hmm

hmm | Autor: laryssa_91

Link direct la acest mesaj

buna fetele
am dat si io peste acest forum si am zis sa`mi fac si io cont
am 16 ani si akum kateva luni mi`au aparut niste cosuri..n'am dat atentie dupa au inceput sa se inmulteasca si mi`am cumparat o crema nu mai stiu cum se numeste..degeaba o prietena mi`a spus sa`mi kumpar masca de argila am luat tot degeaba parca mai rau se faceau.apoi m`am dus la medicul de familie sa`mi dea un tratament..a zis ca am acnee .. mi`a dat trimitere la dermatolog..am fost la dermatolog si mi`a dat o reteta :o krema care se aplica seara inainte de culcare se numeste Retin-a si 3 cutii de capsule doxiciclina si o krema speciala kare kontine fond de ten ku kare trebuie sa ma dau de dimineatza bioderma-photoderm MAX hmm de o luna am inceput tratamentul dupa aplikarea cu retin-a dupa 2-3 zile am inceput sa ma cojesc si tot asa..dupa aveam fatza stralucitoare curata acneea a inceput sa dispara mai am kateva cosuri mici kare abea se vad sunt fff multumita in total pe produse am dat vreo 600 si cv...
orkm sunt multumita si kurand vreau sa am tenu curat fara nici un cos va recomand si voua depinde de problema io am 16 ani jum sunt la pubertate si cred ka de aceea imi ies
la revedere

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Tratamentele de regula sint personale.
Ceea ce probabil ti-a spus si dermatologul este ca un factor favorizant pentru acnee este si o proasta alimentatie: ciocolata,dulciuri ,grasimi. Daca asociezi tratamentul cu o dieta bogata in legume succesul e si mai rapid.
Desi la virsta ta cosurile sint sfirsitul lumii ,incearca sa nu pui la suflet.

Mergi la inceput