Nou stil de viatza (175)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Mephala pt germania si tu ai fi slaba. Mey da' pozele nu tre sa fie actuale? Ca la tine e cam soare in poze
mey, nu suntem pe picior de egalitate, tu m-ai vazut (chiar daca poza e facuta asta vara), iar eu nu.
Cat de actuala vrei sa fie poza? Pozele din album sunt de acum doi ani....cam asa, nu?
Tzuni, poza aia a ta de cand e facuta?
mephala30 spune:
Neatza, poftiti la ceai verde.
Raport: + 0,6 kg. Nu reusesc sa ma mobilizez...
Zuzilici,
si multumesc pentru urarile de sanatate.
Violeta, multumim pentru vestile despre Dordia, sarcina usoara mai departe.
Tu ia si mananca mai mult. 
Tzuni, tinem pumnii, sa fie bine la vaccin si sa nu fie reactii nedorite.
Multumesc ca mi-ai pus poza in album.
Marilena, hai la ceai. Ce faci azi?
A, nu trimiti o poza pentru album?
Hopes, poti alege o gradinitza particulara. Sunt atatea...
Rolo, felicitari pentru cele doua kg pierdute! 
Liris, hai mai, ca arati ft. bine si acum.
Esti tu modesta...
tlaura spune:
'Neata fetelor! Maaaamaaaa, iar mi-a trebuit un sf. de ora sa va citesc din urma!
Pai s-o iau cu inceputul: rport: 57 kg! Asa mai stam de vorba! Nu stiu ce patisem sapt. ttecuta cu alea 500gr in plus; acum mi-a mai venit inima la loc! Of, dar tot nu trec de pragul asta!
Vikinga, la noi la sala sunt 2 antrenori care se ocupa in mod personal de fiecare; adica nu pot sa ma duc sa-i zic ca nu fac bicicleta; ei au un program bine stabilit pt. mine! De ex. , cand o sa ma duc acum dupa 2 -3 sapt. de pauza, nu o sa ma lase 30 de min; doar 15, si asa mai departe. Si mi-e rusine sa-i zic de fapt care e problema. Bine, acum nu mai am nimic, dar mi-e teama ca un sf. de ora pe bicicleta sa nu recidiveze.
Tu mergi pe banda la 6-7 inclinare???? Oau! Nu cred ca as putea! Am incercat o data la 3 si ma dureau gleznele ingrozitor!
Tzuni, m-ai omorat mama, cu ficateii tai!
Si cu rudele tale!!!
sa-ti traiasca matza! ca am inteles pana la urma de cine-i vorba!!!
Hopes, multumim de bancuri; mai pune ca tare-s misto!![]()
Carina, intr-adevar esti f. slaba, si nu stiu ce cauti pe aici!
Ca si multe dintre voi!
Am vizionat si o gramada de poze; sunteti tare frumoasa, [b]fetelor/b]!
Nu mai tin minte ce am mai citit, si nu mai am rabdare sau timp sa mai rasfoiesc o data, so, va rog sa ma iertati daca nu am raspuns cuiva! oricum, eu va pup pe toate!
Azi nu cred ca mai revin, ca iar am musafiri!
rolo spune:
Na na na na na na am priumit o floricicaaaaa 

Hopes daca nu ma insel Priorix-ul e un vaccin. Tzuni corecteaza-ma daca gresesc. Hmmm, mi se parte ciudat sa nu il primeasca la 3 ani fara 2 luni. Eu m-am interesat aici (informal) si o primesc pe Ileana de la 2 ani jumate. Desi nu sunt sigura ca vreau s-o dau. Eu prefer s-o tin acasa pana dupa 3 ani.
Pupici, ma duc sa sarbatoresc cu un ceai de fructe de padure, de data asta fara miere ca azi am inceput disociata. Poate pun neshte ficatzei in el 
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si frumoasele
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
mamica dulce spune:
'neatza dragutzlor...sunt inca chioara de somn, desi am trimis deja copilul la gradi...cred ca-s obosita de la kilele pe care le car cu mine...
