Eurespal sirop

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Inseamna ca e o chestie de gust. Ai mei nu l-au luat niciodata bine, spre deosebire de antibiotice. Aveam o banuiala ca trebuie sa fie cam rau la gust si acum spre nefericirea mea am si ocazia sa-l incerc. Nu sunt mofturoasa, pot sa iau orice medicament, nu m-am mai strambat la un sirop de la o varsta foarte frageda, dar asta ma da pe spate. Macar sa fie eficient si sa nu mai tusesc ca deja am facut febra musculara de la atata tuse

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

quote:
Originally posted by katik

si eu le-am dat la amindoi, la cel mic de la 6 luni chiar si l-au luat fara pb.
off-topic oarecum: decit zaharina, mai bine zahar!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Pai ce-are zaharina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Am si eu o fetita de aproape 6 luni si e tare bolnavioara de 2 zile.Are mucuti multi,multi,acum ii scoatem cu batiata bb.si intr-un minut sunt la loc(abia respira,cu gurita deschisa)si tuseste foarte mult,zici ca se rupe tusea din gatut(cred ca asta e bine,nu?)si cu febra pe care o tinem sub control cu Pananol la 8 ore.
Am sunat-o pe pediatra si ne-a recomandat tot Eurespal sirop.Am vazut ca are zah.dar daca dr.l-a recom.i l-am dat,sper sa fie eficient.
Multa sanatate tuturor!
Mirela si micuta Iarina Andreea(16.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by mrl_dumitriu

Am si eu o fetita de aproape 6 luni si e tare bolnavioara de 2 zile.Are mucuti multi,multi,acum ii scoatem cu batiata bb.si intr-un minut sunt la loc(abia respira,cu gurita deschisa)si tuseste foarte mult,zici ca se rupe tusea din gatut(cred ca asta e bine,nu?)si cu febra pe care o tinem sub control cu Pananol la 8 ore.
Am sunat-o pe pediatra si ne-a recomandat tot Eurespal sirop.Am vazut ca are zah.dar daca dr.l-a recom.i l-am dat,sper sa fie eficient.
Multa sanatate tuturor!
Mirela si micuta Iarina Andreea(16.08.2007)

Sanatate multa fetitzei tale! Aspira-i bine nasucul si curata-l cu ser fiziologic.E bine ca se elimina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

aylin, si Jasmi trebuia sa ia eurespal insa l-a scuipat imediat, si-a facut greata. Are un gust oribil si am observat ca, in general, ceea ce imi place mie prefera si ea, ceea ce nu imi place, ea scuipa.
Sa stii ca din pacate toate siropurile pentru copii contin o anumita cantitate de zahar.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu..i-am dat unuia din copii..si mi-a facut o alergie...de toata frumusetea

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Eu am fost multumita de el.
Petrean, alergii pot da multe medicamente, asta nu inseamna ca este un medicament rau si nu mai trebuie folosit. Imi pare rau ca s-a intamplat asta la copilul tau. :(
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

nu ama format ca nu e bun..am 3 copii..si la toti l-am folosit..doar ca unul e alergic la el

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

S-a mai vorbit despre Eurespal pe forum. Pun un link poate te ajuta si discutiile de aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94357&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Petrean, am inteles de la doctorul fetitei mele ca Eurespalul nu prea are cum sa dea alergii, ar fi unul dintre cele mai sigure medicamente, si se poate da si pentru perioade lungi, o luna, doua. Am patit si eu ceva asemanator, am crezut ca fetita mea a facut alergie la el, am sunat doctorul si mi-a spus sa iau in calcul ce a mancat. In perioada aia eu ii mai dadeam laptele ei, Humana, pe care ea nu l-a mai tolerat, pe la 2 ani. Cand i-am scos laptele si i-am dat lapte din comert slab, 1,5-1,8%, s-a rezolvat problema. Fata mea daca bea lapte gras, nu mai zic de lapte de vaca, face bubite.

Mergi la inceput