Copiluti de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

E simpatica Tudora, are o foaie cu mai multi elefanti si numara: unu, doi, tei... mutzi!!! Adica pina la trei stie, mai departe sint multi, nu mai conteaza citi. Fiecare elefant are cite o culoare. Spune: pink, yelow, roshu... atele (altele). Adica restul sint alte culori, ce mai conteaza care!?!

I-am facut doua poze lui Lisandru, ieri l-am pus pentru prima data in bouncer cu jucarii in fata. Incepusem sa-i fac si un filmulet ca sa-l auziti cum gingurea si ridea la ele, dar s-a terminat memoria in aparat, ca nu mai stersesem pozele de la nastere incoace. Si cind m-a intors sa-i fac filmuletul era deja obosit si incepuse sa scinceasca. Uitati-l www.dropshots.com/aurice#date/2008-02-01/16:06:35" target="_blank">aici!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi Ani Ioana si Saryta!!! Numai bine va doresc si sanatate ca e mai buna decat toate...

Nelia, nu am experienta la copii mai mari din pacate dar pot sa zic ca astfel de iesiri sunt normale la fete :).Fetele se exteriorizeaza imediat pe cand baietii(nu al meu, Aidan e ca o fata LOL) sunt mai inchisi in ei.
Cred ca trebuie sa ii exlici mereu ca va raneste santimentele si va intelege ca nu e bine ce face.

Bea, foarte dragut apartamentul vostru, sa il stapaniti sanatosi!

Multumesc pt suport in cazul nepoticii mele....marti aflam daca s-a raspandit cancerul in oase si daca e asa nu ii vor mai administra nici un tratament inafara de morfina pt dureri si o vor lasa sa se stinga ca nu se mai poate face nimic in cazul asta....cumnata mea, saraca e ca o stafie, e atat de trista si de trasa la fata....imi pare atat de rau pt ei...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adriana, of, ce trist este! Ce soarta a avut micuta! Imi pare atit de rau! Si pentru parintii ei la fel! Ei, uite, astea sint probleme cu adevarat insurmontabile, nu crizele de personalitate... Acum cind citesc imi vine sa ma duc sa sterg toate mesajele in care m-am plins, pentru ca inainte de toate bine ca sint sanatosi, restul se rezolva. Asteptam vesti, sper ca mai bune!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ia ghiciti de vrea mucoasa mea de 2 ani si o juma de metru! Unde e netul meu? vleau PC meu!!!!!!!!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Saryta !
Mama ce mamica tinerica esti !

Anca saru'mina, am primit invitatie, dar acum am o problema la calculator, nu stiu de ce nu am acces la webshots, asa ca nici la pozele mele nu pot intra . Caut meserias sa-mi repare ce-o fi defect pe aici si dupa aia imi voi clati si eu ochii cu pozele voastre . Inca o data, multumesc

Adriana Doamne ajuta sa nu fie atit de grava, sa mai fie totusi o speranta.

Laura sanatate multa, nu stiu ce altceva ti-as putea dori, ca vad ca-n ziua de astazi tot batrinii se simt mai bine si sint mai sanatosi decit tineretul.

Elisor bine ai revenit, curind voi disparea si eu de pe forum, deh, voi intra din plin in gradina, dar mai bintui pe aici vreo luna. Sanatate multa si sa-ti treaca mai repede tusea.

Nelia mie deja imi face Isabella crize de personalitate, cu trintitul usii in nas si urlete, iar rujurile, creioanele de machiaj, trusa, trebuie sa le ascund, ca atunci cind intra in baie, iese unsa cu toate culorile si parfumata pe deasupra. Ce spui, e cam devreme sa ma confrunt cu aproape aceleasi probleme pe care le ai tu cu Agata.

Ufff, cite mai vroiam sa scriu, dar cu maimuta care-mi da coate in spatele subred, nu mai pot.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Poze cu noi toti.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by loreen

[font=Comic Sans MS][maroon]LA MULTI ANI IOANA...

lA MULTI ANI SARYTA...

Scriu intr-o pozitie total adecvata cu starea inc are sunt...sunt in plina criza de lombosciatica pe care mi-a provocat-o singura intr-un exces de sado-masochism acut...ieri am stat 12 ore incontinuu pe scaun...azi vreo 3 la cratita si acuma imi ling ranile de durere...
Chiar meditam la nemurirea viermilor de matase si imi dau seama ca la 34 de ani sunt o fosila mergatoare cu o galeata de boli una mai buna ca alta...

Laura, multa sanatate, pai tu esti din una in alta, bag seama ca ti se trage de la statul la mare, umezeala mare, se rodeaza organismul mai repede .
Tu ar trebui sa-ti iei cel putin o luna de concediu si sa intri la recuperare completa.

Nelia, te admir cata rabdare ai cu toti 3, eu am unul, sunt destul de rabdatoare si intelegatoare cu el, dar e doar UNU. Tu la trei sa faci fata mai coboara si tu standardele, esti mult prea exigenta cu tine insuti
Pupe Anca de baiat frumusel si cumintel .

Elisor, ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si mai ales sa aud ca v-ati recuperat cat de cat.
Da, intr-adevar boieresc pe acasa, mama a preluat bucataria, tata pe Patrick, iar noi - piu parca suntem in concediu. Profit din plin, ca din mai imi iese mie boieria din curuleata.
Patrick din prima seara s-a uitat la camera de baby, la noua lui camera si categoric mi-a spus, ca nu acolo ca el nu mai e baby . Ii place la nebunie noua camera si le doarme bine ca inainte.
Acum asteptam niste musafiri cu baietelul lor de 2 anisori, sa se joace astia mici.Piciul mic a fost in curte cu tata cu saniuta, sus - jos pe slide si la playground, a venit rupt de oboseala in casa si inca doarme bustean.
Intr-adevar casa e mare si f. mult spatiu, dar ceea ce imi place mie cel mai mult si m-a facut sa ma gandesc sa o cumpar de cum am vazut-o e gradina - foarte mare si draguta. De abia astept vremea buna.
pup blondina mica si scumpa, sa nu se mai lege nici un virus de ea.

Danelutza, ma bucur ca au ajuns. Pai da-mi numele computer-ului tau, access sa ma logez remotely si te rezolv eu, nu mai umbli dupa doftori de computer.

[b]Saryta
, , , "LA MULTI ANI!" si la cat mai multi ani alaturi de familia ta minunata. De la mic la mare - sunteti absolut minunati, fara cuvinte. Unde ai purtat cele 3 burtici, areti superrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Saryta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by loreen
Beatrice micut si cochet apartamentul vostru...vad ca tot alb ca si la Anca...din cate am priceput eu ,doua camere inseamna un dormitor si living ?!

Daaa, cu 2 camere. Livingul si dormitor... Pai este o idee mai ieftin si de data asta doarme Pifosul la el in pat. Ceea ce inainte adormea in camera lui si la 4 dimineata ne vizita... Si ne mai si trezea.. Asa, aici are patul lui, coltul lui si are si loc sa se joace cat vrea.

Aici doar daca vrei alta vopsea pe pereti vorbesti cu asociatia si vine nenea inspectorul si iti autorizeaza sau nu. Dar cam toate apartamentele sunt la fel si nu prea cred ca ai putea...
Dar noua ne place alb... creaza multa lumina!

Adriana, multumim..

Saryta

Apartamentul l-am aranjat relativ repede ca ma deranja de numa sa vad toate cutiile insirate. Asa intr-o seara am terminat 50 de cutii... Ne-au mai ramas sa le ducem in subsol si sa mai vedem ce mai pastram, dar in rest pus la loc, aranjat... M-am ambitionat sa termin desi eram varza de oboseala, dar asta este!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salutare si de la noi, speram ca nu ne-ati uitat de tot.
Robert creste si vorbeste din ce in ce mai mult, ne amuza fantastic cu greselile lui gramaticale, numai in romana, in rest vorbeste perfect. Din octombrie merge la gradi si sunt foarte multumita, a invatat asa de multe lucruri si s-a "dezghetat" asa nu stiu cum sa zic, canta, spune rime, numara, zice si culori si ce ma distreaza grozav e ca e mare vedeta la el in grupa cand se duce dimineata il pupa toate fetele si vreo doi baieti. Cu sanatatea nasol, la inceput cu tuse si temeperatura, e acuma mai bine ca vad ca de vreo o luna nu a mai facut nimic, dar noi suntem bolnavi ca naiba gripa dupa gripa, infectii, antibiotice etc. si am asa o mica banuiala ca el le aduce acasa.
A luat si lectii de ski, cu clapari si skiuri adevarate, se tine foarte bine pe picioare dar cand prinde un pic de viteza ii e frica si plange exact asa faceam si eu imi aduc aminte cand eram mica.

Am vazut poze cu noul ap. al lui Beatrice, foarte frumos, sa va simtiti bine acolo.
Foarte tarziu, dar mai bine decat deloc, felicitari Nelia pentru baietel sa va traiasca e tare tare scump.
Gabitzam felicitari pentru sarcina si tinem pumnii stransi pentru rezultatul analizei.
Androix felicitari pentru slabit, fantastic, sa imi spui si mie cum reusesti eu tin o nenorocita de dieta cu fructe si legume, mai mult legume si mi-e imposibil sa nu trisez o data la 2 zile si e totul degeaba, nu stiu ce naiba sa mai incerc.
La multi ani tuturor sarbatoritelor!

va pupam
monica & rob

Mergi la inceput