Nu-i place nisipul!

Nu-i place nisipul! | Autor: micorint

Link direct la acest mesaj

Abia ne-am intors de la mare si vreau sa va spun si voua ce-am patit: lui Alex (1 an si 1 luna) nu i-a placut nisipul deloc, da' deloc! Cum il puneam cu piciorusele in nisip incepea sa urle, am incercat si incaltat, n-a vrut sub nici o forma. A stat doar in piscinuta lui gonflabila, se mai juca din cand in cand cu lopatica in nisip, dar fara sa puna manuta, doar se intindea peste piscina si daca din intamplare ajungea vreun fir de nisip inauntru, sa vezi scandal...
N-am mai vazut asa ceva, toti copiii de pe plaja se tavaleau pe nisip ca porcusorii, numai el striga oripilat (se vedea clar ca-i e frica) si se agata de mine ca o maimutica, nu care cumva sa atinga nisipul cu talpile.
In rest, i-a placut la mare - in apa, pe faleza etc. si nu ne-a facut nici un fel de probleme .
Ce ziceti, ati mai auzit una ca asta?

Mihaela si bb Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Da! Si Ioana mea, pana la trei ani nu a vrut sa atinga nisipul (si zapada) pentru ca i se parea ca se murdareste. Cand mergeam la mare ii trebuiau vreo trei zile sa se obisnuiasca si sa "iasa" de pe cearceaf si sa calce pe nisip. Dar acum de-abia asteapta sa ajungem la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Andreea nu paseste pe nisip deloc. Nici pe iarba. Simte ca nu e tare si nu are siguranta. Am zis sa am rabdare si a o incurajez. Mai ales ca plecam la munte si acolo avem o gradina mare, mare si numai acolo se va juca!
In schimb, mananca fara probleme nisipul, si , cu lopatica, bea apa de mare(din galetusa)!

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi plecam la mare pe 28.07, abia astept sa vad ce va face Vladut (1 an si 2 saptamani). In parculet ii place la nisip, nu se prea joaca cu galetusa, lopatelele, etc. in schimb vantura nisipul cu mainile si din cand in cand mai baga si in gura cate un pumn de nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Daaaa, la fel am patit si noi cu Ioana cand am mers in primul an la mare. Intr-un final, taticul ei a dus-o pana la apa si a lasat-o acolo. Nu era un copil plangacios si in general incerca sa iasa singura din belele sau situatii dificile, asa ca, s-a dus sa se spele pe picioare (ca se murdarise de nisip) si a vrut sa se intoarca la cearsaf. Insa, s-a murdarit din nou pe picioare, asa ca inapoi la apa, si iar spre cearsaf, si tot asa... pana cand i s-a facut mila lui taticu si a luat-o in brate si a adus-o la mama.
Vacanta placut la mare!
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

dar inainte acasa, in parc, ii placea nisipul, ca Diana e inebunita dupa nisip, pietre...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

nu pot sa zic ca-i placea in mod deosebit... isi vantura mainile prin el, aduna pietre, dar oricum cantitatea de nisip din parc era mult mai mica si nici nu l-am lasat descult...

[quote]Originally posted by danielac

dar inainte acasa, in parc, ii placea nisipul, ca Diana e inebunita dupa nisip, pietre...

Dana si Diana-Maria

nu pot sa zic ca-i placea in mod deosebit... isi vantura mainile prin el, aduna pietre, dar oricum cantitatea de nisip din parc era mult mai mica si nici nu l-am lasat descult...

Mihaela si bb Alex

Mergi la inceput