Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, super fain apartamentul. Imi place ca este foarte aerisit si luminos. Sa aveti numai bucurii in el!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, eu iti scriam tie la mesajul de mai sus si tu imi scriai mie! Da, stiu cum e, o inteleg pe prietena ta, dar eu nu mi-am propus sa-l dezvat, adica ma pling ca vrea in brate si ca ma oboseste acest lucru, dar nu o fac cu toata gura, ca-mi si place cit de lipicios e. Si il inteleg, ma pun in locul lui, cum poate sa fie mai bine pe un pat rece si sa fii singur acolo, decit in brate la mama, daca se poate cu titza linga guritza, cind are chef sa mai ia un git de laptic!?! Eu nu stiu daca l-am invatat, ca al meu s-a nascut gata invatat, nu a fost nici o zi altfel. Dar este adevarat ca am intretinut din plin invataturile cu care s-a nascut, ca la cit umblu cu el in wrap pina si mie care il duc mi se pare normal ca acasa sa vrea tot acolo. Se va dezvata el cind s-o insura, o sa se urce in poale la nevasta-sa! Iar despre Agata, spun ca nu s-a rezolvat pentru ca sint suparat pe ea, dar sint si pe mine, pe noi. O vad vinovata, dar mai tare ma vad pe mine, ne vad pe noi, ca doar noi o crestem. Si cum oricum joi cind v-am scris ma vedeam depasita si inefiecienta si ca nimic nu-mi iese cum trebuie, problema nerezolvata e pe-aici pe undeva. Nu stiu cum va fi dupa-amiaza, acum a terminat wu-shu-ul si e pe drum spre petrecere, acolo se va relaxa si poate ca pina la 5 cind va ajunge acasa, vom vedea amindoua altfel lucrurile. Probabil ca va trece de la sine de data asta, de pedeapsa ma tin, ca de obicei cind spun ceva si fac si sper sa nu mai fie si o a doua oara... ca abia atunci imi voi pune serios problema. Desi am sufletul atins de certurile cu ea din ultimele zile si de comportamentul ei, desi sint convinsa ca am facut si fac greseli in cresterea si educatia ei, o iubesc mult de tot si sper ca aceasta iubire imi va arat si calea prin care vor rezolva impreuna problemele ce apar in viata si relatia noastra. Sper!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... sper ca nu ne-ati uitat ... eu una va citesc zilnic, dar nu prea am curajul sa raspund.
Astazi am avut o zi superba ... am implinit 28 de ani si am fost super fericita ca am o familie frumoasa si implinita.Multumesc lui DD pt cele 3 minuni care pe zi ce trec sunt mai frumoase si mai destepte si sper ca fiecare an sa fie la fel de frumos ... poate chiar mai frumos decat atat.Am vrut sa va impartasesc si voua sentimentele mele .
Maine o sa incerc sa pun si niste poze sa ne mai revedeti.
Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Saryta!28 de ani???

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI, Ioana!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani Saryta !
La Multi Ani Ioana!
Tot binele din lume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI MSTROIE!
LA MULTI ANI MONU!
LA MULTI ANI IOANA!
LA MULTI ANI SARYTA!

Sa va fie viata asa cum o visati, asa cum v-o doriti, cu sanatate si noroc!

Sa ma scuze sarbatoritele a caror zi de nastere a prins vechime

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, SARYTA!!!
Sa fii sanatoasa, multi-mamico! Sa fiti fericiti cu totii si sa ai doar bucuriii de la minunile tale!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput