Nou stil de viatza (174)
Raspunsuri - Pagina 6
Eftimie C. spune:
ok, probabil ca deranjez, dar as vrea si eu sa invat sa pun poze sub/la semnatura.Ma
cineva? 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
rolo spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
ok, probabil ca deranjez, dar as vrea si eu sa invat sa pun poze sub/la semnatura.Macineva?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113577
sper sa te ajute
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
hcclara spune:
Salut fetele, mamaaaa cat ati putut scrie, v-am lasat la capitolul trecut pe pag.13 si unde va gasesc acum????
in primul rand va multumesc inca odata pt sanatatea transmisa lui Luca...e inca bolnav, a tusit toata nopatea, azi l-am dus la dr, mi-a dat spasmo mucosolvan si antibiotic, dar nu mi-a scris antibioticul c placere, asa ca mai astept, de azi ii dau si vitamina C ca imi aduce mama.
Marilena, eu zic sa-ti faci rost de un decodor, uite ce fericita e Tzuni!!!
pai treaba e asta??? ia arunca cutia cu suruburi deseara sub masa din greseala, savezi prin ce senzatii treci pana le gasesti pe toate!!!
Tzuni, sunteti amandoua niste frumoase, sa fiti sanatoase...lam intrebat pe Luca "e frumoasa fetita?" si a zis el "daaaaaa"! are gusturi fiu-meu! sa folosesti sanatoasa cantarul!
Delia, felicitari!!! iar site-ul e deocheat foc, daca il deschid cand e barabtu-meu acasa o sa ma intrebe ca numa de-alea am in cap??? asta fac eu in lipsa lui! ...stim noi ca n-ai avut intentii rele!!!
Anda, multa sanatate! La fel si tie Crys pt Dany! si daca mai sunt bolnaviori multa sanatate!
nu mai am timp acum, m-a sunat sotul sa-mi zica ca a juns mami si sunt in drum spre casa, poate mai intru deseara sa vad ce faceti, va pup pe toate si va doresc un weekend placut!!!
gusta spune:
Cuscra nu am pus dar diseara am sa iti arat.
Carmen2003 am sa scriu 3 mesaje pe zi e bine?![]()
Claudia diseara avem iar musafiri asa ca pot sa arunc orice ca sincer nici nu ma duc sa le caut.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Zuzi, am vazut pozele, frumoase tare!
Crys, nici a vostre nu mi-au scapat, aveti un dulce de copil, sa va bucurati de el! da un fratior sau surioara nu-i mai faceti?
Carmen, pai cu melodia aia m-ai dat pe spate!!! bine ca n-am deschis-o cand era Marc acasa sa inceapa sa fredoneze pe aici! unde pleci??? eu sunt asa mai indiscreta! eu zic sa iei leptopul cu tine!
pupici acum chiar plec!
CRISCOSTY spune:
Claudia i-asi mai face o surioara, dar din pacate numai pot
Dar sa fie Dany sanatos...Pupici lui Luca
Ok cuscra astept![]()
Merg la culcare cu Dany, revin mai tarziu...
Crys si Dany
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Bine ai venit Alina!
Hai ca iti dau eu cele 3kg ale mele in plus!
Da, si mie imi place admosfera de aici, iar fetele sunt super!
Tu ce ai mai facut?
Laura, mama lui Andrei
Poze
Niu, niu, niu (cum zice fica-mea) las' ca i le dau eu pe cele 30 ale mele ca sigur o sa-si gaseasca un loc in listutza.
Alina bine--aivenit si spor la ingrasat. Am trais s-o scriu si pe-asta pe subiectul nostru.

Cred ca pe tine cel mai bien ar fi sa te trecem la mentinere.
Ei ce zici accepti oferta mea?
Cu ocazia asata am sa-i urez bun venit in
si Oanei si sper sa ramana cu noi chiar si cand va fi la mentinere.
Fetelor am uitat sa va spun ca filmul pe care l-am postat e mai mult un documentar pentru care iti trebuie rabdare ca sa-l vezi. O sa va de-a de gandit dupa parerea mea ca sa nu mai zic c-o sa vezi lumea cu alti ochi si-ai sa ai alte perspective asupra vietii.
No, hai ca merg sa mai citesc si revin.
Mik te pupic.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Crys si Carmen daca nu va descurcati cu ce-a postat Rolo dati-mi ragaz pana ajung la munca si-am sa va explic exact cum se face. 
Tunella frumusella, La multi ani
sa ne traiesti cu numele si sa fi fericita si iubita toata viatza.

Gata o tai ca la noi s-a anuntat furtuna de zapada. Si deja a inceput.
E prapad pe sosele. Sper s-ajung teafara.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
ruxij spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Heloo, heloo! Vad ca iar v-ati distrat azi noapte!
Tzuni, scump foc ingerasul tau! De abia astept sa va cunosc!
Ruxij, despre ce dieta vorbesti? e cumva monti?
hai ca m-a acaparat filmul pus de zuzilici; mai arunc cate un ochi!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Nu, South Beach. Seamana cumva si cu monti, dar nu e chiar la fel.