Raport + 2 kg
Rog echipa sa ma ierte....
Zuzilici, ce-i cu linkul ala pe care ti l-ai pus? Zeitgeist..vreun film bun , ceva?
ma, dar n-a citit nimeni postarea mea cu pisici fierbinti? Ce sa-i fac ca nu gasesc motan valabil si saraca numai miorlaie si sta numai cu kuru' in sus, poate pica ceva![]()
Rolo-deci ne apucam de ficatei? ii pun sau nu la dezghetat?...nu de alta dar baietii mei nu mananca si dupa aia trebuie sa-i dau eu gata...
Anda, ti-am vazut si eu poza...pai tu esti aschiutza rau de tot...unde vrei sa mai slabesti?
Aseara m-am distrat asa tare cu Marc, m-a batut la toate jocurile si apoi ne-am apucat de facut filme cu mobilul...ce specatacol a improvizat, am ras amandoi de ne-am prapadit..e de coma copilul asta![]()
Va pup acum, va urez o saptamana frumoasa si ma duc la treaba...am de facut curat si de pregatit ca am doua lectii azi.
hcclara spune:
Salut fetele, sper ca sunteti bine toate!!!
Noi suntem spre bine, Luca mai tuseste dar e mai bine, Marc azi nu are gradi, mergem ca e carnaval la noi in oras.
Eu sunt tot la 71.4, adevarul e ca am mancat normal, fara sa ma mai gandesc ca trebuie sa slabesc, nu am mai facut nici un abdomen, a venit mama incarcata de cozonaci cu mac si nuca, am mancat de mi s-a facut rau sambata seara, a trebuit sa si vomit!
De la 1 martie (atunci pleaca mama) ma pun serios pe slabit!
va pup si va doresc o zi buna!
carina spune:
Neata,
So, stagnare pentru mine. Chiar daca nu am ajuns la 56 cum vroiam, o sa trec la mentinere asa cum am zis. Va multumesc la toate pentru aprecieri.
Anca: chiar aschiuta nu sunt, dar e bine tinand cont ca atunci cand am inceput slabitul imi doream sa ajung la 58-60.
Carmen: asa cum am zis, te rog sa ma treci la mentinere, cu limite 56-58.5.
O sa va sustin de pe margine si va pun sa faceti sport.
Zuzi: mancatul mult la care ma refeream, nu era neaparat mult cantitativ, ci fara cap. Nu ma uitam nici la ce si nici la cat bag in gura. Eu am mai zis ca nu mananc de foame, ca nu prea imi e foame, dar daca imi place ceva pot manca pana dau afara. Nu ma simt satula niciodata de lucrurile care imi plac.
Va pup si revin mai tarziu cu meniul,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Revin cu raportul: 67 de kile. fix.
Hopes, da, Priorix-ul e un vaccin care trebuie facut acum, la varsta asta. Imi pare rau ca nu-l primesc pe bb la gradi. AI incercat la mai multe? Poate, totusi, reusesti!
Zuzilici, am vazut mai mult de jumatate din film. Foarte interesant, sa stii!
Mephala, poza aia a mea e de acum....cred ca trei ani. Vrei s-o schimb? Caut una mai noua daca vrei! Daca stiam ca-ti faci poza cu berea in mana, imi faceam si eu poza cu niste chipsuri in mana! 
Delidana, hai la raport!
Tlaura o zi faina cu musafiri cu tot!
Rolo, nu pune mama ficatei in ceai! In ceai se pun perisoare! 
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by carina
Carmen: asa cum am zis, te rog sa ma treci la mentinere, cu limite 56-58.5.
ai verificat lista si nu te-ai vezut la mentinere?
am modificat ieri, imediat ce mi-ai spus.
Tzuni spune:
na, c-am luat o floricica si m-am emotionat! Ma duc sa plang in baie...
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA