* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

tocmai am vorbit cu Tania la tel, asteapta sa intre Bia la RMN la h 18:00 acum
Bia era afara, cu tati, se plimba putin, chiar daca era putin sedata...daca se plimba, eu am dedus ca e bine
in afara de o raceala primita din zbor la terapie intensiva, puiul e ok pana acum si toata lumea asteapta nerbdatoare rezultatele de la RMN...

tinem pumnii sa fie totul bine si sunt sigura ca asa va fi

Bia, pupam maxim!
Tania, sa stii ca si tu contezi, imi imaginez cat de greu iti este...dar stiu ca esti puternica pentru Bia

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Noe multumim pentru vesti! Sa dea DD sa fie totul ok! Asteptam vesti cu sufletul la gura! Daca mai vorbesti cu Tania sa ii transmiti te rog ca suntem alaturi de ea!

Micaalsa...si noi vrem la Praid!
Doamne ce ciudat e ce vi s-a intamplat! Si eu il mi smuceam pe Cristi cand o lua la sanatoasa, dar nu o sa mai fac asa!

Catrinelu sanatate maxima!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Rezultatul la RMN a iesit bun.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tania ma gindesc mereu la voi si sper ca micuta voastra sa fie bine cit de repede posibil.

Noe iti multumim mult mult de tot pentru ca ne tii la curent cu situatia ghoiceei Bianca.

Micalsa da,e destul de frecvent la copii,am auzit la multi parinti de aici aceeasi situatie din pacate...Bine ca se poate totusi rezlva relativ usor...

Alinaalex nici nu pot sa-mi dau seama cum antibioticele acelea nu au oprit totusi infectia...Ufff,sper sa nu mai aveti asemenea probleme...

Delia gata ti-am admirat si eu piscina. E super!! (si casuta la fel,foarte frumos aranjata!).Intotdeauna am admirat cit de frumos construiesc oamenii locuintele in State.Pe aici cam toate seamana intre ele,dupa parerea mea...

Catrinel imi pare rau ca gastrita te deranjeaza...Incearca sa maninci ceva mai usor si mai regulat daca se poate...
Asta e prima iarna cind si Markus raceste mai mereu desi nu merge la gradi...(dar cei mari ii aduc si lui tot felul de virusi...)Pina la urma i-ai dat ceva Oanei pentru intarirea imunitatii?

Aalina aia din Cuba scriu "embarazada" dar pe "Z" il pronunta ca un fel de "s".Insa in Spania,in unele regiuni acel "z" este ca un "Th" englezesc...Cit mi-am mai "chinuit" limba cu el la curs!

Deea ma bucur sa citesc ca Mia stie deja atit de multe...Aici sa stii ca cei mici nu se prea omoara cu poeziile...Cu multi ani in urma, cind am fost la practica la o gradinita si cei din grupa mare aveau un fel de serbare a literelor,propunerea mea de a recita fiecare 4 rinduri corespunzatoare unei litere,a fost privita foarte ciudat.Cica i-ar fi "suprasolicitat"...

Ciuf tocmai cind era sa intreb de tine ai intrat!! Multumim pentru vestile bune!!! Voi ce mai faceti?

Acum nu numai ca nu am gasit acel memory stick,dar ieri ma suna sotul sa ma intrebe daca am dat cumva de cheia lui de la casa ca se jucase Markus cu ea duminica seara si nu o mai are in portmoneu...

Azi a fost la eco (la particular) dar din pacate doctorul nu a putut vedea sexul lui bebe fiindca pe parcursul celor 20 de minute in care l-am "vizionat" s-a incapatinat sa nu ne arate...Probabil aceasta va fi si ultima mea ecografie daca nu apar pe parcurs probleme (Doamne fereste).In fine, important este ca era totul bine, lichidul amniotic suficient,placenta sus okay si organele copilasului asa par a fi cum trebuie.Sigur,ar fi fost frumos sa aflam "genul" ,dar daca nu a dorit sa il dezvaluie poate ca asa a fost sa fie...

Mariana 20+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

news from Tania:RMN-UL BIEI A IESIT BUN, FARA MODIFICARI!!!!

Ce mai citim noi

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciuf

Rezultatul la RMN a iesit bun.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

acum am vazut ca ai scris si tu

Ce mai citim noi

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cool! Doamne ajuta! Dar totusi care e diagnosticul?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

URAAAAAA !!
Offf, ca nici nu puteam sa ma duc la culcare fara sa stiu nimic de Bia de Tania ....

micaalsa, ce ati mai patit si voi ! Bine ca s-a rezolvat.

Mariana, lasa, bine ca bebe e sanatos, tu oricum ai si fete, si baieti, asa ca sexul e mai putin important de data asta.
Siiiiiiiii ... vreau sa fiu prima care iti ureaza : LA MULTI ANI ! pentru micuta Magda, care implineste maine 1 an. Sa-ti traiasca, sa fie fericita si sa aiba o viata frumoasa !!
Ce face ea, a inceput sa mearga ??

Ada, ptiu, sa nu-ti fie de deochi, dar ce-ai slabit ! Ai urmat vreo dieta ?
Maia e mortala, ca de obicei, si mi se pare ca i s-a mai deschis parul la culoare ! I-a crescut si e o cretulina scumpa, seamana cu Bia de Noe (amandoua au parul lung si cret).

ciuf, ce mai faceti voi ??

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Bia, yes!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

No, de ce ne-a fost frica n-am scapat...
aseara Marc a facut iara febra mare, de data asta a inceput si sa respire greu, suierat, de am zis ca daca nu-si revine dau fuga la Urgente. Din fericire i-a scazut febra, dar dimineata, dupa ce si-a baut lapticul a tusit asa de rau incat a vomitat in jet , iar dupa ce i-am dat medicamentele le-a vomat si pe alea. Si ne-am impachetat repede si ne-am dus la spitalul de copii, era de garda o dr. f. draguta (ne-am dus si cu interventii, asa ca...), care s-a mirat ca pediatra ne-a dat Prednison pastile (pe astea nu le-a inghitit nicicum, ba le-a mai si vomat, asa greata si-a facut), l-a consultat, a confirmat diagnosticul de pneumonie (si spastica), din fericire nu ne-a retinut la spital, dar ne-a trecut imediat pe injectii intramusculare(Delia, asa e, astea sunt mult mai eficiente, plus nu deranjeaza stomacelul), prima i-a facut-o asistenta acolo, a doua a facut-o maica-mea in seara asta. Si maine a treia injectie si gata ( hidrocortizon). Aaaa, ne-a recomandat aerosoli, am si cumparat din farmacie aparatul pt. aerosoli, acuma sa vedem cine a sta cu boticul in el, ca il cam sperie. Marc a fost f. cuminte, cooperant, la prima injectie nici nu si-a dat seama bine ce se intampla si a plans tare putin. Starea lui generala e buna, e activ, dar acuma seara a facut febra din nou. Ufff, nu mai trece odata si asta!
Catrinel, imi pare rau, ca stiu prin ce treci tu acum, iti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine! Io am mai luat si Omez, ii bun. Tinem pumnii sa nu raceasa Oana din nou!
Ciuf, voi ce mai faceti?
Micaalsa, mai ce chestie cu cotul dislocat! na, chiar n-am mai auzit asa ceva! ce imprevizibili is copiii astia!
daaa, ar trebui sa mai facem si noi o cura de Praid, tare bine ne-ar prinde... mai ales acuma, ca imunitatea i intr-un hal fara de hal.
Mariana, ma bucur ca totul e ok cu sarcina, lasa ca vei afla si sexul copilasului, sanatos sa fie! si pana la nastere nu mai faci nici o ecografie?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput