La multi ani, braduti scumpi! (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, dar poti merge in timpul serviciului la piscina?

Electrostimularea nu are cine stie ce efecte, nu o prea recomand.
Nu mai stiu unde citisem de un aparat nou, tot la salon, care actiooneaza atat asupra celulitei, cat si a pielii lasate.

Sa stii ca la mine au functionat pastilele, si fara reactii adverse, dar depinde.

Eu am ajuns la concluzia ca de acum voi manca bine dimineata, paine prajita cu ceva, iar in timpul zilei usor, fara grasimi, paine, etc.
Orezul acela chinezesc sau arabesc nu ingrasa, ala se poate manca.
In general nu prea imi plac restrictiile. Vreau sa pot manca din toate, ca altfel ce viata am duce?
Imi place dieta lui Lali, in special faptul ca intr-o anumita zi se rasfata. Asa da, mai zic si eu.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor , cine mai e la cafea ? hai ca dau eu una .
Saru-mana pt. toate felicitarile , efectiv mau atins , faace mult pt. mine ca am cui sa spun fericirea mea .
Eu sunt inca plina de zambete nu ma pot opri , inca nu imi vine sa cred ca vom avea un baietel , nu am crezut vreodata ca mi se va implini dorinta .
La multi ani Rebecca , Horia si Alexandru ! sa cresteti mai si destepti !
Sper sa revin diseara , intre timp ma duc la lucru

Alina 19 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alina Maria

Buna dimineata fetelor , cine mai e la cafea ? hai ca dau eu una .
Saru-mana pt. toate felicitarile , efectiv mau atins , faace mult pt. mine ca am cui sa spun fericirea mea .
Eu sunt inca plina de zambete nu ma pot opri , inca nu imi vine sa cred ca vom avea un baietel , nu am crezut vreodata ca mi se va implini dorinta .
La multi ani Rebecca , Horia si Alexandru ! sa cresteti mai si destepti !
Sper sa revin diseara , intre timp ma duc la lucru

Alina 19 si Mandy Stephanie 3 ani

Te cred, si ma bucur mult pentru tine.

Eu sunt cam suparata, ca tocmai mi-a spus mama Rayan l-ar fi muscat de mana pe un baietel mai mic.
Cu mine nu a incercat asa ceva, ca si-o si lua instantaneu.
Acum sunt foarte suparata pe el, i-am spus mamei sa il pedepseasca.
Nu suport asa ceva, nu suport sa aud ca raneste sau supara alti copii, asa cum nu as suporta ca altii sa il supere pe el.
Abia astept sa ajung acasa si sa il iau la interogatoriu. Vreau sa inteleg ce a fost in mintea lui, de ce a facut asta, daca a fost provocat sau nu, etc, si sa port o discutie foarte serioasa cu el.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta , eu altfel nu rezist. Doar gandul ca nu voi mai manca cioco sau altceva ce imi face pofta doar peste nu stiu cate saptamani/luni cand voi ajunge la greutatea dorita imi face rau. Asa ma abtin pana in week-end, cand evident ca nu mananc tot ce am poftit peste saptamana, dar macar ma rasfat si eu cumva...

Nu stiu daca tesutul adipos recuperat de mine se datoreaza intreruperii electrostimularii, dar mai degraba cred ca se datoreaza exagerarilor mele culinare (suna elegant, nu ?)!

P.S. Aseara mi-am stricat bunatate de zi de dieta cu .... Cini Mini de la Dragos. Sunt super-bune si au 750 kcal/100 g !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc mult pt urari.
am avut aseara un demo de petrecere, cu un tortulet micut, in care a suflat de 2 ori, pt ca atunci cind am cautat luminarea "3" am gasi-o si pe cea de anul trecut in sertar si a vazut-o si a vrut neaparat sa o punem si pe aia. asa ca lumea va fi indusa in eroare cind va vedea pozele. pt simbata as vrea sa comand un tort la alice, un animalutz, ceva dragut. sa sun sa vad cum se face.

Erica, multumim de retete. pt mine suna a "science fiction"procedura. poatre vreodata ma voi incumeta, dar nu anul asta

Crinuta, maine merge sora mea la Ikea, i-am spus sa se uite daca are si ma suna sa zic cite sa imi ia. cite vrei? sint mari cutiile??

Alina, te inteleg perfect, si eu am simtit asa la sarcina cu Rebe, ca a fost exact ce am visat, dorit, vrut, etc.

si la mine cind am luat clarinol se vedea imediat o "subtiere", dar daca le opresc revin cum au fost formele.
mie electrostimularea la cald (deci eu faceam la cuvertura, nu simpla) mi-a facut bine, se vedea clar o imbiunatatire, mai ales ca faceam trei operatii in sedinta: impachtare, masaj si incheiam cu electro. dar ma simteam asa bine....

Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput

Crinuta, Dragos al meu a fost catalogat mereu, de TOATA lumea cu care a venit in contact, ca fiind un copil foarte cuminte. Dar surpriza, la gradi am primit reclamatie ca arunca cu jucarii in ceilalti copii si ii loveste. Educatoarele mi-au spus ca poate fi doar o reactie la colectivitate dar ca i-ar face bine o discutie a mea cu el. Si au avut perfecta dreptate, i-am explicat ca nu e bine sa lovesti alti copii, etc. i-am repetat de cateva ori explicatiile, incusiv a doua zi pe drum spre gradi, am inceput sa intreb educatoarele in fiecare dupa-amiaza cand il luam de fata cu el daca a fost cuminte si s-a potolit imediat. Nu am mai primit nici o reclamatie, dar ii amintesc constant ca nu e bine sa arunce cu jucarii. Cred ca a fost o reactie la colectivitate mai ales la faptul ca la gradi nu e el, mereu si singur, in centrul atentiei !

Asa ca nu te supara tare, au ei diferite faze pe care noi trebuie sa le intelegem si sa le corectam. Te inteleg perfect, eu cand am primit "reclamatia" cred ca m-am inrosit toata de rusine si suparare, mai ales ca nu ma asteptam la asa ceva, dar pana la urma a fost ceva cu totul pasager !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, merg inainte de servici caci incep programul la 10, dar am si colegi care se duc in pauza de masa. Cat priveste dieta pe care o tin, pt mine nu e deloc o corvoada si bineinteles ca mai scap si la bucate ne-monti, insa mai mult gust, nu ma si satur. Nu fii suparata pe R, se mai intampla sa reactioneze asa cum vede la alti copii. Si M a venit muscat de la cresa, dar numai o singura data. Probabil ca a muscat si el pe altii, dar nu stiu sigur caci nu mi s-a transmis aceasta info. In timp va intelege ce e frumos si ce nu trebuie sa copie de la altii. Eu ma straduiesc acum sa-l fac pe M mai atent cu B. Cateodata il bruscheaza iar aseara i-a prins degetele la un sertar de la bucatarie. Ce era sa-i fac? I-am explicat ca pe B l-a durut (a si vazut ca a plans) si pe urma l-am pus sa-si ceara iertare de la el.
Lali, sa stii ca dupa o luna de dieta in general nu mai simt nevoia de dulce (aseara insa m-a luat pofta de rahat si am mancat 3 bucatele ). De obicei imi ajunge doar cafeaua indulcita cu miere. Am avut cioco amaruie la mine in birou si cred ca a stat vreo 2 sapt neconsumata (inainte o mancam in cateva zile).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici!

Lali, multumesc mult!
Adevarul este ca sunt extaziata, parca nu e real! Asist la o poveste de dragoste fulgeratoare, fratele meu a cunoscut-o pe iubita lui, care este o femeie absolut minunata, acum 2 luni, a cerut-o in casatorie de anul nou si au stabilit cununia pe 16 februarie si ieri am aflat ca vor avea un bebe. Este foarte devreme sa ne precipitam asa (are abia 3 saptamani si 5 zile) insa nu ne putem abtine, fericirea este prea mare!

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Liviana, eu sunt dependenta de ciocolata. Am auzit la TV ca s-ar fi descoperit ca intr-adevar poate da dependenta Si imi plac toate dulciurile, dar toate ! Asa ca recunosc ca mi-e greu tare, mai ales la inceputul dietei. Apoi, vazand realizarile, adica kg date jos incet incet nu mai mi-e chiar asa de pofta.

Amaya, chiar e fulgerator totul. Sa fie intr-un ceas bun !

Mergi la inceput

Amaya, sa fie intr-un ceas bun!

Patricia, sunt micute cutiile, costa 9 RON/cutia, si as vrea cam 3 daca se poate.

Lali, si eu sunt ca tine. As innebuni fara dulciuri, si chiar nu cred ca e bine sa ne obisnuim corpul fara dulciuri, din contra, scopul meu este sa ajung sa pot manca orice, dar in cantitati mici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput