Quelle 5
Raspunsuri - Pagina 4
melany72 spune:
Eu astept o comanda, am si sunat intre timp la ei si mi-au zis ca nu era nimik trimis dupa vreo 2 saptamani. Nu stiam ca nu mai trimit prin curiero...nasol, mie imi convenea ca ma sunau si veneau la usa...ca asa coada e la posta...
Ia sa bag eu un telefon.
Plus ca ma imprietenisem cu omul de la curiero din zona mea.
melany72 spune:
Revin cu info noi: se poate trimite prin curier comanda, dar nu se mai poate specifica asta la comanda facuta prin internet. Deci daca comanda se face telefonic se poate opta pt curier.Uraaa...
Si cica trebuie sa soseasca o parte din comanda...ura din nou.
catrinik spune:
quote:
Originally posted by melany72
Revin cu info noi: se poate trimite prin curier comanda, dar nu se mai poate specifica asta la comanda facuta prin internet. Deci daca comanda se face telefonic se poate opta pt curier.Uraaa...
Si cica trebuie sa soseasca o parte din comanda...ura din nou.
Asta e bine.
O sa sun si eu miine la ei sa modific comanda.
IonescuOana spune:
Pentru fetele care au intrebat mai inainte:
Eu la pantofi am comandat aceeasi masura ca in Romania si mi-au venit OK, nu au fost diferente. Insa s-ar putea sa fie la firmele din interiorul catalogului Quelle, cum sunt si la noi diferente intre pantofii de la diverse fabrici.
Produsele comandate mi-au venit toate, insa Impartite in mai multe pachete. TAXA POSTALA MI-AU ADAUGAT-O LA FIECARE PACHET, nu numai la primul, cum spun pe site. Pt. electrocasnicele mari se plateste taxa mai mare (50 RON) si trebuie specificat ca doriti livrarea prin firma de curierat.
Termenele de livrare difera - unele vin dupa doua sapt. altele dupa doua luni.
IN orice caz nu trebuie comandate lucruri pt. copii mici sau cadouri cu data fixa (decat daca va luati o marja de intarziere suficient de mare sau aveti alt cadou ca alternativa, deoarece sarbatorile trec, bebelusii cresc, nu sta nimeni sa astepte dupa cum sunt sau nu in depozit produsele Quelle).
Cataloage ei trimit, dar nu intotdeauna ajung, si asta tot din cauza firemei Curiero.
Trebuie sunt la tel. si cerut inca un catalog daca ei spun ca l-au trimis iar voi nu-l primiti. In fine, asta numai la inceputul sezonului... pt. ca dupa aceea se termina. Produsele pot fi vazute si pe net, in sectiunea respectiva, dar altfel e sa rasfoiesti un catalog...
Va doresc numai bine
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
gabi30 spune:
Buna
Am facut si eu o comanda pe 31 oct., online.Abia apoi am citit ca au probleme cu livrarea produselor.
Am tot incercat sa sun sa vad daca au produsele pe stoc (ca am nevoie de ele pana pe 30 nov)....dar nu raspund la nici unul din telefoanele de pe site,nici pe mail.
In cazul in care vin dupa vreo 2lunipot sa nu le ridic?ca nu imi mai sunt de folos.
Gabi
IonescuOana spune:
Da, poti sa nu le ridici.
Sau daca le ridici poti sa le trimiti inapoi si-ti trimit ei banii (minus taxe postale).
ioanaiub spune:
Gabi, am patit-o si eu cu ei, am comandat prin mai o rochita pentru fetita mea, era programata pentru ziua ei, in luna iulie. Coletul l-am primit abia spre sfarsitul lui august si nu l-am ridicat de la posta. De ce sa-l iau ca mai apoi sa-l trimit inapoi si sa ma cheltuiesc niste bani? Foarte simplu l-am refuzat.
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
gabi30 spune:
Hai ca m-am linistit un pic
Tot sun de cateva zile dar au un tupeu ceva de groaza...te lasa sa astepti pe fir,fix sau telefon,apoi inchid sau baga mesajul acela cu operatorii ocupati.
Gabi
mihaser spune:
Buna!
Am comandat si eu 3 articole la sf lui sept si o bluza ptr fetita nici acum nu mi-a ajuns...era de 6 luni si asta mica pe 19 implineste 6 luni.
Nu mai comand ca prea se lungesc pe jumate de an cu o comanda.
anymony spune:
Fetele adik vreti sa m adesumflu cu comanda mea pentru craciun...?
si eu am sa sun miine sa vad cind poate ajunge comanda...acu n-ar fo o problema ca ocazii sa ii dau cadoul sunt...sf ioan...ziua ei...dar as vrea totusi sa il am de craciun. e prima mea comanda la ei...sper sa nu ma dezamageasca chiar asa..
cataloagele vad ca au ajuns...dar doar cele cu moda pt copii, marimea mea si tentatia modei..cel mare si cel cu jucarii am vaga impresie ca mi-a fost suptilizat din posta...am gasit numai bucata de ambalaj de plastic cu numele meu si eticheta"toamna-iarna". vecini nesimtiti...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina