*** LA REDOUTE *** (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Am facut si eu prima comanda pe 1 februarie....nu am avut rabdare macar sa vad daca e ok, daca ajunge, daca am nimerit masurile....ca azi am mai dat una...Acu..Dumnezeu cu mila, ce-o fi, o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by danadc

Eu astept o comanda din 17 si doua din 2...
Si totusi in suivi nu am nimic...
Sunt prea aglomerati ca sa mai actualizeze?
Au inceput sa vina comenzile din 17?

comenzile trebuie sa-ti apara in suivi "en cours de preparation" daca nu apar deloc inseamna ca e o problema si atunci trebuie sa-i contactezi

banii ti-au fost luati din cont?

cami daca-ti iei adidasii de la nike ia-ti cu un nr mai mare decat porti tu ca la nike sunt decalate numerele...eu tot ce am luat am luat cu un nr mai mare...doar la o pereche am luat teapa ma cam strang

inca nu am primit comanda din 17 am fost la posta si nu era venit coletul

------------------------------------------------

ingrid&noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Nushu, multumesc de pont!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai fetelor,

A mai patit cineva sa i se dubleze o comanda?

Am vrut sa dau vineri o comanda (cu jucarii si hainute de copii - microfonul, un leagan de papusi de la Fisher Price, o papusa, niste dresuri si o paturica de bebe cu doudou), am facut totul inclusiv pasul cu datele de pe card, iar cand sa validez, nu-mi aparea mesajul ca am reusit. In schimb imi aparea un mesaj cu nu stiu ce problema tehnica si ca trebuie sa dau comanda din nou. Ca atare, am mai dat una mai pe seara (produsele erau inca in cos, deci cosul nu era gol), in care insa imi spunea ca un produs (paturica de bebe cu doudou) nu mai exista si sa-l suprim. Il suprim eu si dau comanda din nou adaugand alt produs (o bluza pentru minela 2 euro), mi-o ia, totul ok pana aici. Dar surpriza: imi vine cate un mail de confirmare pe ambele comenzi, iat in suivi imi apar amandoua .

Mai pot sa fac ceva acum?
Daca vor veni amandoua pachetele, si in cel cu problema totusi nu va fi paturica, o sa-mi opreasaca banii pentru ea sau nu? Daca ma taxeaza si pentru paturica, mai pot recupera banii?

Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat... Multumesc.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Caprioara,scrie pe site,povesteste exact ce s-a intamplat si cere sa se anuleze una dintre comenzi.Am patit si eu mai demult chestia asta si s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Salutare redoutiste

Si-a luat cineva sandalutele astea? Pretul e ok mai ales ca sunt din piele http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5272262&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=9&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Jasmine, da io nu stiu sa scriu bine in franceza . Mai ai mesajul tau de atunci, poate ma inspir din el? Please ... Dau o bere ! Ca altfel nu stiu daca pricepe cineva ce vreau sa zic, cu franceza mea jalnica (deh, ramasite de cunostinte din scoala generala).

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mie imi plac www.laredoute.fr/vente-joggers-bas-femme-prix-mini.aspx?productid=324116478&documentid=207608&categoryid=27722478&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> joggers-ii astia ! Ce parere aveti?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mesajul nu-l mai am din pacate,dar poti sa scrii in engleza.Si eu tot in engleza am scris atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

A comandat cineva acesti balerini?
http://laredoute.fr/vente-ballerines-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324125233&documentid=281807&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

sau pe acestia?
http://laredoute.fr/vente-ballerines-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324125438&documentid=281807&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Sunt de calitate? Masurile corespund la aceste doua produse?
Merci.

Mergi la inceput