Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Dano fata.. ai grija de tine.. sa te faci bine cat mai curand!

Gabriela(77).. inca nu stiu cum merge I-a placut (in sensul ca n-a fost atat de nefericita cand a mancat) marul cu biscuiti. Ieri i-am dat banana cu mar dintr-un borcanas (sample primit acasa, ca n-as fi cumparat).. si i-a placut mullltttt mai mult decat marul cu banana productie proprie. Drept e ca al meu era mai consistent, ala din borcan mai fluid, deci mai usor de ingitit.
Azi i-am dat un alt borcanel.. fructe de vara cica.. si n-a mai fost la fel de incantata. Mananca aproape 100 g de amestec si apoi jumatate din cantitatea de lapte pe care ar fi baut-o daca n-ar fi mancat altceva. Mai mult de 100 inca nu vrea... Mai vedem, mai studiem.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

fac eu capitol.. sau se ofera altcineva?

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gema

Magda, ti-am trimis un PM, poate ai putin timp sa citesti.

Madalina si Alexia Cristina (12.09.2007)

parca zicea ca in weekend se duce la soacra, sa-si vada fata

(si sa aduca reteta de amnadina pentru Yaia.. ca sa imi trimita o data cu gogosile )

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuam.... aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Emma, avem de toate felurile de la 7 la 18 (cred ca mii sunt, nu?). La apartament aveam 12 ce or fi aia. Era suficient. Aici avem si din cele de 18 ca sunt spatii foarte mari. La camere cred ca de 9.

Afibebe, ma tot gandeam de ieri la voi si papa cu lingurita. Ce inseamna nu vrea lingurita? Nici Andrei nu stie sa pape cu ea, el isi pregateste gura de supt. Cand ii place mult deschide gurita dar tot curge mult pe langa. Cand nu are chef de papa e sigilat si trebuie sa ii distrag putin atentia pana incepe sa pape. Nu ai cum sa te astepti sa manance normal cu lingurita. Ei chiar daca deschid gurita modul in care isi iau mancarea este prin aceleasi gesturi de supt.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

mersi frumos.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna seara.

In primul rand, vreau sa ii multumesc lui Piciulika si lui Radu pentru sfaturile pe care ni le-au dat. Sincer nu am inteles f multe, dar o sa ii arat si sotului ce a scris Radu poate intelege el mai bine ca nu degeaba e inginer. Multumim mult. O sa intru si pe siteul cu pricina.

Betty admirat bb Mario si fund de sotior. Noroc ca a spus cineva pe site, eu nici nu mi-am dat seama ca bb Mario sta in fundulet, ma uitam fascinata si admiram. Mi s-a parut un lucru normal, desi Tudor nu sta inca. Cade. Dar nici nu incerc. Sta doar tinut de mine.

Danielle - - eu te inteleg cu depresiile, dar incearca sa scapi de ele. Ma bucur ca are cineva grija de tine (pediatra si psihologul). Incearca sa iesi mai mult acasa, poate te plimbi un pic si incearca sa dormi. Te mai supara sotul? Ca acum ii facem o scrisoare deschisa. Incearca sa dormi si sa stai cat mai mult afara. Si incearca sa te ingrijesti si sa gandesti pozitiv. Noi te si te

Mai stii cand erai gravida, cum te duceai si cumparai fuga fuga cate ceva pt Ebonee? Ba un cosulet, ba nishte hainute, ba jucarele. Pe mine ma amuzai cum fugeai tu si ii luai si din aia si din aia. Este o scumpa. Cand vii in tara, sa organizam o intalnire ?

Cecilia - scaun de masa de care vrei tu se gaseste in Dragonul rosu sau Niro la 200 ron. Si-au luat doua prietene de ale mele si sunt f multumite. Se lasa pe spate, au centura cu sistem de prindere in 5-7 puncte (nu mai stiu exact). Daca vrei o poza o sa iti arat.

Tomitza - parca tu cautai Galactogil. Am intrebat-o pe cumnata mea care lucreaza la farmacie si nu au. Si mi-a spus si ea ca nu se gaseste. Cum e cu productia de lapte?

