Colectia de toamna-iarna 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 20
camelia_daniela spune:
Madutza, tinem pumnii la analize! Sanatate multa va dorim!
Noki si noi suntem tot pe la 11.5 kg ... O sa facem un grup de silfidenii!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Maria, e clar..ai nostri sunt frati de grava foametei!!! La noi e identica treaba cu cele 2 scenarii, cu diferenta ca in ambele variante, mai ales in prima se trezeste.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
Cami, Noki, dar cat masoara mandrele voastre? A mea ajunge pe la 93-94 cm.
Cristina & Elise-Stefania
Noki_Lara spune:
A mea e o piticanie-bidiganie. Sub 90 cred, dar habar n-am exact ca nu o pot masura si la doctorita de familie care s-o masoare mai tzeapan, nu am mai fost de la 1 an.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Cristina, Daria mea e pitik, are cam 87 - 88 cm ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Morgano spune:
Fetele, nu va mai plangeti: Ana are 96cm si 11,6 kg... asa ca atunci io ce sa zic? In plus e de vreo 2 sapt la talente la masa si greva foamei...
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
crissy77 spune:
Ripley, mami de steluta si floricica, ce bine ca mai ai si tu timp sa scrii. Eu nu ma mai plang de greutatea fetei, fac haz de necaz. Si noi suntem cu fitze la masa.
Noki, eu am desenat tocul usii si e incantata cand o masor. Am vazut prin magazine cm pt copii sub forma de animalute, care se lipesc pe perete sau usa.
crissy77 spune:
Nu am chef de facut planificari, asa ca o sa schimb scutecul.