***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Sonia! Felicitari pentru progrese

Didi - foarte frumoase pozele, pe Robert l-am vazut suparat de cateva ori pe partie, ii placa mai mult la schi sau la patinaj? Dragutul de David, cate vanatai avea, i-au trecut? cum de s-a lovit asa, se ridica singurel in picioare?

Moko - succes la examene!

Ia uitati-va cum www.youtube.com/user/mihamora" target="_blank"> a adormit copilul meu, m-am distrat teribil
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am si eu in sfarsit net

LA MULTI ANI SONIUTA IUBITA

Ma duc sa citesc din urma.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

LA MULTI ANI! Soniuta scumpa si draga sa cresti mare si sanatoasa
Petit Age si Vladut face din cap stanga - dreapta , dar atunci cand ii este somn sau obosit
Moko bafta multa in continuare la examane si sa termini cu bine
Motannel multumim frumos ca ai admirat pozele cu "fotbalistul BANEL"
Mihamora m-am uitat la filmulet cum a adormit pitiku tau si tare frumos mai este, dar are cu cine sa semene
Fetelor de aproape o sapt VLADUTU NU MAI VREA PIUREUL DE LEGUME, nici cu carnita , nici cu ou cu nimic, doar piureul de fructe si seara banana cu iuart sau cereale.
Laptic bea bine , dar nu e suficient si in 2 sapt nu a luat nimic in greutate.
Ce sa fac, cum sa il pacalesc? sa fie de la dintisorii de jos , ca aia au mai ramas de iesit?
Si azi am observat ca pe cap are multe pete rosii, i-am dat cu TRIXERA DE LA AVENE si parca acum sau maronit, eu ii dau antibiotic ca e racit, sa aiba vreo reactie? dc nu ii dispar maine ma duc cu el la doctor.
Va pupam

poze cu bebe Vlad Stefan

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fetelor sa va mai zic una tare de to???????????/
PAULY, mamica cea frumoasa asteapta bebe nr.2 .
Este insarcinata in 25 de saptamani.
Ma intreb oare pe noi de ce nu ne-a anuntat dar ii scriu eu imediat un SMS si revin cu raspunsul.
va pup.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Monicoasa -saru'mana Nici Dominic nu mai mananca deloc legume , carnita si ou,de cand cu dintisorii de sus nu mai vrea, doar daca ii pun in biberon mai mananca ff putin, altfel deloc. Mananca doar piure de legume, cereale si branzica.Sper sa isi revina cat mai repede, ca de acum are vre-o 2 saptamani.
Vas- wow ce veste! Sa fie sanatoasa si sa aiba sarcina usoara in continuare.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mihamora, am ras in hohote vazand micutzul adormit! E asa de frumos

Teodoral, @An, doctorul i-a recomandat D3 pentru fontanela. Cum nu am gasit - ia vigantol 5 picaturi o saptamana, 3 picaturi o saptamana...

Raportam - Manu ramane in urma la inaltime :(( De ce nu mai creste? Nu papa singura cu biberonul - doar se mai joaca un pic cu sticluta mica, dar nu papa. In schimb si ea "ma iubeste" de raman cu mici vanatai :))) Si fara par.
Deci cu asta e in urma.

Pauly, felicitari
Ce frumos!!!

Eu devin invidioasa. Vreau si eu bebe2! Numa' sotul tzaka tzaka ca e prea devreme, sa asteptam pana in vara, blah blah. In acelasi timp ma gandesc daca ar fi drept fata de Manu - o sa mai pot sa topai cu ea, sa o tin mult in brate... De unde sa stiu. Of. Dar tot pentru ea e mai bine sa fie copiii mai apropiati de varsta.
Si acum mi-a intrat in cap ca mai vreau o fetita dar si un baiat. Am inebunit de tot. Sa il fac pe al doilea si mai vedem.
Sa te tii daca dupa cumintenia de Manu o sa am un Boby de Ella - ma lecuieste de bebe 3

Liviana, acum mi-am adus aminte sa iti raspund. Plec la Londra in iunie

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, bravo! Eu sunt indragostita de Londra! In martie am o delegatie de facut, dar la 40km de LO, unde are firma noastra sediu. Sper sa-mi vad si "dragostea" cu ocazia asta.

Felicitari, Pauly!

Eu v-as sfatui sa nu va grabiti cu bb2, mai ales daca NU aveti ajutor constant din partea parintilor. Pe mine m-a ajutat mult diferenta de 2 ani intre copii prin faptul ca deja M e mare, stie multe, ma inteleg cu el. Nu vreau sa-mi inchipui ce-ar fi insemnat sa fiu cu burta mare si sa-l tin pe M de maini ca sa mearga, sa fiu cu sufletul la gura ca ar putea cadea si eu in imposibilitatea de a-l feri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, da, la mine asta e ca ma ajuta mama. Si imi zice sa ii fac cat mai e ea in putere ;) E moarta dupa Manu Ca toata familia de altfel.
Eu nu am mai fost la Londra si vreau sa ma duc de muuuult de tot. Acum o sa incep vanatoarea de hoteluri...

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vas, tocmai am vazut pozele...Sunteti superbi, toti 3. Si Eliza e o frumusete, are niste ochi extraordinari. Sa aveti mult noroc si sanatate.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 5 sapt. de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,
is cu amandoi acasa si, acum dorm, l-am tinut azi acasa pe R sa ne jucam mai bine, mai mult. 4 zile de gradi ajunge :)
Maine l-as duce la teatru, sa vad. ce stiti despre Kasperle-theater?

Wowww ce veste minunata Pauly!!!! Felicitari! pp ca diferentza o sa fie fix de 1 an intre Rianna si bb2.
Minunata veste. Ce emotie s-a transmis printre noi! in curand trecem iar pe majorete!

Oare unde-i miniuta

Io stiu ca pe la 1 an si 6 luni m-am inteles binisor cu Robert. Eram in ro si nu ma intelegea lumea cand ma vaitam ca nu asculta. A fost ca un prag cele 18 luni ale lui.

An@ & Mihamora, multzam de urari! Ce sa zic R nu a fost entuziasmat de patinaj decat putin dar la 30E /1 luna fatza de schi unde a fost 35E /zi conteaza, pt ca instructoarele de la schi se implicau ff mult si bine spre deosebire de cele de la patinaj: Vrei Robert sa mergi? Bineintels ca nu vroia! De ce?.
Dimineatza plecau, el si fetitza care apare in poze, voiosi. Si, noi ii mai filmam din parcare de peste drum :)
Nu, nu vreau competitie prin comparatie, pt ca nu e buna. stiu io de la mine. Vreau doar sa il implic, dar cred ca-i totusi mik si in plus baietii nu-s asa de ambitiosi precum fetitzele! Si, in plus ele sunt si mai precoce. Zic io, nu stiu date statistice :D

Elteka, tu il suspectezi pe Elias de intolerantza la lactoza?

io il am pe David tusitor de 2 zile daca pana vineri nu se amelioreaza ma duc la pediatru. Nu ma duc acu ca ma intorc cu paracetamol, pecemeu universal. Consum 4 E pe bilete inutil :)
Si, in plus se pare ca actiunea asta agregata a mea de al de-constipa l-a trecut pe scaun moale si des.

Vremea e asa de aiurita aici, acu ploua, ceatza acu e soare ca aseara nu l-am mai scos si am rugat o mamica sa mi-l aduce pe R cand si-l ridica pe al ei.

Andrada Unde esti?

ma duc si io langa ei

p.s David e vanat pt ca umbla, dar nu e prea rezistent si pica in cap, ma rog se loveste la frunte. e peste tot, nu apreciaza distata, chestii din astea

Mergi la inceput