Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
isabeluta spune:
Ana bine ai revenit. Si welcome si baiatului cu ochi albastri. Masina de-aia vrem si noi...e de la K`s Kids nu? Ma gandeam ca-i prea mare de al meu... dar cand il vad pe Vlad al tau parca prind curaj
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Am reusit si eu sa intru,acum am scapat de musafiri, deci am absentat motivat.
Ana vreau si eu o cafea de la printesa taMi-a placut mult scaunul de masa, de unde l-ai luat?????????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
cecilia L spune:
Baiatul meu a aiesit cu tati si cu tataia azi afara si a dormit 3 ore, daca nu era soacra as fi dormit si eu, in timpul asta,.........uffffff ce somn imi este.
Roxana lasa ca trece si starea asta, uite un sa treaca repede.
cecilia L spune:
Acum sunt singura pe aici?????????? ok, ma apuc sa mai descarc cateva poze.
isabeluta spune:
Am si eu un baiat curios aici daca vreti sa-l vedeti:
http://img504.imageshack.us/my.php?image=sany3091ng9.jpg
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Andries spune:
Bon soir!!
Am scris ditamai mesajul, dar am apasat din greseala reset si s-a dus pe apa sambetei.
Fetele cu depresiile...greul abia incepe, am vesti proaste sa va dau, cel mai naspa este intre 8 si 14 luni, pana se 'impiciorongesc' papanasii ca lumea, sa plece singureo prin casa. Pana atunci, vitamine, nani, mancare buna, somn, relaxare si fara certuri, ne-am inteles?
Eu slava domnului, poate si pentru ca avem sentimentul ca ne-am incheiat o datorie in viata (adica am facut copiii ) si ca putem continua cu restul (crescut sus numitii copii, etc) ne intelegem foarte bine, nu ne contrazicem, ne mai si relaxam, muncim ca apucatii...da' e bine.
Doar ca al' mare are acum un 38 cu 6...nimica toata...
Andries
afibebe spune:
in ceea ce priveste problema mea, m-am linistit.
in seara asta a venit bucuria.
macar am scapat miercuri de control.chiar nu aveam chef sa mai merg sa stau la rand ore in sir.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
slippers76 spune:
Magda Lasa, mai bine sanatoasa decat slaba. Masinutza a primit-o Vlad la botez si am scos-o saptamana trecuta din pod sa-i facem rodajul. Am impachetat-o inapoi pana o sa stea in fund ca lumea.
Carpatina , iti da si tie din cafea, ca-i cam multa pentru el.
Izabeluta, da, e K's kids. Si inca nu prea e de el. Cam intr-o luna...
Cecilia scaunul e Hauk si e de la miniblu. Tot cadou de botez.
Andries, ce a patit Victor?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
afibebe spune:
Roxana m-ai socat cu tarifele.sincer sunt exagerate.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Andries spune:
A fost la Mall si s-a jucat in bile vineri si cred ca a agatat o viroza de-acolo sau de la gradi.
Andries