Nou stil de viatza (174)
Raspunsuri - Pagina 8
CRISCOSTY spune:
Tzuni vazut albumul frumoaselor, multumim
....sunt numai fete frumoase
Iti pun si eu linkul pozei pe care vreau sa o pui in album, am sa mai fac alta cand ajung la 80 kg![]()
http://family.webshots.com/photo/2526040630102854728ZteDvs?vhost=family
Crys si Dany
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community&vhost=community
Tzuni spune:
Cryscosti, esti si tu in album. Ti-am trimis PM cu procedura prin care sa scii doar POZE la semnatura. Nu l-ai primit?
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
CRISCOSTY spune:
Tzuni, merci
Acum am vazut, am tot incercat in fel si chip, dar nu am mai avut rabdare asa ca am zis sa las asa. Ma simt nasol, m-a luat gripa cred si ma doare si burta, se apropie rusii
Am sa incerc cand ma simt in stare, merci
Ce face Maria, doarme?
Crys si Dany
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community&vhost=community
Tzuni spune:
Nu mai doarme. S-a trezit si alearga pisica prin casa. Si chiuieeeee, are o guraaaaaa....mama-mama 
Tzuni
Zuzilici spune:
Am ajuns dar mi-am facut de cap. Adica mi-am facut un expresso ca sa ma cinstesc si pentru ca tot nu mancasem pe ziua de azi am bagat si-un shake (suc de portocale, afine, mure,zmeura, anannas + 1 banana). Acum ma gandesc sa pleca acasa. ![]()
Tzuni ia la mama poza faimoasa.. Saur' mana! 
Si-a mea trage niste tipete de mama, mama. Mai noi cocosul nu face cucuriguuu, la ea face Cuucaaaa, Cuucaaa, Pacat ca n-o puteti auzi. e musai s-o inregistrez cum face. E simpatica foc.
CarmenE prioritate, prioritate dar sa ia si de la mien ceva, Macar jumate, da? 
Gusta
. Se lasa cu mixaje azi? ![]()
Crys sa-ti mai scriu cum sta vrajeala cu pozele????
Mai fetelor va rog eu, uitati-va la filmul acesta. ZIETGEIST scrol down si-aveti subtitrarea in romaneste.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Zuzilici, eu de azi dimi ma tot uit la filmul asta. E foarte interesant.Mi l-am si salvat in calc ca tre sa-l aprofundez intr-o noapte, pe liniste. Intr-adevar te pune pe ganduri.... Am ajuns cam la jumatatea lui.
Fug sa pun poza in album
PS. Suna fain shake-ul ala!
La noi deocamdata toate animalele fac "ham-ham". Mergem in parcul national si-i arat in lac ratele si-i spun: "mac-mac". Ea-mi zambeste si parca ma corecteaza: "ham-ham"
![]()
Tzuni
Tzuni spune:
Zuzilici, gata, esti in album! Cine mai doreste? Cine mai pofteste!
Mik, am uitat sa-ti multumesc! In viata asta am fost facuta oricum,numa'sfanta nu 
Hai fetelor, sampanie pt toata lumea de ziua mea din Franta! ![]()

Tzuni
Eftimie C. spune:
Mai, da ce greu se incarca pozele pe webshots 
POZE
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Zuzilici, gata, esti in album! Cine mai doreste? Cine mai pofteste!
Mik, am uitat sa-ti multumesc! In viata asta am fost facuta oricum,numa'sfanta nu
Hai fetelor, sampanie pt toata lumea de ziua mea din Franta!
Tzunimic si drag si scump si MARIA
Multumesc! Si
Isabella stie ca pisica face Meou! Catelul: Ham! Soricelul: Chit! dar si greierele tot Chit! face. De cocos am scris deja dar la fel face si gaina: Cuucaaa!
Pe vecina de-alaturi o chema: Akaka, nu Agata, pe Torro il cheama Ouoo, si-ar mai fi multe de-ale ei.

Uite asa incepem sa invatam vocabularul puiutilor.
ZIETGEIST
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mai, da ce greu se incarca pozele pe webshots
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Felicitari Carmen.
Mai fetelor nu stiu daca stiti dar se pare ca s-au rupt 2 cabluri de internet sub marea Mediterana, care aprovizionau Asia (India, China, etc) drept urmare acei useri au fot redirectionati pe alte lini. Asa ca daca astazi vi se pare ca Internetul merge mai greu, nu vi se pare, e chiar adevarat si asta e cauza.
Carina distractie placuta.
ZIETGEIST
Zuzilici