Pitici de Ploiesti 7
Raspunsuri - Pagina 20
madalina28 spune:
Vera dr Goraneanu mi-a urmarit mie in Ploiesti sarcina, bine era in paralel cu dr meu din Buc, dar am fost multumita de ea, a lucrat la Giulesti inainte sa vina in Pl,are cabinet pe undeva pe langa BCR, uite nr de tel 0244596360.
Poate facem ceva sa "reanviem" subiectul din cate am vazut sunt o gramada de mamici din Ploiesti care nu prea scriu pe aici
Va pe toate!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
godzila spune:
Mada, multzumesc de raspunsul tau rapid
Si eu toate fetele.
Nu stiu de ce e amortzeala asta...poate ca e ceva legat de iarna... hibernare
Da ce o fi cu Medeea...vad ca nu a raspuns la apel...ca doar ea a dechis subiectul...oare o sa ne faca alt capitol...ca eu nu prea stiu cum.
voicu_bebi spune:
salut fetele
Vera...un ginecolog bun mai este si dr Calin Boeru are cabinet cu dr Goraneanu pe str.cezar Boliac ...am vazut k madalina o recomandase pe dr goraneanu e ok si dansa
louiza..sarumana de felicitari..sper sa fie totul bine pana voi naste in mai
Anca..
27+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici
godzila spune:
Voicu_bebi multzumesc mult
Medeea am citit pe blogul tau...si pot spune ca abia m-am desprins. Super tare!!!
geo_ionita spune:
VERA:
Sa ne spui pana la urma la ce dr ai mers si daca ai fost multumita! Multa sanatate!
Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
geo_ionita spune:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Sa-ti fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara iar invie!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Georgiana,
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geo_ionita Un fir rosu, altul alb Anotimpuri se despart Primavara iarasi vine De la mine, numai bine! Sa-ti fie micul martisor Prilej de bucurie Acum, cand florile de gheata pier Iar primavara iar invie! Martie cel calator Iti trimite-un martisor Nu e lucru de valoare Dar atentia e mare! Georgiana, mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) |
Multzumim. O primavara frumoasa fetelor!
geo_ionita spune:
Ce liniste pe aici...aveam si noi nevoie de voturile voastre
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
Georgiana,
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!