
se vad pozele??
cum pot pune si eu filmuletele de la inot??
pusi si noapte buna!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Pozele nu se vad si de film nu stiu .
Noapte buna
poze
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
BB,foarte faine pozele si protagonistii. Flickr-ul nu-l cunosc,dar stiu sigur ca pe webshots.com poti incarca si filmulete,exact ca si pozele.
Si zici ca Iasmi o sa doarma pana la 3.30?De la 18.30? Super! Ai o dormicioasa!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
pussi spune:
nu apuc sa tin pasul cu voi...
BB si eu am patit asa cu Ana si am incercat s-ot tin treaza pana la 10:30, 11 ... si acum doarme fara probleme pana la 6-7..
am si eu unele intrebari:
1.voi cate mese ati avut sau aveti la 2 luni jumate si de ce cantitate, mentionez ca papa Humana?
2.cand ati trecut sau veti trece la Humana 2?
3. la ce varsta incepeti diversificarea? sau introducerea sucurilor?
mersi celor ca-mi vor raspunde
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
gianina spune:
buna dimineata! sunt la o fara cofeina...daca mai doreste cineva ofer cu mare placere.
BB si Ank.... felicitari pt. micutii inotatori!
Amy, noi am scapat de diaree cu humana hn..ai incercat?
Miha,cum a primit-o Robert pe Amira? scuze, poate ai mai povestit dar nu am fost eu pe faza.
Erika, capul sus iubita.. gandeste pozitiv..chiar nu ai de ce sa fii trista. Foarte frumoasa surpriza ta pt. sot!
Pussi, mai intai iti spun ca am vazut pozele cu fetele tale..sunt superbe ai ales cele de la brad!
1. noi la doua luni si jumatate avem 5 sau 6 mese/ zi..a cate 100 maxim 140 ml...asa ca papa pe zi intre 550-800 ml..mai putin decat scrie la carte insa nu ma stresez atata timp cat ia in greutate.
2. la humana 2 stiu ca se trece pe la 4 luni.trecerea se face treptat:se prepara humana 1 si se adauga in acelasi bibeon cate 30ml humana 2, crescand cu 30 ml pe zi humana 2 si scazand progresiv din humana 1.
3.noi papam 3/ 4 mese de la san si 1/ 2 formula/zi..asa ca voi incepe diversificarea spre luna a 5 a. deocamdata primeste doar lapte.
pupici si o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
mihuta spune:
si eu cu cafeaua in brate, din pacate e groaznic de amara ca am pus doar un fir de zahar, ca deh, se apropie botezul si eu sunt uriasa...
Dany, eu nu-i mai dau ceiut de cand cu alaptatul fara supliment, dar inainte am respectat ce scrie pe cutie, adica nu mai mult de 100ml pe zi. II dadeam cate putin intre mese, in special in perioada cu colicei.
mami de Sophia
mihuta spune:
Vasari, wrap-ul meu e dintr-un fel de jerse subtire, deci extrem de elastic. M-am uitat mai bine pe link-ul dat de tine si am sa mai incerc o data, am senzatia ca la cradle hold eu incercam sa o bag cu totul intr-o singura parte.
Pussi eu una am de gand sa incep diversificarea undeva pe la 5-6 luni, atunci cand voi considera ca e pregatita Sophia, adica sta in fundulet, e interesata de mancarea noastra si poate sa invete sa plimbe mancarea in gurita. Eu una voi sari peste lichide, ca nu vad rostul sa inlocuiesc laptele bogat in nutrienti cu supa de legume sau suc de fructe. Voi incepe direct cu piureuri are curg, ori morcovi ori mar copt, in functie de ce va accepta Sophia.
mami de Sophia