Danuta - am admirat-o pe Miruna, e o scumpa

gabriela77 - Tudor bea si apa si ceai. Apa i=am dat mai rar, dar nu am avut probleme. Dupa ceai e innebunit. Se bucura tare mult cand vede biberonul, si de cateva zile, prefera ceaiul in locul laptelui. Ceaiul pe care i-l dai tu e indulcit? Sunt unii copii carora nu le place ceaiul pur si simplu. Incearca cu Pepsi!

Ca tot veni vorba de administrarea medicamentelor cu seringa speciala, sa va zic si cum procedam noi. La inceput ii dadeam cu lingurita, apoi cu seringa de la Nurofen sau de la alte medicamente, dar acum - pentru ca lui mamii i-a placut, avem un biberon mic, mic, mic, special pt administrarea medicamentelor. Ii pun medicamentul si apoi ceai. Il adora si il ia imediat. Si nici nu da pe alaturi nimic. Pentru cine nu stie despre ce vb, e ceva de genul asta. http://reclama/detalii.php?cod=EK293

Noi am avut azi urmatorul program.
Ne-am trezit pe la 10.38 (ca a sunat tel), ne-am invartit un pic prin casa, la 12.20 parasit domiciliul - sotul cu bb la plimbare, eu la coafor sa ma tund, sa ma pensez si sa ma mustacesc. M-am tuns un pic ca la varfuri mai era putina vopsea, in rest totul natural. Si apoi am mers si eu in parc dupa baieti si am facut o tura de parc, am stat cam 3 h afara. Sper sa nu raceasca baiatul.

Apoi ne-am intors, am mancat si ne-am culcat toti trei pana la 8, adica vreo 3 ore . Si apoi am culcat iar baiatul . Pe la 11.

Inainte la baie, Tudor statea cuminte. De ceva timp, de cand s-a mai marit, cand il intoarcem sa il clatim, incepe sa urle. Prima data am zis ca ii e foame, poate i-am dat cu apa in ochi, poate il doare la putzica cand il spalam...urla si urla...ultima oara cand i-am facut baie, am zis: poate e suparat ca se termina baia. Si l-am scos din baita, eu l-am tinut, sotul a clatit cadita si l-am bagat iar, a tacut instant. Credeti ca asta poate fi, e suparat ca se termina baia?

Si inca ceva: am vb cu o mamica in parc si mi-a spus ca ea nu a lasat copilul sa planga. Si odata a inceput sa planga (ea zicea ca e suparata fetita ca se termina baa- de aici mi-a venit si mie ideea) si a plans si a lesinat. Deci, nu lasati copii sa planga.

Descarc nishte poze sa va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Celia
Adimercedes,sa va traiasca mica crestina scumpa , sa va bucurati de ea.
Cum va simtiti acolo, si cum e cu copil mic ? Aveti un cerc de cunoscuti romani? Mie una mi-a lipsit curajul sa ajung acolo cu baiatul care are acum 9 ani, dar cu asta mica...asa ca tati s-a intors in sept ,dupa vreo 2 ani (cu vacante) din Au si NZ. Dar ...nu se stie niciodata... M-ar fi interesat cum e cu copii mai mari pe acolo ...sa vad cum e cu scoli etc.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Celia, multumesc pt urari.

Nu prea stiu cum e cu copii mari pe aici, ca eu numai pe Lisa o am. Deocamdata. Insa am prieteni care au venit cu copil de 11 ani si a fost ok. E mai greu la inceput pt copil, pt ca e atasat de bunici, are prieteni acolo, scoala, stie el mersul lucrurilor. Insa prietenii nostri sunt bine. Baiatul s-a acomodat f bine, a invatat repede engleza si acum la scoala e primul! Ei au si o fetita de vreo 3 ani, sunt foarte fericiti de alegerea facuta.

La inceput e greu, cum am zis. E greu si pt parinti, ca trebuie sa le iei pe toate de la cap, sa iti gasesti locuinta, serviciu, sa inveti mersul lucrurilor. Dar e posibil. Mie imi place f mult. Singura parere de rau e ca nu am venit mai devreme (!)...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput